Kladno – K. Vary 3:4 (0:1 po s.n.) | Letňany – Žďár n/S 4:3 (po pr.) | Mountfield HK – Přerov 1:2 (kon.)
Liberec – Chomutov 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Havířov 3:6 (kon.) | Ústí n/L – Třemošná 4:3 (kon.)
Vsetín – Technika Brno 5:0 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 5:4 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 2:3 (kon.)
Pardubice – Jihlava 4:1 (kon.) | PZ Kladno – Slavia 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 0:3 (kon.)
Poruba – Warriors Brno 3:0 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 1:5 (kon.) | Zlín – Vítkovice 6:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:0 (3:0, 0:0, 2:0)
Technika Hockey Brno
Čtvrtek 08.02.2018, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u zápasu ELIOD extraligy mladšího dorostu, která se po týdenní odmlce opět vrací na scénu. Dnes se proti v rámci 12. kola nadstavby střetnou VHK ROBE Vsetín a VSK Technika Hokej Brno.

    Vzájemné zápasy soupeřů v této sezóně:
    15.10.2017 Vsetín – Technika 1:3
    2.12.2017 Technika – Vsetín 3:1
    9.12.2017 Vsetín – Technika 4:3p
    13.1.2018 Technika – Vsetín 2:0

    Výsledky z minulých utkání tedy mluví pro brněnský celek, který se s 38 body nachází na třetím místě skupině E. Ve středu tabulky je Technika osamocena, jelikož druhý Třinec jí je vzdálen o dvacet bodů. O patro níže, tedy na čtvrtém místě, je v tabulce Vsetín. Úkolem Valachů je zachránit extraligu, což jim momentálně čtvrtá příčka zaručuje. Vyhráno ale nemají. Vsetín má na kontě 19 bodů, stejný bodový obnos získal také pátý Warrior, který je níž kvůli horšímu celkovému skóre. Černého Petra má nyní v rukou Poruba, která je se 17 body poslední.
     
    Nejproduktivnější hráči týmů

    VHK ROBE Vsetín
    Jan Půček (9+9)
    Adam Turek (8+10)
    Václav Kočí (5+7)

    VSK Technika Hokej Brno
    Marek Kelbl (11+8)
    Adam Staněk (4+11)
    Tomáš Čoupek (8+6)
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Houser, Velikovský, Zeman, Kunst, Sviták – Bednařík, Dědek, Veselý, Babeliak, Kočí, Calaba, Kuchařík, Vrána, Půček, Turek, Čajanová.

    VSK Technika Hokej Brno: Čazimi (Schäffer) – Irajn, Kučírek, Kubica, Kala, Šujan, Groch – Kubový, Hassani, Líska, Staněk, Frýza, Lancouch, Daněček, Čoupek.

    Rozhodčí: Beránek – Hlavatý, Vengřín.
     
    Začátek zápasu se kvůli technickým problémům s brankou o pár minut posunul. Již je ale vše v pořádku a hra může začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Hosté vyhráli úvodní vhazování, ale po nedorozumění v útočné třetině se k puku dostávají Valaši, kteří nahazují na Čazimiho branku.
     
    00:35
    Turek drží puk u mantinelu útočného pásma, Valaši začali zápas opravdu aktivně.
     
    00:59
    Svitákovu střelu od modré tečoval před brankovištěm Veselý. Kotouč skončil v náruči hostujícího gólmana a vhazuje se po jeho levici.
     
    01:44
    Technika se dostala do pásma, vsetínskou branku ale zatím neohrozila a Málek je tak stále bez zákroku proti střele. Valachům se opět podařilo získat puk na své hokejky a usadit se před bránou Brna.
     
    02:41
    Kunstovu střelu z mezikruží zastavil hokejkou Kučírek, čímž se puk dostal do rohu za Čazimiho branku. Souboj o kotouč vyústil v jeho vyhození do středního pásma a hosté z Brna se snaží založit útočnou akci.
     
    03:51
    Již dlouho jsme neviděli střelu na branku. Vsetínu nedělá problém přechod do útočného pásma, jejich akce jsou však bez střely. Naopak Technika se před Málka ještě nedostala.
     
