Buffalo – Anaheim 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Vegas 5:4 (kon.) | Carolina – Philadelphia 1:2 (po pr.)
Columbus – Washington 2:3 (kon.) | Ottawa – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (kon.)
Florida – Vancouver 3:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 2:6 (kon.) | Winnipeg – Arizona 4:3 (kon.)
Chicago – Calgary 2:3 (kon.) | Colorado – San Jose 3:1 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
Anaheim Ducks
Středa 07.02.2018, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:36 Adam HENRIQUE - 3:4
     
    61:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, na nájezdy nedojde. Tvrdou ránou se ze střední vzdálenosti prosazuje po Kašeho pasu ADAM HENRIQUE. Asistence: Ondřej Kaše a Brandon Montour.
    59:45 Ryan O'REILLY - 3:3
     
    59:45
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí fanoušci jsou velmi spokojení, je vyrovnáno. Po výborně Eichelově pasu se prosazuje obranou zapomenutý RYAN O'REILLY, který trefil odkrytou část branky. Asistence: Jack Eichel a Sam Reinhart.
    51:30 Corey PERRY - 2:3
     
    51:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. Po tlaku v útočném pásmu se puku dotkl COREY PERRY, následně se kotouč po střele domácího Ryana O'Reillyho a odrazu od brankářské hokejky dostal do brány. Bez asistence.
    39:21 Ondřej KAŠE - 2:2
     
    39:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, protože ONDŘEJ KAŠE před brankou tečoval velmi šikovně střelu Mansona mezi betony brankáře Lehnera. Asistence: Josh Manson a Nick Ritchie.
    37:18 Jack EICHEL - 2:1
     
    37:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Bleskově proměněná přesilovka a domácí celek vede. Kyle Okposo vypálil od modré, před brankou jemně jeho pokus tečoval Sam Reinhart. Puk se tak dostal do míst, kde stál zcela volný JACK EICHEL, který snadno zakončoval do prázdné branky. Krásná akce. Asistence: Sam Reinhart a Kyle Okposo.
    20:21 Rickard RAKELL - 1:1
     
    20:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hostující celek z kryje druhé třetiny vyrovnává. Ryan Getzlaf vypálil od modré čáry, jeho pokus před brankou usměrnil RICKARD RAKELL od tyčky, od které se odrazil do brankáře, od kterého pak zamířil za brankovou čáru. Asistence: Ryan Getzlaf a Cam Fowler.
    03:22 Zemgus GIRGENSONS - 1:0
     
    03:22
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí celek se při vlastním oslabení dostává do vedení. Do šance se dostal ZEMGUS GIRGENSONS. jeho první pokus brankář Anaheimu vyrazil, domácí hráč ale měl čas dorážet a puk se dostal přes brankovou čáru, hostující obránce odehrál kotouč pozdě. Asistence: Casey Nelson.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 4. Girgensons (C. Nelson), 38. Eichel (S. Reinhart, Okposo), 60. R. O'Reilly (Eichel, S. Reinhart) – 21. Rakell (Getzlaf, Fowler), 40. O. Kaše (Manson, N. Ritchie), 52. Perry, 62. Henrique (O. Kaše, Montour)


    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Scandella, Ristolainen, Beaulieu, C. Nelson, Falk, McCabe – Girgensons, Eichel, S. Reinhart – E. Kane, R. O'Reilly, Okposo – S. Wilson, Rodrigues, Pominville – B. Pouliot, Josefson, Nolan.
    Anaheim Ducks: R. Miller (Berra) – H. Lindholm, Manson, Fowler, Bieksa, Holzer, Montour – Rakell, Getzlaf, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Wagner, J.T. Brown, D. Grant.

    Rozhodčí: Kozari, StPierre – Shewchyk, Nagy

    Diváci: 16 788
    thejrc.org