Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:2 (0:0, 2:0, 3:2)
New York Rangers
Neděle 04.02.2018, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Dohrávat se bude ve čtyřech na obou stranách. Domácí Ekholm dostává dvě minuty za hrubost, hostující Fast dvě minuty za vražení na hrazení.
    57:56 Kevin FIALA - 5:2
     
    57:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je hotovo, dva body za výhru v základní hrací době si dnes odnesou Nashville Predators. Roman Josi sice nejprve netrefil prázdnou branku, když minul levou tyčku. KEVIN FIALA už se ale z levého kruhu prosadil. Švýcarský útočník bez problému našel odkryté zařízení a poslal do branky Rangers pátý kotouč. Sám Fiala dnes skóruje podruhé. Asistence: Roman Josi, Kyle Turris.
     
    57:14
    Jenže naděje Rangers jsou zase o něco menší. Michael Graber totiž inkasuje dvě minuty za držení a Nashviile čeká přesilovka. Tohle už si nejspíš domácí pohlídají.
     
    56:56
    New York Rangers už to zkoušejí bez brankáře a se šesti muži na ledě. Uvidíme, zda se jim risk vyplatí.
    54:51 Viktor ARVIDSSON - 4:2
     
    54:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Avšak podobně jako na začátku třetí části, ani teď jednobrankový rozdíl moc dlouho nevydržel. Pár vteřin po hostujícím gólu Predátoři vyrazili zkusit štěstí dopředu. A zkoušeli úspěšně. Nečekaně rychlou pecku z docela velké vzdálenosti na Henrik Lundqvista vyslal VIKTOR ARVIDSSON. Ten švédského gólmana překonal nejspíš někde mezi betony. Asistence: Ryan Johansen, Filip Forsberg.
    54:35 Mika ZIBANEJAD - 3:2
     
    54:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilovky jsou dnes pro Rangers opravdu velmi dobrou příležitostí skórovat. Tady je další důkaz. Docela dlouho už na Pekku Rinneho nešla střela, ale když přeci jen přišla, hned skončila v síti. Autorem snižující branky je MIKA ZIBANEJAD, který se napřáhl, vypálil a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Čeká nás ještě drama? Asistence: Ryan McDonagh, J. T. Miller.
     
    53:46
    Domácí si komplikují závěr zápasu. Craig Smith totiž dostává dvě minuty za držení a Rangers tak ještě mají naději na to, aby s výsledkem ještě něco udělali. Tak uvidíme.
     
    50:23
    Zibanejad nenápadně nahodil puk a trefil tyčku. Nechybělo mnoho a mohlo to být výsledkově zase o jeden gól.
     
    49:43
    Rangers si zahrají druhou přesilovku. Domácí Jemelin totiž dostal od rozhodčích dvě minuty za nedovolené bránění a je nucen pykat.
    42:36 Colton SISSONS - 3:1
     
    42:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jenže Rangers se ze snižujícího gólu moc dlouho neradovali. P. K. Subban ukázal, že má dnes neskutečně výbornou střelu. Jakmile dostal puk na modrou čáru, znovu se opřel do kotouče a vypálil. On sám neskóroval, ale před brankovištěm kotouč tečoval COLTON SISSONS. Ten už mohl zvedat ruce nad hlavu, protože Henrik Lundqvist na změnu směru nestačil reagovat. Domácí znovu vedou o dvě trefy a mohou hrát více v klidu. Asistence: P. K. Subban.
    40:21 J. T. Miller - 2:1
     
    40:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tomu se říká opravdu rychle využitá přesilovka. Trvalo to přesně deset vteřin, než Rangers poslali puk do sítě a Ekholm zamířil z trestné lavice zpátky na led. Sotva hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu, předvedli rychlou kombinaci. Na jejím konci stá útočník J. T. MILLER, jenž nasměroval puk za záda Pekky Rinneho. Máme tu tedy snižující zásah a ve zbytku základní hrací doby nás ještě čeká drama. Hosté využili hned svou první přesilovku. Asistence: Mats Zuccarello, Ryan McDonagh.
     
    40:11
    Domácí Ekholm dostane dvě minuty za vyhození kotouče přes mantinel. A to znamená, že si New York Rangers zahrají první přesilovou hru v utkání.
    37:34 Kevin FIALA - 2:0
     
    37:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    Rangers se právě přesvědčili, že chybovat v rozehrávce na vlastní polovině kluziště se nevyplatí. Hosté ztratil puk a Predators toho okamžitě využili. Nádhernou přihrávku do jízdy dostal útočník KEVIN FIALA, který zamířil a střelou zápěstím vymetl pavučinky v kleci Henrika Lundqvista. Tento zásah už byl podle pravidel v pořádku a Nashville tedy vede 2:0. Další výrazná komplikace pro Jezdce. Asistence: Craig Smith.
     
