Jihlava – K. Vary 5:3 (kon.) | Kladno – Sparta 9:6 (kon.) | Slavia – Liberec 4:5 (po pr.)
Zlín – Salzburg 2:5 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 6:2 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
Třinec – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 3:4 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
4:5 (0:1, 2:1, 2:2 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 03.02.2018, 12:00Extraliga staršího dorostu • 20. kolo
Partner:
     
    63:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neskutečný obrat dokonán! SZYMON BIENIEK ujel na Málka, který jeho kličku vystihl, puk mu ale propadl mezi betony, na což Bieniek čekal a doklepl ho do sítě! Bez asistence.
     
    58:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hodně studená sprcha pro Slavii. SZYMON BIENIEK objel branku a následně zkusil z velkého úhlu štěstí. Málek nestačil zavřít prostor u svého levého ramena a puk skončil za jeho zády. Během necelé minuty je tak srovnáno. Asistence: Jan Cikhart.
     
    57:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale přeci jen Tygři dokázali konec třetiny zdramatizovat! Stačila na to jedna rychlá a přesná kombinace, ne jejímž konci byl JAN CIKHART. Ten si počkal před brankou na přihrávku Hájka a v dobré rychlosti dokázal zavěsit. Asistence: Matěj Hájek, Jan Cikhart.
     
    44:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní nezačali přesilovku dobře, ale pak se dostali do pásma, kde rychle udeřili. Havrda našel najetého JAROSLAVA BROŽE, který prostřelil Zajíčka počtvrté. Sešívaní jsou tak rázem na koni a vedou o dvě branky. Asistence: Maxim Havrda.
     
    43:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tlak sešívaných vyústil v zaslouženou branku. Všetečka předvedl skvělou práci, když se propletl mezi třemi beky a následně zakončoval úplně sám. Jeho střela se ještě neujala, ale do prázdné branky následně zakončil celou akci ADAM KLAPKA! Asistence: Robin Všetečka.
     
    39:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ideální scénář pro Slavii, 14 sekund před koncem třetiny přichází vyrovnávající branka do šatny. Liberec udělal chybu u mantinelu, kde Všetečka vypíchl puk bekům, následně zvedl hlavu a poslal kotouč mezi kruhy na ADAMA KLAPKU. Ten stačil zamířit a Zajíčka prostřelil střelou k pravé tyči. Asistence: Robin Všetečka.
     
    31:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí konečně protrhli střeleckou smůlu. Brož se ŠIMONEM VLČKEM rychle najeli do hostující obrany, první jmenovaný předal puk na Vlčka, který z pravého křídla propálil zatím bezchybného Zajíčka. Asistence: Jaroslav Brož.
     
    25:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    To je velká škoda pro domácí. Slavia ubránila těžké oslabení a nadechovala se k útoku, jenže nedokázala dostat puk z pásma. Starý pak vyslal ránu od modré, kterou před Málkem šikovně tečoval VOJTĚCH STRNAD a Tygři tak vedou o dvě branky. Asistence: Adam Starý, Michael Drábek.
     
    18:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hodně smolný gól v síti Slavie. DOMINIK ŠELIGA vyhrál vhazování tak šikovně, že puk rovnou poslal na branku. Před Málkem ještě nešťastně tečoval kotouč jeden z beků a dal si tak vlastní gól. Málkovi prošel puk mezi betony. Bez asistence.

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 32. Vlček (Brož), 40. Klapka (Všetečka), 43. Klapka (Všetečka), 45. Brož (Havrda) – 19. Šeliga, 26. Strnad (Starý, Drábek), 58. Šeliga (Hájek, Cikhart), 59. Bieniek (Cikhart), 64. Bieniek


    HC Slavia Praha: Málek – Fiala, Mareček, Zderadička, Macek, Antoš, Srdínko, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hasil, Vlček, Petrák, A. Klapka
    Bílí Tygři Liberec: Zajíček – Adamec, Šuráň, Hampl, Bieniek, Starý, Ira, Kollert – Drábek, Cikhart, Jiruš, Křepelka, Vomáčka, Bitman, Hájek, Strnad, Šeliga

    Rozhodčí: Müller – Zháňal, Kučera
    ocianews.com