Toronto – Anaheim 7:4 (kon.) | NY Islanders – Nashville 4:5 (po pr.) | Dallas – NY Rangers 2:1 (kon.)
Edmonton – Tampa 6:2 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
4:5 (3:2, 1:1, 0:1 - 0:1)
Nashville Predators
Úterý 06.02.2018, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:42 Roman JOSI - 4:5
     
    63:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    Dvojice hráčů Islanders nedokázala zasunout puk do prázdné brány a po rychlém protiútoku a nádherné kombinaci na jeden dotek mezi Nickem Boninem a ROMANEM JOSIM přišel rozhodující gól, když kapitán Predators na pravém křídle skóroval z ostrého úhlu do prázdné brány! Asistence: Nick Bonino.
     
    62:54
    Vzápětí ujel dvojici protihráčů Craig Smith a už to vypadalo, že po samostatném úniku rozhodne, jenže Jaroslav Halák i tentokrát uspěl, když puk ukryl v lapačce! Dva samostatné úniky, žádný gól.
     
    62:19
    Viktor Arvidsson se řítil od střídaček sám na bránu, jenže na vzdálenější pravé tyči trefil v rychlosti pouze levý beton slovenského brankáře Jaroslava Haláka!
     
    61:53
    Mathew Barzal po další skvostné přihrávce zpoza brány mohl skórovat na vzdálenější pravé tyči, jenže Pekka Rinne po spektakulárním přesunu ukryl puk v lapačce!
    59:17 Ryan JOHANSEN - 4:4
     
    59:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    RYAN JOHANSEN se v blízkosti levé tyče prosadil prudkou střelou z ostrého úhlu, která vymetla vzdálenější pravý horní roh brány! Nashville vyrovnal při hře bez brankáře na 4:4! Asistence: P. K. Subban a Viktor Arvidsson.
     
    58:50
    Pekka Rinne se zřejmě ihned po přestávce vydal na střídačku a Predators to zkouší ve hře bez brankáře!
     
    57:02
    Před bránou Jaroslava Haláka bylo velké horko a slovenský brankář byl dole, jenže ani Predators ho nedokázali z blízkosti překonat, když minuli levou tyč!
     
    55:48
    A nyní Anders Lee mohl skórovat, když v levém kruhu po zastavení puku a jeho pokrytí před protihráčem pohotově vypálil vestoje rychle z otočky! Puk sice mířil po ledě ke vzdálenější pravé tyči, jenže Pekka Rinne ho vykopl levým betonem!
     
    55:25
    Jordan Eberle a po něm Mathew Barzal nedokázali v rychlém sledu propálit Pekku Rinneho z mezikruží! Co finský brankář chytí, to je neskutečné!
     
    51:13
    Jordan Eberle mohl po krásném přenesení hry skórovat na vzdálenější levé tyči, jenže ani on nedokázal překonat Pekku Rinneho! Finský brankář chytá neskutečně!
     
    47:35
    Mathew Barzal se řítil sám na bránu, jenže puk nedokázal v blízkosti pravé tyče zasunout do brány, když ztroskotal na levém betonu fantastického Pekky Rinneho!
     
    44:34
    Anders Lee měl na holi další gól, když se na vzdálenější levé tyči po krásné přihrávce z pravého křídla ocitl v obrovské šanci, Pekka Rinne ho ale po fantastickém přesunu vychytal!
     
    43:53
    Anders Lee na přední tyči pravou bruslí zablokoval nahození z pravého křídla a Jordan Eberle mohl ze druhé vlny skórovat, jenže trefil pouze hruď Pekky Rinneho!
     
    38:43
    Mattias Ekholm bleskově objel bránu a v blízkosti pravé tyče se ho snažil zasunout do sítě, jenže trefil pouze hůl Brocka Nelsona, který si připsal fantastický obranný zákrok!
    36:25 Calle JÄRNKROK - 4:3
     
    36:25
    Nashville právě vstřelil branku!
    Scott Hartnell skvěle clonil před bránou, čehož využil po střele Mattiase Ekholma z vrcholu levého kruhu CALLE JÄRNKROK, který z dorážky poslal puk pod horní tyč! Asistence: Scott Hartnell a Mattias Ekholm.
     
