Motor ČB – Vsetín 4:2 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 3:5 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 7:2 (kon.)
Havířov – Třebíč 3:0 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Litoměřice – K. Vary 0:4 (kon.)
Přerov – Kladno 2:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Rytíři Kladno
Středa 07.02.2018, 18:00Chance liga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (20:31:45)
     
    Jaromír Jágr dnes sice stál na straně poražených, ale asistencí si připsal čtvrtý kanadský bod po návratu z NHL! Od pořadatelů navíc jako dárek dostal pivo.
     
    Je konec! Domácí Přerov poráží Kladno i s Jaromírem Jágrem 2:1! Přerov navíc v letošní sezóně vyhrál všechny čtyři utkání proti slavnému soupeři! Domácí celek za výhrou vyrazil ve čtrnácté minutě, kdy se trefil Tomáš Sýkora! Ve druhé třetina Kladno vyrovnalo obraz hry, jenže v jejím závěru ujel Jakub Šlahařa navýšil vedení Přerova na dvoubrankový rozdíl. Ve třetí třetině domácí celek nevyužil dlouhou přesilovku 5 na 3. Kladno poté závěr utkání zdramatizovalo. Po Jágrově přihrávce se pět minut před koncem prosadil Adam Kubík! Hosté v závěru zkoušeli vyrovnat bez brankáře, ale Přerov si výhru před vyprodaným stadionem nenechal utéct.
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Také domácí trenér si bere oddechový čas! Domácí trenér chce dát svým svěřencům čas na odpočinek.
     
    59:31
    Filip Dvořák zkusil ohrozit opuštěnou branku Kladna, jenže jeho nahození letělo jen do rohu kluziště. Hra se vrátí před domácí klec!
     
    59:05
    Kladno sice hraje v přesile, jenže se nemůže udržet v útočném pásmu. Jaromír Jágr chtěl přihrát na pravé křídlo, jenže obránce Přerova jeho pobídku vystihl.
     
    58:07
    Kladno zkusí vyrovnat v šesti bruslařích na ledě! Brankář Klouček zůstává na střídačce!
     
    58:07
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas! Trenér Kladna dává svým svěřencům poslední pokyny. Jeho kresby na tabuli bedlivě pozoruje i majitel Kladna Jaromír Jágr!
     
    58:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    57:35
    Hosté v plném počtu.
     
    57:15
    Hosté se znovu dokázali osvobodit za cenu vyhození puku do středního pásma. Návrat vyloučeného Pekra na led se pomalu blíží.
     
    56:27
    Mislav Rosandić střílel od modré čáry. Jeho pokus chtěl tečovat Procházka, jenže Klouček zasáhl betonem. Kladno se znovu osvobozuje.
     
    56:06
    Přerov se zatím v početní převaze nedokázal usadit před brankou soupeře. Zadáci Kladna se skvěle brání a vyhazují puky za modrou čáru.
     
    55:35
    Kladno si zbytečně komplikuje přístí minuty! Matěj Pekr ostříkl domácího gólmana brzdou a dostává dvě minuty za nesportovní chování.
     
    55:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pozor! Závěr utkání ještě bude nesmírně dramatický! Kladno totiž snižuje na rozdíl jediné branky. ADAM KUBÍK poslal v útočném pásmu přihrávku na Jágra, který mu puk vrátil a hostující junior propálil brankáře! Asistence: Jaromír Jágr.
     
    54:20
    Jiří Goiš vybojoval puk za brankou Kladna, objel hostující klec, jenže důrazný Anton Kurjanov jej důraznou hrou vrátil zpátky na mantinel.
     
    54:01
    Přerov se opět ubránil za cenu vyhození puku přes všechny čáry. Hra se po zakázaném uvolnění vrátí před domácí branku. Na stadionu panuje skvělá atmosféra.
     
    53:25
    Mikuláš Zbořil nahodil puk do útočného pásma, ale nikdo ve žlutém dresu se k jeho pobídce neprobil. Kladno má puk a čeká na vystřídání.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. T. Sýkora (Rosandić, Chmelíř), 39. Šlahař (Milan Procházka, M. Novotný) – 56. Kubík (Jágr)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimboch) – Chmelíř, Rosandić, M. Novotný, Zbořil, R. Černý (A), Pala, Padrnos – Šlahař (C), T. Sýkora, Milan Procházka – Fryšara, Pšurný (A), Plášek – Goiš, Navrátil, F. Dvořák – T. Doležal, Š. Kratochvíl, M. Kratochvíl.
    Rytíři Kladno: Klouček (Kopřiva) – Lenďák, Kehar, Svedlund, P. Hořava, Štindl, Zelingr, F. Matula – Jágr, Machač, Kubík – D. Tůma (C), Kurjanov, J. Kloz – Pekr, R. Přikryl, J. Strnad – Zikmund, T. Kaut, Redlich – M. Hořava.

    Rozhodčí: Obadal, Koziol – Wesley, Lukš
    thejrc.org