    04:29
    Domácí gólman si připsal první zákrok proti rychlému protiútoku a na druhé straně se individuálně ukázal Bednařík. Vsetínský forvard se snažil prosadit mezi Čazimiho betony, ale hostující gólman si tento prostor bezchybně pohlídal.
     
    05:20
    Valaši se drží v útočném pásmu a vytvářejí si tlak. Střely však končí jen na obraně hostujícího týmu.
     
    06:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Technika se snažila dostat kotouč z pásma. Puku se ale na modré čáře chopil BORIS BABELIAK a po pravém křídle se dostal na vrchol kruhu, odkud propálil brněnského brankáře mezi betony. Asistence: Vojtěch Vrána.
     
    07:29
    Veselý obral ve středním pásmu soupeře o kotouč, zrychlil a vydal se sám na branku. U levé tyčky už mu ale sekundoval Irajn, a tak se vsetínskému hráči nepodařilo přesně zakončit.
     
    08:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DAVID BEDNAŘÍK navyšuje vsetínské vedení. Valaši po vstřelení první branky nepolevili a stále se drželi v útočné třetině, což proměnili na tlak v brankovišti a přesný bekhendový zásah do odkryté branky. Asistence: Matyáš Dědek, Matyáš Veselý.
     
    09:25
    Babeliak nahrával na teč pro Bednaříka. Ten však puk na levém křídle nestačil dobruslit a do brejku se dostal Frýza. Jeho střelu z pravého kruhu zablokoval Kunst a s oběma dorážkami si následně poradil Málek.
     
    10:07
    Technice se podařilo dostat do pásma a vytvořit si tlak, který vyústil v několik těžkých zákroků pro gólmana Málka. Když se ale puk dostal na hokejky domácích, rychle využili situace a přesunuli hru před Čazimiho.
     
    10:35
    Bednařík si sjížděl k brankovišti pro střelu, která nakonec skončila jen na hokejce bránícího Kaly. Technika dostává kotouč mezi modré čáry, za tu útočnou se ale nedostává.
     
    11:02
    Groch vybojoval kotouč pro svůj tým a bleskově se dostal před Málka. Neměl však nikoho k ruce a Valaši mezitím stačili rozestavit obrannou formaci. Střely Brněnských domácí celek zastavuje.
     
    12:16
    Hassani se vydal sám na vsetínskou branku. Právě v tomto okamžiku naskočil na led ze střídačky Houser a ubral Hassanimu z prostoru ke střele. Pokus brněnského útočníka vytěsnil vsetínský gólman betony.
     
    13:38
    Calabova střela skončila v lapačce Čazimiho a stejně tak dopadl i pokus Grocha, který byl ještě navíc tečován dvěma domácími hráči.
     
    14:15
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Dědek – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:25
    Vsetín vyhrál vhazování a Kunst okamžitě vyhazuje. Útočníci ve vsetínské formaci se vydávají dopředu, kde by se mohli dostat k odraženému kotouči.
     
    15:14
    Po bekhendové střele Čoupka se ozvala Málkova pravá tyčka. Na druhé straně se do brejku dostal Půček, jehož střela skončila na betonech hostujícího brankáře.
     
    15:34
    Vyloučení v týmu VSK Technika Hokej Brno (Kala – 2 min., podražení).
     
    15:46
    Také v útočném pásmu Vsetína jsme slyšeli zvonit tyčku. Brankovou konstrukce rozezvučel střelou z levého kruhu Babeliak.
     
    16:15
    Domácí v plném počtu.
     
    16:23
    Z vrcholu pravého kruhu vypálil Veselý. Třetí branku Vsetína ale nepřidal, jelikož trefil připraveného brankáře hostů.
     
    16:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    MATĚJ SVITÁK už však třetí přesný zásah domácích přidává! Vsetínský obránce si v přesilovce sjel od modré čáry na vrchol pravého kruhu, odkud svou prudkou střelou propálil Čazimiho. Asistence: Jakub Velikovský.
     
    17:13
    Vyloučení v týmu VSK Technika Hokej Brno (Hassani – 2 min., podražení).
     
