Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
New York Islanders
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 04.02.2018, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:14 Brock NELSON - 4:3
     
    45:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrovani jdou do vedení! Pulock dostal puk na levý kruh a vystřelil na Korpisala, který byl rád, že puk alespoň vyrazil. Jenže Korpisalovi puk vypadl přesně na hokejku Ladda, který puk posunul před prázdnou branku na BROCKA NELSONA, který otáčí vývoj utkání! Asistence: Andrew Ladd a Ryan Pulock.
    42:49 Jordan EBERLE - 3:3
     
    42:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Mámě opět vyrovnáno! Barzal se dostal mezi kruhy, ale obrana mu zablokovala hokejku, a tak přikopl puk pod sebe a JORDAN EBERLE s pomocí brusle obránce prostřelil Korpisala mezi betony! Asistence: Mathew Barzal a Casey Cizikas.
    38:03 Nick FOLIGNO - 2:3
     
    38:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    Bjorkstrand získal puk v obranné třetině a poslal do samostatného úniku NICKA FOLIGNA. Kapitán Columbusu dojel k Halákovi, naznačil, že půjde do forhendu, ale puk si rychle stáhl na bekhend a okolo betonu Haláka poslal puk do branky. Asistence: Oliver Bjorkstrand.
    32:36 Cam ATKINSON - 2:2
     
    32:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Panarin zachytil rozehrávku domácích a jen posunul puk na CAMA ATKINSONA, který zamířil přesně a vyrovnává! Asistence: Artěmij Panarin.
    31:14 Josh BAILEY - 2:1
     
    31:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders jdou do vedení! Tavares vyhrál vhazování, Pulock posunul puk od mantinelu na střed, kde se ke střele napřáhl Beauvillier a jeho střelu tečoval JOSH BAILEY, který posílá domácí do vedení! Asistence: Anthony Beauvillier a Ryan Pulock.
    17:38 Nick LEDDY - 1:1
     
    17:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno a i domácí využívají přesilovou hru! Barzal zavezl puk do útočného pásma a natáhl na sebe dva hráče, poslal puk pod sebe na modrou, kde byl Tavares. Ten viděl na druhé straně NICKA LEDDYHO, který dostal přesnou přihrávku a střelou na vzdálenější tyč prostřelil Korpisala. Asistence: John Tavares a Mathew Barzal.
    06:12 Josh ANDERSON - 0:1
     
    06:12
    Columbus právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra Colmbusu a je to 0:1! Jokinen poslal nahrávku před branku a Dubois se snažil puk dorazit do branky, ale to se mu nepovedlo a puk projel okolo brankoviště až na druhou stranu. Tam si sjel JOSH ANDERSON, který puk zvedl přes beton až pod víko a otevírá skóre. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Jussi Jokinen.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 18. Leddy (Tavares, Barzal), 32. Jo. Bailey (Beauvillier, Pulock), 43. Eberle (Barzal, Cizikas), 46. B. Nelson (Ladd, Pulock) – 7. J. Anderson (Dubois, J. Jokinen), 33. Atkinson (Panarin), 39. N. Foligno (Bjorkstrand)


    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, D. Seidenberg, Pulock, Hickey, Mayfield, Pelech – Eberle, Jo. Bailey, Barzal – Clutterbuck (A), Ladd (A), Chimera – Lee, B. Nelson, Cizikas – Fritz, Beauvillier, Tavares (C).
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – S. Jones, J. Johnson (A), Werenski, Kukan, D. Savard, Nutivaara – Panarin, Calvert, Wennberg – Atkinson, Dubinsky, Dubois – Bjorkstrand, J. Jokinen, Jenner (A) – Sedlák, N. Foligno (C), J. Anderson.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Brad Meier – Ryan Daisy, David Brisebois
    thejrc.org