Pardubice – Liberec jun. 0:0 (zruš.) | Opolí – Opava 1:0 (kon.) | Wiener – Trenčín 0:0 (zruš.)
Dukla Praha – Újpest FC 0:0 (kon.) | Plzeň – Guizhou Zhicheng 2:1 (kon.) | Sparta – Spartak 1:2 (kon.)
zrušeno
SC Wiener Neustadt
0:0 (-:-)
AS Trenčín
sk Středa 07.02.2018, 14:00 • Stadion Wiener Neustadt • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Zápas Wiener Neustadt verzus AS Trenčín je pre sneženie v Rakúsku zrušený! (13:41:06)
     
    SC Wiener Neustadt

    Viedeňský tím hrá v aktuálnom ročníku druhú najvyššiu rakúsku súťaž, ktorá nesie názov Erste Liga. Po jesennej časti patrí Neustadtu vo vyrovnanej tabuľke druhé miesto so ziskom 38 bodov a pozitívnym skóre 33:21. Rozdiely na prvom až piatom mieste sú naozaj tesné, prvý SV Ried má na piaty TSV Hartberg iba trojbodový náskok. Do vyššej ligy postúpia na konci sezóny prvé dva celky, tretí odohrá baráž.

    Podľa portálu transfermarkt.com sú najhodnotnejšími hráčmi Wieneru Albánčan Hamdi Salihi a domáci Rakúšan Domenik Schierl. Obaja majú hodnotu na úrovni 350 tisíc eur. Celý káder SC má celkovú tržnú hodnotu 4,83 milióna eur, ten trenčiansky je na tom o niečo lepšie – 6,18 milióna.
     
    AS Trenčín

    Trenčania rozhodne nechcú nič podceniť v bojoch vo Fortuna lige o postup do skupiny "O titul". AS má náskok iba jedného bodu na siedmu Nitru, pred nami sú posledné tri kolá, ktoré o všetkom rozhodnú.

    V príprave už Trenčín odohral dva duely. Najprv prišla prehra 0:3 s českým Baníkom Ostrava, aby následne tím z Fortuna ligy rozprášil druholigové Nové Mesto nad Váhom 9:0. V prvom prípravnom stretnutí v tureckom Beleku Trenčín nešťastne podľahol Hajduku Split 2:4, celok spod hradu Matúša Čáka nevyzrel ani na FK Dinamo Moskva po výsledku 1:3. Jediné víťazstvo v krajine polmesiaca získal Trenčín po zápase so srbským FK Napredak Kruševac, o všetkom sa rozhodlo až po zmene strán, o víťazstve 3:1 rozohodol gólom na konci úvodnej hodiny hry Sleegers.

    Oproti jeseni posilnilo šieste mužstvo priebežnej tabuľky Fortuna ligy zahraničná trojica Jovan Pavlovič, Joey Sleegers a Philippe van Arnhem. V porovnaní s kádrom z jesene absentujú okrem iného Rodney Klooster (hosťovanie do FC Eindhoven), Maduka Udeh (hosťovanie do Tatrana Prešov), Rangelo Janga (KAA Gent) a Ricky van Haaren (Slovana Bratislava).
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Viktor Kalinács

    Branky:


    SC Wiener Neustadt:
    AS Trenčín:
    ocianews.com