Warriors Brno – Třinec 2:1 (kon.) | Chomutov – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Žďár n/S – Vsetín 0:3 (kon.)
Havířov – HC Litvínov 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
BK Havlíčkův Brod
Neděle 04.02.2018, 12:30 • ZS Chomutov • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    46:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hezká kombinace hostů končí kontaktní brankou a opět je o co hrát! Na konci ťukecu stál TOMÁŠ KŘEHLÍK, jenž zakončením po ledě překonal přesouvajícího se Richarda Běhulu. Asistence: Štěpán Dudycha a Dominik Vacík.
     
    33:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek promptně využívá přesilovou hru proti třem a bere si zpátky své dvoubrankové vedení. DENIS ZEMAN střelou o horní tyčku překonal bezmocného Martina Nedvěda, jenž odjíždí střídat. Asistence: Pavel Jarý a David Černý
     
    30:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Velký tlak pokračoval a skončil zaslouženou brankou hostů. Závar před Běhulou zakončil gólově ADAM RYBÁČEK. Bez asistence.
     
    23:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    A následně jdou Piráti do dvoubrankového vedení! MICHAL GUT dostal žabičku na zadní tyčku, kde zakončoval ze vzduchu a k překvapení všech i samotného hráče zapadl kotouč do sítě. Asistence: Erik Mežnar a Denis Zeman.
     
    12:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    To se stalo až po dalším vhazování. MICHAL GUT si sjel mezi kruhy a svižnou střelou k pravé tyčce otočil stav utkání ve prospěch domácích Pirátů. Asistence: Josef Koláček a Erik Mežnar.
     
    10:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    PETER LOBODOWSKI to udělal fantasticky. Najel si k pravé tyčce, kde si Martina Nedvěda vymíchal a zakončením po ledě vyrovnal stav utkání. Bez asistence.
     
    06:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dlouho se nic nedělo až přišla první branka hostujícího celku. Richard Cachnín se dostal mezi kruhy ke střele, která Běhulovi na poslední chvilku vypadla. V brankovišti pak stál pozorný TOMÁŠ KŘEHLÍK, jenž puk doklepl do branky! Asistence: Richard Cachnín a Jiří Hromádka.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 11. Lobodowski (TS), 13. Gut (Koláček, Mežnar), 24. Gut (Mežnar, Zeman), 34. Zeman (Jarý, Černý) – 7. Křehlík (Cachnín, Hromádka), 31. Rybáček, 47. Křehlík (Dudycha, Vacík)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Ferbas, Zeman, Váchal, Jarý, Vaněk, Štochl – Černý, Baier, Vjačka, Jaroš, Lobodowski, Mežnar, Koláček, Gut, Pech, Ouřada, Brandner.
    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (34. Arbelovský) – Vacík, Dvořák, Adam, Krejčí, Dudycha, Kerber – Vaňous, Kopic, Pejchal, Petržilka, Hromádka, Dudek, Rybáček, Křehlík, Vyvial, Pokorný, Kulhánek, Cachnín, Košťál.

    Rozhodčí: Kostourek – Coubal, Hřebíček
    thejrc.org