    18:10
    V tomto oslabení se zatím hostujícímu celku daří. Valaši vyslali jen jednu střelu na bránu, kterou měl na svědomí Kočí. Technika po každém vsetínském přechodu do pásma vyhazuje a drží kotouč daleko od své branky.
     
    18:59
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sviták – 2 min., hákování).
     
    19:13
    Hosté v plném počtu. A právě na straně Brna vyslal střelu z levého kruhu Groch, Málek si se střelou na betony poradil, a tak dal Půčkovi možnost dostat se do brejku. Z akce Vsetína se nakonec stalo přečíslení, které skončilo zákrokem brněnského gólmana.
     
    19:44
    Brněnští se mohli prosadit pár sekund před skončením první třetiny, když v přesilové hře vytvořili závar u Málkovy levé tyčky. Vsetínský gólman ale snížení nepřipustil a už to vypadá, že se do kabin půjde za stavu 3:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina vyšla lépe domácímu celku, který byl aktivnější a po zásluze vede o tři branky. Vsetín se od začátku nebojí hrát riskantně a zatím se mu to vyplácí. Valaši se po dlouhou dobu drželi v útočném pásmu, ale první gól přišel až po nedorozumění na modré čáře, které ve svůj prospěch zužitkoval Babeliak. Za krátkou dobu navýšil Bednařík a třetí přesný zásah přidal v přesilovce Sviták. Přesilovou hru má nyní také Brno a necelou minutu početní výhody bude dohrávat ještě ve druhé třetině. Hosty tato přesilovka hodně nabudila, dočkáme se tedy z jejich strany první branky?
    Druhá třetina začne cca v 17:52.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Technika se hned při prvním pokusu o útočnou akci dopouští ofsajdu a již po pěti sekundách tak uvidíme další vhazování.
     
    20:26
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    20:32
    Vsetín hraje ve třech. Na začátku tohoto oslabení okamžitě vyhazuje.
     
    20:59
    V tuto chvíli vypršel trest Svitákovi a Vsetín je opět ve čtyřech proti pěti. Valachům se daří držet puk za brankou Techniky.
     
    21:48
    Daněček vypálil z levého kruhu. Střelu přes bránícího hráče ukrývá Málek mezi betony.
     
    22:01
    Vsetínským se opět podařilo dostat kotouč do bezpečné zóny a nepouštějí Techniku do svého pásma.
     
    22:26
    Domácí v plném počtu.
     
    22:40
    Hosté prokličkovali mezi hráči Vsetína a snaží se vytvořit si tlak i po skončení přesilové hry, když se to v jejím průběhu nepovedlo. Kotouč má na hokejce Čoupek, Vsetín ale těsně brání, a tak se hostující forvard nedostává ke střele.
     
    23:49
    Velikovský vystřelil od modré, ale jeho pokus byl v půli cesty ztečován mimo tři tyče. V této třetině není zatím očividná převaha domácího celku a Technika se dostává více do hry.
     
    24:15
    Sviták se snaží ze všech sil opustit obranné pásmo, což se ale domácím zatím nedaří. Od modré vypálil Irajn a odražený kotouč dorážel Frýza. Přišla také třetí střela, ale proti té už Málek zasahovat nemusel, jelikož šla mimo.
     
    25:10
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Čajanová – 2 min., hákování).
     
    25:16
    Vsetín vyhrál vhazování a už to vypadalo, že se Vránovi podaří vyhodit. Kotouč ale na modré čáře zastavil Kala a Technika začíná kombinovat.
     
    25:51
    Z pravého křídla nahrál do mezikruží Hassani. Jeho přihrávku zachytil najíždějící Kubový a vystřelil přímo na vsetínskou branku. Málek byl připraven a zasáhl pravým betonem. Vsetín se osvobozuje.
     
    26:33
    Čoupek poslal po vhazování zadovku na Kučírka, který z první vypálil. Domácí gólman na střelu moc neviděl, i přes to se mu proti střele na vzdálenější tyčku podařilo zakročit. Poradil si také s následnou dorážkou Čoupka.
     
    27:09
    Technika pálí na vsetínskou branku ze všech stran, většina střel ale končí mimo.
     
    27:10
    Domácí v plném počtu.
     
