Třinec – Zlín 2:4 (kon.) | Chomutov – Litvínov 3:4 (0:2 po s.n.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Jihlava – Plzeň 1:6 (kon.) | Pardubice – Liberec 2:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:6 (0:1, 0:1, 1:4)
HC Škoda Plzeň
Úterý 06.02.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:47 Denis KINDL - 1:6
     
    57:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gól střídá gól. Stav utkání se tak ještě mění, po dalším útočném tažení hostí Kracík od mantinelu posunul na Jonese, americký bek ve službách Škodovky předal puk na DENISE KINDLA, jeho střela obloučkem zapadla za bezmocného Kořenáře. Asistence: Nick Jones, Jaroslav Kracík.
    56:37 Matěj STŘÍTESKÝ - 1:5
     
    56:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Radost jihlavských fanoušků, Svoboda dnes již nulu neudrží! Po vhazování v útočném pásmu Straka podél modré čáry přesunul puk k MATĚJI STŘÍTESKÉMU, domácí bek propálil vše před sebou a trefil se k levé tyči! Asistence: Petr Straka, Jakub Suchánek.
    54:06 Jan SCHLEISS - 0:5
     
    54:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Potupný výsledek, přitom ale Jihlava nehrála zase tak zle. Z levého křídla se do útočného pásma dostal JAN SCHLEISS a trochu překvapivě vypálil z ostrého úhlu, puk ještě překvapivěji prolétl okolo bližší tyče do sítě. Mnoho diváků opouští předčasně stadion. Asistence: Jaroslav Kracík, Jakub Kindl
    48:40 Jaroslav KRACÍK - 0:4
     
    48:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle zavání debaklem. První šanci, v podobě kličky Denisa Kindla Kořenář vychytal, ale následnou střelu od Skleničky Kořenář ve své výstroji neudržel a způsobil tlačenici, ve které se zorientoval nejlépe JAROSLAV KRACÍK a Západočeši vedou již o čtyři branky. Asistence: David Sklenička, Denis Kindl.
    42:30 Milan GULAŠ - 0:3
     
    42:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Troufám si tvrdit, že je hotovo. Po vhazovaní v útočném pásmu přišli domácí o kotouč, Sklenička přihrál dopředu na MILANA GULAŠE, hostující kapitán a olympionik se trefil přesně do šibenice z mezikruží a Prezidentský pohár pro Plzeň je už téměř jistý. Asistence: David Sklenička.
    33:08 Miroslav INDRÁK - 0:2
     
    33:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Možná trochu nezasloužený gól pro Duklu, ale tak jako tak, platit bude bez ohledu na vývoj hry. Tlak Plzně v útočném pásmu uzavřel Mertl přihrávkou na MIROSLAVA INDRÁKA, který přízemní střelou prostřelil i domácího Kořenáře v brance a Plzeň vede o dvě trefy. Asistence: Tomáš Mertl
    13:21 Ondřej KRATĚNA - 0:1
     
    13:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Radost hostí, neboť skórovali v oslabení! Navrátilec z trestné Sklenička si ihned našel kotouč, našel na středovém kruhu Kodýtka a Kodýtek ještě posunul na pravé křídlo ONDŘEJI KRATĚNOVI, který střelou nad Kořenářovo rameno otevírá účet dnešního špílu! Asistence: Petr Kodýtek, David Sklenička.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 57. Stříteský (Straka, Suchánek) – 14. Kratěna (Kodýtek, D. Sklenička), 34. Indrák (Mertl), 43. Gulaš (D. Sklenička), 49. Kracík (D. Sklenička, D. Kindl), 55. Schleiss (Kracík, J. Kindl), 58. D. Kindl (Jones, Kracík)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Kajínek, Šidlík, J. Zdráhal, de la Rose, Suchánek, Stříteský, D. Váňa – Jiránek, Hamill, Čachotský (C) – F. Seman, Skořepa (A), Straka – Anděl, R. Hubáček, Diviš (A) – Půža, Rys, Bryhnisveen.
    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – D. Sklenička, Jones, J. Kindl, Čerešňák, Moravčík, L. Kaňák, Kvasnička – Kratěna, Mertl (A), Gulaš (C) – Kantner, Kodýtek, Indrák (A) – D. Kindl, Kracík, Pour – Schleiss, Hollweg.

    Rozhodčí: Hradil, Hejduk – Flegl, Polonyi

    Diváci: 4 102
    bahis siteleri