Pov. Bystrica – Nové Zámky B 10:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 0:3 (kon.) | Prešov – Osmos Bratislava 3:2 (kon.)
Topoľčany – Trnava 12:0 (kon.) | Skalica – Dubnica 7:2 (kon.)
konec
HC Topoľčany
12:0 (2:0, 5:0, 5:0)
HK Gladiators Trnava
sk Středa 07.02.2018, 18:00 • ZŠ Topoľčany • 1. liga (SR) • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Topoľčany dali gól! Tak predsa ešte jeden! DÁVID GERGEL z miesta vhadzovania strelou švihom pridal dvanásty gól v tomto zápase.
     
    58:24
    Topoľčany dali gól! To je neskutočné. Posledný útok domácich vyšachoval v presilovke obranu Trnavy a po Kubekovej nahrávke Jozef Klenko zvyšuje na 11:0.
     
    55:04
    Topoľčany dali gól! A je to tu! Domáci vedú už o desať gólov zásluhou ALBÍNA PODSTAVEKA, ktorý zavesil po nahrávke Robina Malého.
     
    51:05
    Topoľčany dali gól! Zo zápasu sa stáva exhibícia. Ďalší gól pridáva DOMINIK LAŠŠO.
     
    42:02
    Topoľčany dali gól! A je to hattrick! Martin Uhnák dáva v zápase už tretí gól a zvyšuje už na 8:0.
     
    38:54
    Topoľčany dali gól! Lukáš Tábi sa vo vlastnom oslabení vydal z vlastného obranného pásma do útoku, dostal sa až pred bránu Brucháča, ktorého sa mu však nepodarilo prekonať, k odrazenému puku sa však dostal osamotený MARTIN UHNÁK, ktorý bekhendom nemal problém prekonať Brucháča.
     
    37:16
    Topoľčany dali gól! Hneď po tom, čo sa vrátil Lukačovič na ľad sa dostal k puku FILIP NEMČEK, ktorý z miesta na vhadzovanie vypálil delovku a zvyšuje stav stretnutie už na 6:0.
     
    32:22
    Topoľčany dali gól! Do bodových štatistík sa zapojila už aj štvrtá formácia Topoľčian, keď po nahrávke Jozefa Klenka prekonáva Brucháča DÁVID GERGEL.
     
    28:42
    Topoľčany dali gól! A domáci vedú už o štyri góly. Presilovú hru využil FILIP PEKARČÍK.
     
    20:59
    Topoľčany dali gól! Po Königovej prihrávke LUKÁŠ TÁBI vyslal na Brucháča peknú strelu švihom a vymietol pavučinu v bránke hostí.
     
    13:28
    Topoľčany dali gól! Domáci využívajú presilovku o dvoch hráčov, keď Ďurčo nahral na modrú a odtiaľ napriahol na delovku ROBIN MALÝ, ktorý zvyšuje vedenie domácich.
     
    08:40
    Topoľčany dali gól! Skvelú prácu v rohu klziska predviedol Lukáš Tábi, ktorý skvelo našiel voľného MARTINA UHNÁKA, ktorý položil Brucháča na ľad a peknou strelou otvára skóre zápasu.

    Ján Vojtaššák

    Branky a nahrávky: 9. Uhnák (Tábi, Šiška), 14. Malý (Ďurčo, Nemček), 21. Tábi (König, Uhnák), 29. Pekarčík, 33. Gergel (Klenko), 38. Nemček (Malý, Ďurčo), 39. Uhnák (Tábi), 43. Uhnák (Malý, Šiška), 52. Laššo (Malý, Podstavek), 56. Podstavek (Malý, Nemček), 59. Klenko (Kubek, Bystričan), 60. Gergel (Klenko, Kubek)


    HC Topoľčany: Kompas (Halo) – Ďurčo, Král, Malý, Šiška, Grman, Bystričan, Kohút, F.Hudec – Nemček, Uhnák, Podstavek – König, Laššo, Pekarčík – Tábi, Novák, J.Hudec – Gergel, Klenko, Kubek
    HK Gladiators Trnava: Brucháč (Gibl) – Brzák, Čunderlík, Kuna, Burian, Scheuer, Žilinský – Lukačovič, Šúry, Mrava – Grell, Baránek, Ftáčnik – Lavrenov, Greschner, Belskiy

    Rozhodčí: Adamec, Drblík – Makúch

    Diváci: 431
    bahis siteleri