Buffalo – NY Islanders 4:3 (kon.) | New Jersey – Calgary 2:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 5:3 (kon.)
Ottawa – Nashville 4:3 (po pr.) | Tampa – Vancouver 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 6:1 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:4 (po pr.) | Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | San Jose – Vegas 3:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:3 (2:0, 1:1, 1:2)
New York Islanders
Pátek 09.02.2018, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:46 Sam REINHART - 4:3
     
    55:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jack Eichel z vnějšího oblouku pravého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde se v mezikruží Evan Rodrigues neprosadil, SAM REINHART už ale vzápětí ano! Sabres znovu vedou, tentokrát 4:3! Asistence: Evan Rodrigues a Jack Eichel.
    54:33 Anders LEE - 3:3
     
    54:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    ANDERS LEE v blízkosti pravé tyče využil po střele Joshe Baileyho z vrcholu pravého kruhu pro vhazování odrazu puku od hrazení za bránou a dorazil puk vedle levého betonu Robina Lehnera do brány! Islanders využili přesilovou hru a vyrovnali na 3:3! Asistence: Josh Bailey a Nick Leddy.
    47:30 Ross JOHNSTON - 3:2
     
    47:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    ROSS JOHNSTON napřáhl v mezikruží ke krásné střele, kterou vymetl pravý horní roh brány! Islanders skórovali dvakrát v řadě a prohrávají pouze o gól! Asistence: Cal Clutterbuck.
    33:06 John TAVARES - 3:1
     
    33:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Robin Lehner nedokázal zastavit střelu Brocka Nelsona z levého kruhu, když mu puk prošel mezi betony a JOHN TAVARES ho dorazil nadvakrát do sítě poté, co v pravém rohu útočného pásma schytal tvrdý hit a ještě předtím se vrátil na led z trestné lavice! Asistence: Brock Nelson a Thomas Hickey.
    27:18 Ryan O'REILLY - 3:0
     
    27:18
    Sabres právě vstřelili branku!
    Rasmus Ristolainen napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, kterou v mezikruží tečoval RYAN O'REILLY, a puk zamířil do pravého horního rohu brány! Sabres využili přesilovou hru a vedou už 3:0! Asistence: Rasmus Ristolainen a Kyle Okposo.
    13:21 Evan RODRIGUES - 2:0
     
    13:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Marco Scandella napřáhl od modré čáry ke střele, která těsně nad ledem minula levou tyč, jenže puk se vzápětí odrazil od hrazení za bránou před brankoviště, čehož využil EVAN RODRIGUES, když po ledě poslal puk z mezikruží k pravé tyči! Jaroslav Halák byl venku z brány a nedokázal zasáhnout. Asistence: Marco Scandella a Sam Reinhart.
    07:41 Jack EICHEL - 1:0
     
    07:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    JACK EICHEL si v pravém kruhu zpracoval puk a napřáhl k nádherné střele zápěstím, která vymetla vzdálenější levý horní roh brány! Nádherný gól, po kterém Sabres vedou nad Islanders 1:0! Asistence: Sam Reinhart a Casey Nelson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Eichel (S. Reinhart, C. Nelson), 14. Rodrigues (Scandella, S. Reinhart), 28. R. O'Reilly (Ristolainen, Okposo), 56. S. Reinhart (Rodrigues, Eichel) – 34. Tavares (B. Nelson, Hickey), 48. Johnston (Clutterbuck), 55. Lee (Jo. Bailey, Leddy)


    Buffalo Sabres: Lehner (Ch. Johnson) – Beaulieu, Ristolainen, Scandella, C. Nelson, Gorges, Antipin – Rodrigues, Eichel (A), S. Reinhart – E. Kane, R. O'Reilly (A), Okposo (A) – Girgensons, Jo. Larsson, Pominville – B. Pouliot, Josefson, Nolan. Hlavní trenér: Phil Housley.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Aho, Pelech, D. Seidenberg, Hickey, Pulock – Beauvillier, Tavares (C), Jo. Bailey – Lee, Barzal, Eberle – Ladd (A), B. Nelson, Clutterbuck (A) – Johnston, Cizikas, Chimera. Hlavní trenér: Doug Weight.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Furman South. Čároví: Scott Driscoll, Vaughan Rody

    Diváci: 16872
    thejrc.org