    34:59
    Vyloučený Mattias Ekholm se vrátil z trestné lavice zpět na led, jenže Islanders ještě mohli využít závěrečný tlak z početní výhody, když se před bránou na několikrát snažil procedit puk do sítě John Tavares, Pekka Rinne byl ale opět proti! Komerční přestávka.
     
    34:24
    Islanders si v rychlém sledu vytvořili tři obrovské šance, jenže první střela skončila na tyči, druhou fantasticky vyrazil Pekka Rinne pravým betonem a poslední z blízkosti nepropustil do sítě mezi betony, které rychle sklepl k sobě!
     
    32:57
    Mattias Ekholm podruhé v dnešním zápase usedl na trestnou lavici, tentokrát za držení.
     
    32:37
    Jason Chimera na levém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a střelou zápěstím z levého kruhu mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Pekka Rinne ale předvedl výstavní semafor a puk ukryl ve své lapačce!
     
    28:43
    Casey Cizikas byl podruhé v zápase vyloučen, tentokrát za krosček. Predators mají přesilovou hru.
     
    26:47
    Predators zasypali domácí bránu sprchou střel a v blízkosti pravé tyče mohl dorazit puk do brány Ryan Johansen, jenže trefil pouze ležícího Jaroslava Haláka! Komerční přestávka.
     
    26:14
    Ryan Ellis na pravém křídle napřáhl k prudké ráně, po které Jaroslava Haláka zachránila branková konstrukce!
     
    25:26
    Roman Josi napřáhl na vrcholu levého kruhu k prudké střele, kterou Jaroslav Halák fantasticky vyrazil na přední tyči levým betonem a poté si poradil i s dorážkou!
    23:39 Nick LEDDY - 4:2
     
    23:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    NICK LEDDY napřáhl od modré čáry ke krásné táhlé střele, a jelikož Pekka Rinne vůbec nic neviděl, puk zamířil pod horní tyč! Islanders poprvé v zápase vedou o dvě branky! Asistence: Andrew Ladd a Brock Nelson.
     
    22:50
    Yannick Weber se za bránou Islanders nádhernou otočkou zbavil protihráče a u pravé tyče se snažil zasunout puk do sítě, jenže Jaroslav Halák tam ucpal prostor!
     
    21:37
    Austin Watson mohl udeřit v oslabení, Jaroslav Halák ale jeho tvrdou ránu z pravého kruhu mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány vyrazil vyrážečkou!
     
    20:08
    V dnešním utkání se často vylučuje a po osmi sekundách druhé třetiny následuje další trest. Ryan Johansen dostal dvě minuty za vysokou hůl. Další přesilová hra pro Islanders.
    17:03 Casey CIZIKAS - 3:2
     
    17:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    CASEY CIZIKAS nabral na pravém křídle rychlost, které využil k tomu, aby si sjel před bránu a po pěkném oblouku na přední tyči pod tlakem poslal puk vedle levého betonu Pekky Rinneho do brány! Islanders otočili rychle zápas na svou stranu a vedou 3:2! Asistence: Jason Chimera.
     
    14:54
    Casey Cizikas usedl na trestnou lavici za zdržování hry poté, co vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo.
    14:05 Ryan PULOCK - 2:2
     
    14:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    RYAN PULOCK si na pravém křídle najel na krásnou přihrávku od Andrewa Ladda, který parádně přenesl pasem od střídaček hru, a po rychlém zavezení puku do útočného pásma napřáhl před pravým kruhem ke tvrdé ráně s příklepem, která se na přední tyči od lapačky Pekky Rinneho odrazila do horního rohu brány! Islanders čekali na vyrovnání pouhých 38 sekund! Asistence: Andrew Ladd a Brock Nelson.
    13:27 Kevin FIALA - 1:2
     
