Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Pittsburgh Penguins
Neděle 04.02.2018, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:55
    S tutovkami se roztrhl pytel! V roli unikajícího hráče se tentokráte ocitl Taylor Hall. Zkusil si puk přehodit na bekhend, ale ztratil nad ním kontrolu a DeSmith udržel beton pevně na ledě.
     
    55:31
    Další obrovská šance! Severson exkluzivní přihrávkou od modré čáry našel před brankou číhajícího Noesena, jenž si gólmana zdařile položil a byla pro domácí velká škoda, že mu ve finální fázi puk trošku sjel a zakončení zamířilo mimo branku.
     
    55:09
    Wood měl další velkou příležitost! Z levé strany si najel až před DeSmithe a ten měl co dělat, aby jeho pokus o blafák dokázal vykopnout. Domácí ale pokračují ve velkém tlaku!
     
    53:54
    Mohlo být rozhodnuto! Nico Hischier zakončoval z mezikruží, ale branku velice těsně přestřelil.
     
    52:54
    Rozhodčí u videa potvrdili, že branka neplatí! Sidney Crosby jen nevěřícně kroutí hlavou, situace ale skutečně vypadala neregulérně.
     
    52:54
    Pittsburgh už se radoval ze snížení, ale gól z pochopitelných důvodů neplatí. Ve vysoké poloze se pohybující Rustova hokejka srazila brankáře Kinkaida k ledu. Ke kotouči se následně dostal Sidney Crosby, jenž o hlavu otřeseného gólmana dostal střelu do sítě. Ale pozor, trenér hostů si ještě bere challenge!
    49:51 Travis ZAJAC - 3:1
     
    49:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové vedou 3:1, a nutno říct, že zaslouženě! Znovu se usadili v pásmu. Od modré čáry citlivě nahodil Damon Severson a po šikovné teči TRAVISE ZAJACA musel DeSmith kotouč zklamaně vylovit ze sítě. Asistence: Damon Severson, Taylor Hall.
     
    48:15
    Zajímavá příležitost Devils! Po bleskově sehraném brejku vzal situaci dvou proti jednomu na sebe Stefan Noesen. Ke smůle domácích mu branka byla malá a trefil jen zadní plexisklo.
    46:16 Jevgenij MALKIN - 2:1
     
    46:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak toto byla hokejová paráda. Kessel zavezl puk do pásma a oslovil u mantinelu připraveného Colea. Ten moc dobře věděl o volném JEVGENIJI MALKINOVI, jenž si mezi kruhy touš zpracoval, najel si až před branku a krásným bekhendovým blafákem nedal Kinkaidovi šanci. Asistence: Ian Cole, Phil Kessel.
     
    43:54
    Hosté mohli snížit, ovšem Keith Kinkaid byl proti. Kessel zpoza klece poslal puk do brankoviště. Oleksiak sice zakončit nedokázal, ale kotouče se chopil Hagelin a z bezprostřední blízkosti zakončoval. Maskovaný muž skvěle vytasil pravý beton!
     
    37:25
    Tak to je neskutečné! Jake Guentzel předvedl moc pěknou akci. Natáhl na sebe dvojici obránců, načež nezištně našel na pravém kruhu hlídkujícího Sidneyho Crosbyho. Ten, ač pálil neatakován, zcela odkrytou klec míjí! Toto se Crosbymu nestává každý den a domácí diváci mu to dávají posměšnými gesty pořádně znát.
     
    30:58
    Skvělý DeSmith! Nebýt jeho fantastických zákroků, mohl to už pro dnešek Pittsburgh zabalit. Puk se trošku šťastně odrazil přímo na hůl Noesena, jenž zblízka nechal vyniknout maskovaného muže.
     
    29:21
    Neskutečné! Ďáblové si v přesilovce vytvořili zcela drtivý tlak. Do poloprázdné klece nejdříve nedokázal puk dorazit Zacha. Následoval pokus Halla, se kterým si DeSmith skvěle poradil, stejně jako se snahou Wooda z bezprostřední blízkosti.
     
