Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Pittsburgh Penguins
Neděle 04.02.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:51 Travis ZAJAC - 3:1
     
    49:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové vedou 3:1, a nutno říct, že zaslouženě! Znovu se usadili v pásmu. Od modré čáry citlivě nahodil Damon Severson a po šikovné teči TRAVISE ZAJACA musel DeSmith kotouč zklamaně vylovit ze sítě. Asistence: Damon Severson, Taylor Hall.
    46:16 Jevgenij MALKIN - 2:1
     
    46:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak toto byla hokejová paráda. Kessel zavezl puk do pásma a oslovil u mantinelu připraveného Colea. Ten moc dobře věděl o volném JEVGENIJI MALKINOVI, jenž si mezi kruhy touš zpracoval, najel si až před branku a krásným bekhendovým blafákem nedal Kinkaidovi šanci. Asistence: Ian Cole, Phil Kessel.
    23:05 Blake COLEMAN - 2:0
     
    23:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Lepší vstup do druhé třetiny si New Jersey mohlo těžko přát. Määttä se nechal ve vlastím pásmu velice snadno oloupit Noesenem. Poté už to šlo ráz na ráz. Noesen si elegentně vyměnil puk s Zajacem a vtipnou zadovkou oslovil BLAKEA COLEMANA. Ten poslal svižnou střelu, na kterou si gólman sáhl, ale vytěsnit ji nedokázal! Asistence: Stefan Noesen, Travis Zajac.
    20:30 Travis ZAJAC - 1:0
     
    20:30
    Devils právě vstřelili branku!
    To bylo rychlé! Devils jsou hned zkraje prostřední dvacetiminutovky do vedení. Blake Coleman bojoval u zadního hrazení o kotouč s Letangem. Černá guma se nakonec od mantinelu odrazila před branku na TRAVISE ZAJACE, jenž ji z úhlu nahrnul do DeSmithových betonů. Od těch se puk odrazil zpět k útočníkovi, a ten už snadno otevřel skóre. Asistence: Blake Coleman, Stefan Noesen.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 21. Zajac (Coleman, Noesen), 24. Coleman (Noesen, Zajac), 50. Zajac (Severson, Hall) – 47. Malkin (Cole, Kessel)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Appleby) – Vatanen, A. Greene (C), Severson, J. Moore, Lovejoy, Butcher, Müller – Bratt, Hischier, Hall (A) – Palmieri, Zacha, Wood – Noesen, Zajac (A), Coleman – Boyle, Stafford.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang, Dumoulin, J. Schultz, Määttä, Oleksiak, Cole – Rust, Crosby, Simon – Aston-Reese, Malkin, Hagelin – Kessel, Sheahan, Guentzel – Reaves, Rowney, Kühnhackl.
    thejrc.org