Winnipeg – Colorado 3:0 (kon.) | Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Buffalo – St. Louis 0:1 (kon.)
Florida – Detroit 3:2 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.)
Nashville – NY Rangers 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
Calgary – Chicago 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Arizona 6:0 (kon.) | Washington – Vegas 3:4 (kon.)
Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Carolina – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:3 (1:2, 0:1, 0:0)
San Jose Sharks
Neděle 04.02.2018, 19:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Nezapomeňte, že už dnes se hraje Super Bowl LII! Pěkný zbytek dne! (21:33:16)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 11 614 diváků!
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:49
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brent Burns (SJS) 1+1
    2. Chris Tierney (SJS) 1+0
    3. Joe Pavelski (SJS) 0+0
     
    Střely na branku: 28 – 26
     
    Je konec! San Jose uspělo na ledě Caroliny a po výhře 3:1 získává další důležité body v boji o play-off. Žraloci do utkání vstoupili lépe a Timo Meieruž po čtyřech minutách otevřel skóre. Dvě minuty před první přestávkou sice srovnal Sebastian Aho , ale ještě v první třetině vrátil San Jose vedení Chris Tierney! Na začátku druhé třetiny navíc přidal další branku Brent Burnsa s Carolinou už to vypadalo bledě. Domácí sice srovnali obraz hry, ale skvělá obrana San Jose už Carolině nedovolila zdramatizovat závěr utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Justin Faulk napřáhl ke střele od modré čáry. Domácí obránce sice vypálil opravdu tvrdě, ale Aaron Dell měl čistý výhled a střelu bez problémů vyrazil.
     
    59:10
    Victor Rask si zpracoval puk u mantinelu v útočném pásmu, jenže dotírající Tomáš Hertl jej i s pukem vytlačil za modrou čáru. Domácí musejí začít znovu.
     
    58:20
    Cam Ward je na střídačce! Domácí celek zkouší zdramatizovat závěr utkání v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:22
    Brent Burns vybojoval puk v rohu obranného pásma, sám jej vyvezl za modrou čáru, nahodil jej daleko od vlastní třetiny a se spoluhráči odjel střídat.
     
    57:03
    Noah Hanifin se ve středním pásmu dostal k odraženému puku a okamžitě jej nahodil zpátky za modrou čáru. Carolina u puku dlouho nezůstala.
     
    56:31
    Až nyní se přerušuje hra! Aaron Dell zalehl puk před dojíždějícím Jordanem Staalem a raději přerušil hru. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    56:17
    Teuvo Teräväinen zavezl puk do útočného pásma, ale nikdo v červeném dresu mu nepřišel pomoci. Zadáci San Jose s přehledem uklidnili hru.
     
    55:45
    Hertl zpoza branky domácího celku přihrál o mantinel na modrou čáru. Brent Burns puk ihned nahodil na branku, jenže Ward jeho pokus dobře viděl.
     
    55:10
    Pavelski zavezl puk do útočného pásma, předal kotouč volnému spoluhráči, jenže Joonas Donskoi si tentokrát netroufl na zakončení.
     
    54:40
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Hokejisté San Jose nyní nepouštějí domácí celek do útočného pásma. Žraloci kontrolují vývoj utkání.
     
    54:10
    Melker Karlsson si nabruslil na prudkou přihrávku do rohu útočného pásma, kde ustál souboj s dvojicí domácích zadáků a přihrál na modrou čáru.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Aho (J. Staal) – 5. Meier (Donskoi, Burns), 20. Tierney (M. Karlsson, Bødker), 23. Burns (J. Ward, J. Ryan)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Pesce, Slavin, Faulk, H. Fleury, T. van Riemsdyk, Hanifin – T. Teräväinen, J. Staal (A), Aho – Williams, V. Rask, B. McGinn – Stempniak, D. Ryan, Skinner (A) – E. Lindholm, Krüger, Nordström.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – J. Ryan, Burns (A), Braun, Vlasic, DeMelo, Dillon – Labanc, Couture (A), Hertl – Donskoi, Pavelski (C), Meier – M. Karlsson, Tierney, Bødker – J. Ward, O'Regan, Goodrow.

    Rozhodčí: McCauley, Skilliter – Murray, Gawryletz

    Diváci: 11 614
    thejrc.org