Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
4:3 (0:1, 2:2, 1:0 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 04.02.2018, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:59 Sean MONAHAN - 4:3
     
    60:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rychle po začátku prodloužení je rozhodnuto. Domácí celek vyhrává tento zápas, protože se ránou z predbrankového prostoru prosazuje zkušený SEAN MONAHAN. Asistence: TJ Brodie.
    49:50 Michael FROLÍK - 3:3
     
    49:50
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Connor Murphy špatně rozehrál za svou brankou, puk se dostal k Backlundovi, který našel výborně najetého před brankou MICHAELA FROLÍKA, který přesně vypálil. Asistence: Mikael Backlund.
     
    34:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté chybovali na útočné modré čáře, do brejku se dostal ANTHONY DUCLAIR. Ten si počkal na první pohyb brankáře, a pak zakončoval přesně.
    32:33 Johnny GAUDREAU - 2:2
     
    32:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí celek dokázal nyní vyrovnat. Po rychlé akci zakončoval z předbrankového prostoru JOHNNY GAUDREAU, jehož projektil propadl brankáři Glassovi výstrojí až za jeho záda. Asistence: Micheal Ferland a Mark Giordano.
    25:56 Matt STAJAN - 1:2
     
    25:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí celek po nenápadné akci snižuje. Po výborné Hamonicově přihrávce se do brejku dostal MATT STAJAN. Hráč Flames poslal kotouč ke vzdálenější tyčce, od které se odrazil do branky. Asistence: Travis Hamonic, TJ Brodie.
    21:53 Vinnie HINOSTROZA - 0:2
     
    21:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostující celek z kraje druhé třetiny využívá přesilovou hru, díky které navyšuje své vedení. Po krásné Kaneově přihrávce byl na druhé straně zcela volný VINNIE HINOSTROZA, který neměl se zakončením problém. Poslal puk do odkryté branky. Asistence: Patrick Kane a Brent Seabrook.
    07:40 Nick SCHMALTZ - 0:1
     
    07:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se po nenápadné akci dostává do vedení. Patrick Kane na sebe u mantinelu navázal soupeře, a tak byl NICK SCHMALTZ volný před brankou. Dostal rychlou přihrávku a pohotovou střelou prostřelil domácího gólmana.. Asistence: Patrick Kane.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 26. Stajan (Hamonic, Brodie), 33. J. Gaudreau (Ferland, Giordano), 50. Frolík (Backlund), 61. Monahan (Brodie) – 8. Schmaltz (P. Kane), 22. Hinostroza (P. Kane, Seabrook), 35. Duclair


    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Giordano, D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Bartkowski, Stone – J. Gaudreau, Monahan, Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Mangiapane, S. Bennett, Brouwer – Lazar, Stajan, Hathaway.
    Chicago Blackhawks: J. Glass (A. Forsberg) – Keith, Oesterle, E. Gustafsson, Seabrook, Rutta, C. Murphy – DeBrincat, J. Toews, Duclair – Anisimov, Schmaltz, P. Kane – Bouma, Wingels, Saad – Jurčo, Kämpf, Hinostroza.

    Rozhodčí: Furlatt, O'Halloran – Gibbs, Cameron

    Diváci: 19 289
    thejrc.org