    28:30
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jake Guentzel – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:25
    Mohlo být sníženo! Oleksiak poslal odražený puk přímo "do ohně", kde jej z první usměrnil na branku Riley Sheahan. Kinkaid ale střelu pohotově zastavil.
    23:05 Blake COLEMAN - 2:0
     
    23:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Lepší vstup do druhé třetiny si New Jersey mohlo těžko přát. Määttä se nechal ve vlastím pásmu velice snadno oloupit Noesenem. Poté už to šlo ráz na ráz. Noesen si elegentně vyměnil puk s Zajacem a vtipnou zadovkou oslovil BLAKEA COLEMANA. Ten poslal svižnou střelu, na kterou si gólman sáhl, ale vytěsnit ji nedokázal! Asistence: Stefan Noesen, Travis Zajac.
     
    21:49
    Fanoušci už se radovali podruhé, ale Wood vychýlil branku z ideálního postavení, a proto byla následná dorážka neplatná. Skóre zůstává 1:0!
    20:30 Travis ZAJAC - 1:0
     
    20:30
    Devils právě vstřelili branku!
    To bylo rychlé! Devils jsou hned zkraje prostřední dvacetiminutovky do vedení. Blake Coleman bojoval u zadního hrazení o kotouč s Letangem. Černá guma se nakonec od mantinelu odrazila před branku na TRAVISE ZAJACE, jenž ji z úhlu nahrnul do DeSmithových betonů. Od těch se puk odrazil zpět k útočníkovi, a ten už snadno otevřel skóre. Asistence: Blake Coleman, Stefan Noesen.
     
    16:06
    A další těsná situace! Zprvu nenápadnou střelu Müllera lízl DeSmith lapačkou a nakonec mu pomohlo břevno, které střelu odrazilo do bezpečí.
     
    15:12
    Parádní zákrok v podání DeSmithe! Hischier obdržel přihrávku před poloodkrytou klec, maskovaný muž ovšem předvedl skutečně velký zákrok a parádním přesunem nedopřál mladému Švýcarovi gólovou radost.
     
    14:09
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kris Letang – 2 min., sekání).
     
    13:58
    Zápas začíná být stále zajímavější! Okénka v defenzivě dokonale využil Hall, jenž udělal pár rychlých kroků a pelášil sám na branku. Na DeSmithe zkusil bekhendový blafák a maskovaný muž jej zastavil betonem. Domácí si ale zahrají přesilovku.
     
    13:26
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Stefan Noesen – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Ian Cole – 5 min., bitka).
     
    13:26
    Z ničeho nic se do sebe pěstmi pustili Noesen a Cole. Potyčku vyhrál bijec Pittsburghu, jenž soka po několika ranách skolil k zemi! Pochopitelně se bude vylučovat.
     
    12:18
    Toto už ale byla velká šance! Hall krásnou křižnou přihrávkou našel Grreneho, jenž si sjel až do blízkosti branky a ještě hledal zcela volného Hischiera. Hosté měli velké štěstí, že se mladý útočník nedostal k již formálnímu zakončení!
     
    05:28
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jamie Oleksiak – 2 min., nedovolené bránění).
     
    01:34
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Miles Wood – 2 min., hákování).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 21. Zajac (Coleman, Noesen), 24. Coleman (Noesen, Zajac), 50. Zajac (Severson, Hall) – 47. Malkin (Cole, Kessel)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Appleby) – Vatanen, A. Greene (C), Severson, J. Moore, Lovejoy, Butcher, Müller – Bratt, Hischier, Hall (A) – Palmieri, Zacha, Wood – Noesen, Zajac (A), Coleman – Boyle, Stafford.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang, Dumoulin, J. Schultz, Määttä, Oleksiak, Cole – Rust, Crosby, Simon – Aston-Reese, Malkin, Hagelin – Kessel, Sheahan, Guentzel – Reaves, Rowney, Kühnhackl.
    bahis siteleri