Pov. Bystrica – Nové Zámky B 10:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 0:3 (kon.) | Prešov – Osmos Bratislava 3:2 (kon.)
Topoľčany – Trnava 12:0 (kon.) | Skalica – Dubnica 7:2 (kon.)
konec
HK Spišská Nová Ves
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Středa 07.02.2018, 18:001. liga (SR) • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:17
    Dukla Michalovce dala gól!
    A hostia zrejme tretím gólom aj potvrdzujú svoj dnešný zaslúžený trojbodový zisk. V situácií dvaja na dvoch našiel krížnou prihrávkou Piatak osamoteného OLIVERA JOKEĽA, ktorý z prvej prestrelil Suráka a dáva svoj druhý gól v zápase. Asistencie: Piatak, Mašlonka.
     
    18:49
    Dukla Michalovce dala gól!
    A známe hokejové pravidlo nedáš dostaneš platilo aj tentokrát. Po chybe Spišiakov totiž obišiel bránku osamotený Piatak, ktorý našiel OLIVERA JOKEĽA, ten prestrelil Suráka a dáva tak na rozdiel dvoch gólov. Asistencie: Piatak, Kolba.
     
    15:15
    Dukla Michalovce dala gól!
    A hosťujúci tím sa zaslúžene po lepšom štarte do stretnutia ujíma vedenia. V presilovke sa dostal k puku IGOR HALÁS, ten prešiel šikovne cez dvojicu protihráčov a presnou strelou tak otvára skóre dnešného zápasu. Asistencie: Valečko, Cútt.

    Rastislav Štrauch

    Branky a nahrávky: 16. Halás (Valečko, Cútt), 19. Jokeľ (Piatak, Kolba), 50. Jokeľ (Piatak, Mašlonka)


    HK Spišská Nová Ves: Surák (Pajpach) – Vantroba, Forrai, Knižka, Bdžoch, Leško, Turan, Romaňák – Štrauch, Koky, Lesňák – Zwick, Nagy, Chmeľ – Halász, Raáb, Miškovec, Svitana, Derkin.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Valečko, Meliško, Kolba, Korenko, Rusina, Balko, Mesaroš – Solomonchak, Cútt, Halás – Mašlonka, Piatak, Jokeľ – Brezniak, Linet, Fajčák – Banovský, Toma, Hamráček.

    Rozhodčí: R. Vojtek – M. Znak, Ľ. Šoltés.
    thejrc.org