Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.) | Košice – Nové Zámky 3:2 (2:0 po s.n.) | Nitra – Poprad 3:2 (kon.)
Žilina – Detva 4:5 (po pr.) | Trenčín – Zvolen 1:3 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Košice
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Středa 07.02.2018, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
    Autorom víťazného gólu je GABRIEL SPILAR.
     
    34:37
    HC Nové Zámky dali gól!
    Opäť je vyrovnané. na pravej strane teraz unikol VLADIMÍR ŠKODA, ktorý si povytiahol Habala z bránky a efektným zakončením rozvlnil sieť na košickej bránke. Asistencia: Timotej Šille.
     
    31:00
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostávajú po druhýkrát vzápase do vedenie. Stalo sa tak v momente, keď sa Pacan vrátil na ľadovú plochu. Do listiny strelcov sa zapísal RICHARD JENČÍK. Celej situácii predchádzala Barošova nezodpovedná hra na zadnom mantineli. Asistencie: Gabriel Spilar, Eduard Šedivý.
     
    23:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    A je vyrovnané. Vladislav Habal teraz dlho signalizoval návrat vylúčeného Fábryho, avšak košická defenzíva v tejto situácii mierne zaspala. Nové Zámky sa tak dostali do úniku, ktorý na gól využil EDUARD ŠIMUN. Asistencia: Adam Zbořil.
    21:52 David PACAN - 1:0
     
    21:52
    Košice dali gól!
    Oceliari si puk dokázali posunúť po modrej čiare a následne prihrali pred bránkovisko. Tam sa najlepšie zorientoval DAVID PACAN, ktorý upravuje na 1:0. Oceliari to stihli počas hry piatich proti trom, nasledovať tak bude ich presilovka o jedného muža. Asistencie: Richard Jenčík, Jere Pulli.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 22. Pacan (Jenčík, Pulli), 31. Jenčík (Spilar, Šedivý), rozh. náj. Spilar – 24. Šimun (Zbořil), 35. Škoda (Šille)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Adam Zbořil (NZM)
    1:0   Gabriel Spilar (KOS)
    2. série:
    1:0   Filip Lorraine (NZM)
    2:0   Petr Kafka (KOS)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Kessel, Dudáš (C), Čížek, Šedivý, Koch, Pulli, Ovčačík, Michalčin – Spilar, Pacan, Jenčík (A) – Šoltés, Boltun, Miklík (A) – Kafka, Klíma, Koyš – Hričina, Vrábeľ, Petráš
    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Salija (A), Husák, Plašil, Mich. Novák, Jass, Kuzma – Hřebejk, Jurík (C), Varga – Fábry (A), Šimun, Zbořil – Škoda, Šille, Lorraine

    Rozhodčí: Orolin, Mil. Novák – Bogdaň, Smrek
    ocianews.com