    27:41
    Čoupek dostal puk u mantinelu, objel si branku a rozehrává. Technika je nyní v útočném pásmu hodně aktivní a vsetínský brankář si musí dávat pozor hlavně na prostor kolem tyček, kam je namířena většina brněnských střel.
     
    28:36
    Dědkovi se nepodařil obranný zákrok, o pár sekund později už byl ale úspěšný a poslal puk na Svitáka, který zpoza vlastní brány rozehrál. K puku se ale opět dostali hosté a celou situaci musel uklidnit až Málek dalším přesným zákrokem. Po zastavení kotouč nahrál puk Bednaříkovi, který se vydává dopředu.
     
    29:51
    Hra se obrátila a v útočném pásmu jsou Valaši. Kunst našel dlouhou přihrávkou Půčka, kterému se ale kotouč pod nátlakem Hassaniho nepodařilo zpracovat.
     
    30:05
    Vyloučení v týmu VSK Technika Hokej Brno (Hassani – 2 min., držení).
     
    30:36
    Od modré čáry vypálil Kočí, jeho střela neměla potřebnou razanci, a tak si s ní Čazimi bez problémů poradil. Vsetín se drží v útočném pásmu, zatím ale nikam nespěchá.
     
    31:18
    Vsetínští se i po vyhození ze strany Techniky dokázali dostat rychle zpět do pásma. Zradila je ale přesnost přihrávek, a tak hostující gólman proti žádné střele zasahovat nemusí.
     
    32:05
    Hosté v plném počtu. Technika mohla na konci početní nevýhody i zahrozit, když jel pro vyhozený kotouč Zeman a za zády měl Čoupka se Staňkem.
     
    33:06
    Hassani se dostal ve středním pásmu k puku a podařilo se mu prokličkovat mezi všemi bránícími hráči Vsetína až k Málkovi. Vsetínský gólman předvedl proti nebezpečnému pokusu zákrok betonem.
     
    33:29
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Dědek – 2 min., podražení).
     
    33:39
    Vrána se dostal k puku v blízkosti modré čáry, přebruslil oba obránce a ocitl se v brejkové situaci. Pokoušel se zakončit k pravé tyčce, Čazimi zasáhl betonem.
     
    34:45
    Další vsetínský únik podnikli Calaba s Půčkem. Prvně jmenovaný to vzal na sebe a z pravého kruhu vystřelil. Kotouč se od Čazimiho výstroje odrazil zpátky do hry, kde už ale k potřebné dorážce nečekal nikdo z Valachů.
     
    35:29
    Domácí v plném počtu.
     
    35:40
    Bednařík se dostával do brejku i po skončení oslabení. Na útočné modré čáře byl ale zastaven Frýzou, který teď v obraně odvádí velmi dobrou práci.
     
    36:27
    Zdá se, jako kdyby Vsetínští změnili svou herní strategii a hráli teď spíše na brejky, jelikož se do další šance dostala Čajanová. Kotouč se jí ale nepodařilo rychle zpracovat, a tak byla odstavena Irajnem.
     
    37:36
    Brno kombinovalo v útočném pásmu. Přihrávku na modré čáře vystihl Bednařík a vydal se sám proti dvěma obráncům. Po pravém křídle mu do útoku najížděl ještě Vrána, ten se nakonec i se zbytkem týmu vydal střídat a Bednařík tedy sám vypálil z levého kruhu.
     
    38:26
    Vsetínští se v útočném pásmu dostali ke dvěma střelám. Ani jedna ale nebyla tak nebezpečná, aby měl hostující gólman problém s její likvidací.
     
    38:41
    Technika se lehce dostala do pásma, ale vlastní chybou se o něj sama obírá. Čoupek přihrál na Kalovi na modrou čáru, ten ale nahrávku nezachytil a kotouč se dostává až k Čazimiho brance.
     
    39:40
    Vsetínští se osvobozují šikovným vyhozením k brněnské brance. Puk mají na hokejkách hosté, tentokrát se jim však nedaří dostat do útoku.
     