    36:47
    Domácí ujížděli v přečíslení dva na jednoho, byl to Kevin Fiala, kdo zakončoval. Prostor mezi betony soupeřova brankáře ale najít nedokázal.
     
    34:01
    Mats Zuccarello dostává dvě minuty, a to znamená, že newyorský tým bude muset absolvovat další početní nevýhodu. Norský útočník musí pykat za podražení P. K. Subbana.
     
    30:13
    Hostující Peter Holland sice dosáhl branky. Ale po výzvě domácí střídačky gól není uznán, protože padl z ofsajdu. Pokračujeme tedy za stavu 1:1 pro Nashville.
     
    29:12
    Johansen i Skjei dostávají pětiminutové tresty za rvačku, takže si odpočinou za katrem. Kvůli posledním okamžikům se nám přerušení hry hodně protahuje. Mělo by se hrát stále v pěti proti pěti.
     
    29:12
    A další tvrdá srážka, po které zůstal znovu ležet hráč Rangers. A tentokrát už je z toho také bitka. Ryan Johansen se pustil do Bradyho Skjeie. Oba půjdou na trestnou lavici.
     
    28:48
    Tvrdá srážka u mantinelu, po které zůstal ležet jeden hostující hokejista. A po které přišla také strkanice v brankovišti. Rozhodčí ale zabránili větším konfliktům a rvačkám.
     
    24:50
    Tentokrát už mnohem větší šance. Roman Josi napálil puk do brankoviště ve chvíli, kdy Lundqvist neměl přehled o situaci. Chyběly jen centimetry, aby Nashville skóroval.
     
    23:36
    Nashville si dnes zahraje už třetí přesilovku. Zibanejad dostává od rozhodčích trest za nedovolené bránění gólmanovi. Dobrá šance pro Predators.
     
    23:15
    Další Subbanova střela, opět moc nechybělo, aby skončila v brance. Kdyby někdo čekal v brankovišti na dorážku, nemá Henrik Lundqvist šanci reagovat.
    20:19 P. K. Subban - 1:0
     
    20:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Netrvalo to ve druhé třetině ani půl minuty a Predators vedou. Domácí dostali kotouč jednoduše do útočného pásma, chvíli jej tam podrželi. Načež nahrávku na modrou čáru k pravému mantinelu dostal obránce P. K. SUBBAN. Ten předvedl dnes už několikátou dělovku, tahle ale zapadla do sítě. Bek Nashvillu ukázkově vymetl pravý horní růžek branky Henrika Lundqvista. Takže tu máme první přesný zásah a Rangers musí dohánět. Asistence: Filip Forsberg, Viktor Arvidsson.
     
    19:49
    Tak přeci jen ještě ano. Henrik Lundqvist musel tasit lapačku proti Johansenovi, který ho prověřil dělovkou z dálky.
     
    10:22
    A zase Subbanova pumelice. Gólman Rangers musel hodně nízko, aby ji betonem vykryl. Dnes se obránce Predators nebojí zakončovat ze žádné pozice.
     
    08:46
    Hostující Smith si musí jít odpykat dvě minuty za podražení, to znamená druhou přesilovku pro Nashville. Rangers se musí znovu bránit ve čtyřech.
     
    08:11
    První velká šance Newyorčanů. Byl u ní Marc Staal, jenž z prostoru před brankovištěm zkoušel překonat ležícího Rinneho. Těsně se mu to nepovedlo.
     
    06:00
    Nepříjemná Subbanova jedovka, která byla navíc tvrdá. Henrik Lundqvist ji ale stačil vyrazit betonem před sebe, žádná další dorážka už nepřišla. Velká možnost domácích.
     
    04:49
    Nashville Predators si zahrají přesilovou hru, první v zápase. Marc Staal totiž vyhodil puk přes mantinel a inkasuje dvě minuty za zdržování hry.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 21. P. K. Subban (F. Forsberg, Arvidsson), 38. Fiala (C. Smith), 43. Sissons (P. K. Subban), 55. Arvidsson (Johansen, F. Forsberg), 58. Fiala (Josi, Turris) – 41. J. T. Miller (Zuccarello, McDonagh), 55. Zibanejad (McDonagh, J. T. Miller)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Jemelin, P. K. Subban, Ekholm, Irwin – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Hartnell, Bonino, Järnkrok – Salomäki, Sissons, Watson.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – McDonagh, Holden, Skjei, M. Staal, Br. Smith, DeAngelo – Rick Nash, Zibanejad, Bučněvič – J. T. Miller, K. Hayes, Zuccarello – Grabner, Holland, Fast – C. McLeod, Desharnais, Vesey.

    Rozhodčí: St. Laurent, Rank – Alphonso, Murphy

    Diváci: 17 543
    bahis siteleri