Buffalo – Anaheim 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Vegas 5:4 (kon.) | Carolina – Philadelphia 1:2 (po pr.)
Columbus – Washington 2:3 (kon.) | Ottawa – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Boston 2:3 (kon.)
Florida – Vancouver 3:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 2:6 (kon.) | Winnipeg – Arizona 4:3 (kon.)
Chicago – Calgary 2:3 (kon.) | Colorado – San Jose 3:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
Calgary Flames
Středa 07.02.2018, 02:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Patrick KANE - 2:3
     
    59:54
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak přece se ještě domácí dočkali, otázka, zda už není pozdě. PATRICK KANE dorazil kotouč do sítě po závaru před branku Smithe. Asistence: Arťom Anisimov a Nick Schmaltz.
    58:09 Sean MONAHAN - 1:3
     
    58:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je, jak se zdá, rozhodnuto. SEAN MONAHAN převzal vypíchnutý puk, udělal si dvě kličky a ačkoliv byl tísněn a atakován, trefil prázdnou branku. Asistence: Johnny Gaudreau.
    56:30 Johnny GAUDREAU - 1:2
     
    56:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A gól platí! Až je z toho zmaten i oficiální statistický kanál NHL, který jako asistenta ukazuje domácího brankáře! MICHAEL STONE nakonec označený jako autor branky, byť před Glassem určitě někdo z hráčů Calgary kotouč tečoval. Asistence: TJ Brodie a Micheal Ferland.
    21:10 Dougie HAMILTON - 1:1
     
    21:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí úplně propadli ve středním pásmu a do přečíslení dva na jednoho se dostali Sean Monahan a DOUGIE HAMILTON. Prvně jmenovaný předával přihrávku vpravo, kotouč zablokoval jediný vracející se hráč Chicaga, ale tak, že Hamilton při zabrždění bruslí, ale regulérně, poslal puk do sítě! Asistence: Sean Monahan a Johnny Gaudreau.
    03:35 Alex DEBRINCAT - 1:0
     
    03:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A hle! Domácí jdou do vedení, když přihrávku Oesterleho poslal do sítě mezi betony Mikea Smithe ALEX DEBRINCAT. Asistence: Jordan Oesterle a Jonathan Toews.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 4. DeBrincat (Oesterle, J. Toews), 60. P. Kane (Anisimov, Schmaltz) – 22. D. Hamilton (Monahan, J. Gaudreau), 57. Stone (Brodie, Ferland), 59. Monahan (J. Gaudreau)


    Chicago Blackhawks: J. Glass (A. Forsberg) – Keith (A), Oesterle, E. Gustafsson, Seabrook (A), Kempný, Rutta – DeBrincat, J. Toews (C), Duclair – Anisimov, Schmaltz, P. Kane – Hinostroza, Kämpf, Jurčo – Sharp, Hartman, Saad.
    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Giordano, D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan, Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Brouwer – Lazar, Stajan, Hathaway.

    Rozhodčí: Rank, Charron – Gawryletz, Rody

    Diváci: 21480
    thejrc.org