    39:57
    Valaši mohli tři sekundy před koncem druhého dějství přidat čtvrtou branku, když kotouč za gólmana záda dostal Turek. Puk zůstal na brankové čáře a Půčkově dorážce od pravé tyčky dokázal hostující brankář se štěstím zamezit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina branku nepřinesla a obrázek hry byl úplně jiný než ve třetině předchozí. Techniku nabudila přesilová hra v úvodu druhé dvacetiminutovky, která byla na chvíli dokonce dvojnásobná. Valaši se dokázali ubránit a dobrou práci předvedli i v dalších oslabeních, jelikož ve druhé třetině usedli na trestnou lavici celkem třikrát. Brno bylo ve druhé třetině lepším celkem, dokázalo si déle udržet pásmo a vytvořit tlak, Valaši spoléhali spíše na brejky, které se jim sice dařily, ale branka z nich nepadla.
    Třetí třetina začne cca v 18:38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Hra začíná za brankou Vsetína, odkud Valaši rychle rozehráli. Jejich přechod do pásma zastavuje Šujan.
     
    40:48
    Tohle se Vsetínu hodně nepovedlo. Domácí si dávali přednost a po levém křídle se před Málkovu branku dostal Hassani, který zakončil střelou zápěstím. Málek zasahovat nemusel, střela těsně minula pravý horní roh jeho brány.
     
    41:46
    Turkova střela z pravého kruhu se odrazila do mezikruží, kam si k dorážce najížděl Půček. Hostující gólman vsetínského útočníka zaznamenal a ukryl kotouč rychleji, než se k němu soupeř dostal.
     
    42:26
    Vsetín se usadil v útočném pásmu a Dědek s Bednaříkem vyzkoušeli Čazimiho pozornost střelami od levé, a pak i od pravé, tyčky. Už se zdálo, že Technika vyhodí do středního pásma, u mantinelu ale zachytil kotouč Kunst, nabruslil si do mezikruží a odtud vypálil. Tvrdou ránu ukrývá gólman ve výstroji.
     
    43:39
    Málek zlikvidoval nebezpečnou střelu a vyslal své spoluhráče do přečíslení. Tuto situaci bruslařsky nezvládl Kubica, který tak musel faulovat a nyní usedá na trestnou lavici za hákování.
     
    44:08
    Valaši jsou v přesilovce velmi aktivní. Čazimi na Houserovu střelu od modré vůbec neviděla a měl štěstí, že se puk otřel o jeho levý beton a skončil mimo brankoviště.
     
    44:50
    Po dlouhé pasáži v obranném pásmu Techniky Čoupek vyhazuje a Brněnští mohou na led poslat čerstvé síly.
     
    45:29
    Za brankou hostujícího celku byl faulován Kučírek, který se po zákroku těžce zvedal z ledu. Dvouminutový trest za podražení dostává Veselý.
     
    45:39
    Hosté v plném počtu.
     
    45:54
    Tři hráči Techniky si dali za úkol dobytí útočného pásma v přesilové hře, a to se jim taky podařilo. První střela na Málkovu branku mířila nad a od mantinelu se odrazila do středního pásma.
     
    46:40
    Proti dvěma hráčům soupeře se vydal Calaba, který nejprve mezi obránci vystřelil a dostal se k dorážce, když z otočky poslal druhou střelu na Čazimiho branku. Tento pokus zblokoval Hassani.
     
    47:05
    Vyloučení v týmu VSK Technika Hokej Brno (Hassani – 2 min., držení hole).
     
    47:22
    Hraje se čtyři na čtyři a Technika pro jistotu již teď vyhazuje do středního pásma. Vyloučený Veselý se za pár sekund vrátí na led.
     
    47:29
    Domácí v plném počtu.
     
    47:55
    Od mantinelu vystřelil Kunst, Čazimi jeho střelo odklonil beton k levé tyčce, od které se puk odrazil do bezpečné vzdálenosti.
     
    48:05
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Půček – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:20
    Opět se hraje ve čtyřech na obou stranách a veškerou pozornost na sebe nyní stáhl Veselý, který jel sám na brněnskou branku. Jeho bekhendový pokus mezi betony mu nevyšel dle představ. K dorážce se dostal na levém kruhu Kočí, ani on ale Čazimiho nepřekonal.
     
    49:05
    Hosté v plném počtu.
     
