Buffalo – Anaheim 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Vegas 5:4 (kon.) | Carolina – Philadelphia 1:2 (po pr.)
Columbus – Washington 2:3 (kon.) | Ottawa – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (kon.)
Florida – Vancouver 3:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 2:6 (kon.) | Winnipeg – Arizona 4:3 (kon.)
Chicago – Calgary 2:3 (kon.) | Colorado – San Jose 3:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:3 (3:2, 1:0, 0:1)
Arizona Coyotes
Středa 07.02.2018, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:55 Derek STEPAN - 4:3
     
    40:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes hned na začátku třetí části zvyšují naději na vyrovnání! Perlini donutil Morrisseyho v časové tísni vyhodit po mantinelu. Kotouč si na levé straně zastavil Goligoski a bez rozmýšlení nahazoval dopředu. Toho využil DEREK STEPAN, jehož teč umístila puk přesně k pravé tyči Hellebuyckovy branky. Asistence: Alex Goligoski.
    22:16 Dmitrij KULIKOV - 4:2
     
    22:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Raanta si opět nesáhl na puk a už ho musí tasit z vlastní branky. Kyle Connor šikovně projel do útočného pásma, mezi dvěma soupeři přihrál do pravého kruhu DMITRIJI KULIKOVOVI a ten parádně zavěsil do bližšího horního rohu, kam finský brankář lapačkou nedosáhl. Asistence: Kyle Connor, Andrew Copp.
    17:07 Christian DVORAK - 3:2
     
    17:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky! Ekman-Larsson a Stepan rychle převezli kotouč přes střední pásmo, CHRISTIAN DVORAK poté napálil jen Kulikova, nicméně dostal druhou šanci a tu už využil. Hellebuyck opět nemůže mít čisté svědomí, střela mezi betony byla chytatelná. Asistence: Derek Stepan, Oliver Ekman-Larsson.
    14:28 Nic PETAN - 3:1
     
    14:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Další střela Tryskáčů už končí gólem a hráči v modrém vedou již 3:1! Marko Daňo si pokryl puk před Archibaldem a přihrál ho na modrou čáru, ze které vystřelil Ben Chiarot a letící puk protečoval za Raantova záda NIC PETAN. Asistence: Ben Chiarot, Marko Daňo.
    07:56 Dustin BYFUGLIEN - 2:1
     
    07:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kanadský tým se na konci osmé minutě vrací do vedení! Perreault zabojoval u mantinelu a přihrál do levého kruhu na Little. Jeho pokus Raanta ramenem vyrazil a vysunutý obránce DUSTIN BYFUGLIEN ho ze vzduchu doklepl do takřka prázdné branky. Asistence: Bryan Little, Mathieu Perreault.
    04:25 Kevin CONNAUTON - 1:1
     
    04:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nevídaný moment, také hostující tým skóruje ze své první střely na branku! Christian Dvorak vyhrál buly nad Coppem, Archibald poté posunul puk k modré čáře na KEVINA CONNAUTONA, jehož střelu Hellebuyck podcenil a kotouč mu prošel skrz betony za brankovou čáru. Asistence: Josh Archibald, Christian Dvorak.
    00:30 Jack ROSLOVIC - 1:0
     
    00:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový start Jets, kteří po půlminutě vedou 1:0! Enström naznačil střelu z levé strany a místo toho ještě posadil puk na hokejku JACKU ROSLOVICOVI, který z pravého kruhu vystřelil přesně nad Raantovu lapačku. Asistence: Toby Enström, Dustin Byfuglien.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Roslovic (Enström, Byfuglien), 8. Byfuglien (Little, Perreault), 15. Petan (Chiarot, Daňo), 23. D. Kulikov (Connor, Copp) – 5. Connauton (Archibald, Dvorak), 18. Dvorak (Stepan, Ekman-Larsson), 41. Stepan (Goligoski)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – T. Myers, Morrissey, Byfuglien (A), Enström, D. Kulikov, Chiarot – Roslovic, Wheeler (C), Laine – Ehlers, Little (A), Perreault – Armia, Copp, Connor – Daňo, Petan, Lemieux.
    Arizona Coyotes: Raanta (Wedgewood) – Goligoski, Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson (A), Chychrun, L. Schenn, Connauton – Keller, Stepan (A), Perlini – Archibald, Dvorak, Pánik – Fischer, Domi, Rinaldo – Cousins, Richardson, Martinook.

    Rozhodčí: Peel, Rooney – Devorski, Nowak

    Diváci: 15 321
    thejrc.org