    13:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jaroslav Halák střelu Predators z mezikruží vyrazil levým betonem pouze před sebe, čehož u pravé tyče využil KEVIN FIALA a z úhlu dorazil puk po ledě do brány! Predators otočili skóre a vedou 2:1! Asistence: Nick Bonino a Ryan Ellis.
    11:59 Kevin FIALA - 1:1
     
    11:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kyle Turris si na levém křídle najel na krásnou kolmou přihrávku podél hrazení od Craiga Smitha a z ostrého úhlu poslal na vzdálenější pravou tyč skvělý pas, po kterém KEVIN FIALA skóroval do odkryté brány – 1:1! Asistence: Kyle Turris a Craig Smith.
     
    09:30
    Roman Josi byl vyloučen na dvě minuty za sekání poté, co fauloval za vlastní bránou, a nyní už si domácí Islanders skutečně zahrají druhou přesilovou hru v zápase. První využili.
     
    07:52
    Ryan Ellis napřáhl od modré čáry k nádherné střele s příklepem a jeho střela se od pravé tyče odrazila zpět do hry!
     
    06:31
    John Tavares dostal dvě minuty za hákování a Predators si zahrají první přesilovou hru 4 na 3.
     
    06:09
    Alexej Jemelin v souboji dvou hráčů s číslem 25 na zádech narazil za vlastní bránou na hrazení Jasona Chimeru a hra byla přerušena. Islanders si po reklamní přestávce zahrají druhou přesilovou hru. Alexej Jemelin dostal dvě minuty za vražení na hrazení, jenže souběžně s ním byl nakonec vyloučen také Jason Chimera, který dostal dvě minuty krosček. Bude se hrát tedy ve hře 4 na 4.
    04:55 John TAVARES - 1:0
     
    04:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    Anders Lee přihrávkou zpoza brány našel u pravé tyče Anderse Leeho, který krásnou přihrávkou přenesl hru na JOHNA TAVARESE, který na vzdálenější levé tyči zvedl puk nad pravý beton Pekky Rinneho a Islanders po využití přesilové hry vedou 1:0! Asistence: Josh Bailey a Anders Lee.
     
    04:04
    Mattias Ekholm dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Islanders si zahrají po necelých pěti minutách přesilovou hru.
     
    04:04
    John Tavares vyrazil po pravém křídle do přečíslení dva na jednoho a krásnou bekhendovou přihrávkou z pravého kruhu našel před bránou Anthonyho Beauvilliera, který předvedl rychlou bekhendovou kličku a u pravé tyče ztroskotal na levém betonu Pekky Rinneho! Islanders se vzápětí dostali v mezikruží ke dvěma dorážkám, z nichž první byla zablokována a druhá skončila v náručí brankáře Predators!
     
    01:22
    Nick Leddy poté napřáhl na pravém křídle k pořádně dělovce, která od modré čáry mířila do bližšího horního rohu brány, Pekka Rinne ale předvedl pěkný semafor a ukryl puk v lapačce!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Tavares (Jo. Bailey, Lee), 15. Pulock (Ladd, B. Nelson), 18. Cizikas (Chimera), 24. Leddy (Ladd, B. Nelson) – 12. Fiala (Turris, C. Smith), 14. Fiala (Bonino, Ellis), 37. Järnkrok (Hartnell, Ekholm), 60. Johansen (P. K. Subban, Arvidsson), 64. Josi (Bonino)


    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Aho, Pelech, Mayfield, Hickey, Pulock – Beauvillier, Tavares (C), Jo. Bailey – Lee, Barzal, Eberle – Ladd (A), B. Nelson, Clutterbuck (A) – Cizikas, Quine, Chimera. Hlavní trenér: Doug Weight.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), P. K. Subban, Jemelin, Y. Weber – Sissons, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Hartnell, Bonino, Järnkrok – Salomäki, Watson, Åberg. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Garrett Rank. Čároví: Steve Barton, Ryan Galloway

    Diváci: 10217
    bahis siteleri