    49:22
    Povedený zákrok předvedl Kunst, který ulehčil práci svému gólmanovi. Valaši mají nyní kotouč pod kontrolou.
     
    49:31
    V brejku se ocitl Babeliak, který se dostal do velmi dobré střelecké pozice. Než však puk zpracoval, najel si k němu Kubica a finální střelu zablokoval.
     
    50:05
    Domácí v plném počtu.
     
    50:21
    Veselý vystřelil ihned po přechodu do útočné třetiny. Nenápadná a na pohled jednoduchá střela ale nadělala brněnskému brankáři velké problémy, jelikož skákavý puk se mu dlouho nedařilo uklidnit. Vsetínští už se možná radovali z gólu, Čazimi ale kotouč betony přeci jen zastavil.
     
    51:43
    Šujanovu střelu od modré zblokoval Vrána, který se tak dostal do úniku. Kotouč mu ale z hokejky sjel a nedokázal od pravé tyčky zakončit. V této situaci byl také faulován a na trestnou lavici odchází Šujan. Provinil se držením.
     
    52:47
    Přesilovka Vsetína zatím nejeví žádné známky úspěšnosti. Hraje se především ve středním pásmu a ke střele se dostal pouze Turek, jenž se nadvakrát pokusil překonat hostujícího gólmana.
     
    53:43
    Hosté v plném počtu.
     
    54:03
    Kunst má puk na hokejce a snaží se uklidnit hru zavezením kotouče do pásma. To se mu ale nedaří, protože pro jeho konání nemají pochopení Kubový s Lískou.
     
    54:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sviták – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:49
    Centr přesilovkové útočné formace Brna vyhrál vhazování na Čoupka, který přesným pasem našel Kubicu. Kubicova tvrdá rána z pravého kruhu končí ve výstroji Málka.
     
    56:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se rozhodli strávit oslabení v útočném pásmu, a tak si tento pobyt okořenili gólem. Calaba nahrál zpoza branky do mezikruží na JANA PŮČKA, který z první poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Calaba.
     
    56:43
    Domácí v plném počtu.
     
    57:15
    Šujan pouze nabruslil na útočnou modrou čáru a poslal lehkou střelu na vsetínskou branku. Kotouč konstrukci přeletěl, ale nemířil tak vysoko, jak se vsetínskému brankáři původně zdálo, a ten tak v brankovišti trochu zazmatkoval.
     
    57:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se pohybovali blízko Čazimiho brankoviště a Čajanová poslala kotouč od pravé tyčky do chumlu hráčů před brankou. Z hranice brankoviště usměrnil puk mezi betony MATYÁŠ VESELÝ. Asistence: Sára Čajanová, Jan Půček.
     
    59:15
    Vsetínští se i v poslední minutě drží v útočném pásmu a srdnatě bojují o kotouč u mantinelu.
     
    59:36
    Brno se snaží připravit Málka o čisté konto, a tak se ve třech vydalo do přečíslení. Hassaniho v mezikruží odzbrojil Houser a Valaši se vydávají do útočného pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce. Valaši přidali v posledních minutách třetí třetiny dvě branky, čímž definitivně potvrdili své vítězství v dnešním utkání. I přes četná vyloučení na obou stranách padla v duelu jen jedna branka v přesilovce. Valaši se dokázali prosadit i v početní nevýhodě a cestu ke své brance naopak hostujícímu celku zavřeli a ani jednou v zápase neinkasovali.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:13:19)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 7. Babeliak (Vrána), 9. Bednařík (Dědek, Veselý), 17. Sviták (Velikovský), 57. Půček (Calaba), 58. Veselý (Čajanová, Půček)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Zeman, Kunst, Kočí, Houser, Velikovský, Sviták – Bednařík, Babeliak, Vrána – Calaba, Půček, Turek – Čajanová, Dědek, Veselý – Kuchařík.
    Technika Hockey Brno: Čazimi (Schäffer) – Irajn, Kučírek, Kubica, Kala, Šujan, Groch – Kubový, Hassani, Líska, Staněk, Frýza, Lancouch, Daněček, Čoupek.

    Rozhodčí: Beránek – Hlavatý, Vengřín
    thejrc.org