Most – Trutnov 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 8:4 (kon.) | Šumperk – Kopřivnice 6:1 (kon.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 6:5 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 4:1 (kon.) | David Servis – Tábor 5:1 (kon.)
Mor. Budějovice – Klatovy 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:1 (kon.) | Písek – Kolín 3:5 (kon.)
Pelhřimov – Nymburk 1:4 (kon.) | Sokolov – Řisuty 7:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Bílina 7:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Středa 07.02.2018, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Střed (ČR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři získávají na své hole již dvoubrankový náskok! Havlíčkův Brod přežil atak svého soupeře a dostal touš do středního pásma. V obrané třetině poté kvedlal s toušem Daniel Poizl. A to tak dlouho, než mu jej agilně napadající Bruslaři sebrali a výsledkem byla následná přihrávka Petra Kuchty do míst, kde se nacházel TOMÁŠ CHLUBNA. Rodák ze Žďáru nad Sázavou si poté hodil kotouč na střelu a parádní ranou nad Slámovo rameno zvýšil na 3:1. Asistence: Filip Beneš a Jiří Kopic.
     
    46:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Premiérová branka pro domácího obránce a opětovné vedení pro havlíčkobrodskou ekipu! David Michálek se prosmýkl středem hrací plochy a byl sám před Jiřím Slámou, kterého si položil. Jeho beton ale přehodit nedokázal. K dorážce se dostal VOJTĚCH ŠMÍD, který už kotouč za brankovou čáru dostal a mohl si tak užít ovace zimního stadionu! Asistence: David Michálek a Filip Beneš.
     
    30:29
    Žďár právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic máme v Kotlině srovnáno! Ačkoliv měli domácí po celý průběh druhé části převahu, jako jediní se zatím prosazují hosté. Josef Kolda našel v obranném pásmu Lukáše Krupku, který vyslal dopředu Ondřeje Stehlíka. Ten se ani nemusel příliš snažit, protože mu tři bránící Bruslaři postupně odcouvali a vytvořili prostor. Šikovný forward toho beze zbytku využil, potáhl si touš na zadní tyč a střelou kolem Novákova betonu vyrovnal! Asistence: Lukáš Krupka a Josef Kolda.
     
    18:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Stejně tak jako plzeňský pivovar stojí, co je pivo pivem, pravidlo nedáš – dostaneš platí, co je sport sportem. Nyní opět nabylo účinnosti, a sice ve chvíli, kdy Lukáš Jícha zcela sám před brankou trefil jen betony klečícího Čeňka Nováka. Následný brejk pak přinesl únik JANA MILFAITA, který si po Kulhánkově pasu najel na kruh, odmítl protivníka a přesnou střelou kolem Slámova betonu rozjásal Kotlinu! Asistence: Kryštof Kulhánek a Čeněk Novák.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. Milfait (Kulhánek, Novák), 47. Šmíd (Michálek, Beneš), 57. Chlubna (Kuchta, Kopic) – 31. Stehlík (Krupka, Kolda)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (D. Marek) – T. Semrád, Šmíd, Vala, Kulhánek, Kopic, Kříž, Balgalvis – Přidal, Třetina "C", Endál – Voříšek, Milfait "A", Šuhaj – Chlubna, Kuchta, Kozlík – F. Beneš, Ludvík, Michálek.
    Trenér: Václav Adam.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Radosta) – Pleva "C", Hort, Lojek, Klodner, Poizl, Sedláček, Kolda, P. Beneš – Štěpánek, D. Vítek, Pytlík – Kuřítko, Bureš, Jícha – Gregar, Stehlík, Kunstmüller "A" – Krupka, Dospěl, Kovářů.
    Trenér: Michal Konečný.

    Rozhodčí: Tomáš Micka – Michal Tasch, Ondřej Žídek

    Diváci: 1304
    ocianews.com