Zlín – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 08.02.2018, 15:00 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu • 22. kolo
Partner:
     
    59:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští se udrželi v útočném pásmu, vybojovali puk zpět a DOMINIK LUŽA jej poslal do prázdné branky Vítkovic. Domácí tým je tak velmi blízko vítězství. Asistence: Matěj Sebera a Jiří Suhrada.
     
    19:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Radost Vítkovic vydržela jen krátce, domácí si rychle berou zpět jednobrankové vedení. Trefil se JIŘÍ PODEŠVA a je to, jak se v hokejových kruzích říká, gól do šatny. Asistence: David Lekeš a Jiří Suhrada.
     
    17:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! PETR FRIDRICH zavezl puk podél mantinelu do útočného pásma, nic nevymýšlel a poslal kotouč na branku. Jeho střela přesně zapadla k pravé tyči zlínské klece, Kořének se natahoval, co to šlo, nakonec však na puk vyrážečkou nedosáhl . Asistence: Matěj Potočný a Marcel Kunc.
     
    10:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se trefují ve vlastním oslabení! Tomáš Kristek dojel vyhozený kotouč a z rohu útočného pásma jej vrátil JIŘÍMU SUHRADOVI na modrou čáru. Zlínský obránce se neunáhlil, ale v klidu si najel do lepší střelecké pozice a přesným zakončením k tyči poslal Zlín do vedení. Asistence: Tomáš Kristek.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 11. Suhrada (Kristek), 20. Podešva (Lekeš, Suhrada), 60. Luža (Sebera, Suhrada) – 18. Fridrich (Potočný, Kunc)


    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Holík, Suhrada, Jaroněk, Vítek, Janošek, Pavlas – Sebera, Podešva, Dvořáček, Pröschl, Lekeš, Luža, Sedláček, Dobiáš, Kristek, Kozubík.
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Micka) – Zapletal, Raška, Cubo, Smolka, Vacula, Kunc – Lednický, Fridrich, Ivan, Beránek, Bernovský, Kylnar, Konečný, Věntus, Potočný.

    Rozhodčí: Vašíček – Wesley, Kociňák
    bahis siteleri