Buffalo – NY Islanders 4:3 (kon.) | New Jersey – Calgary 2:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 5:3 (kon.)
Ottawa – Nashville 4:3 (po pr.) | Tampa – Vancouver 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 6:1 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:4 (po pr.) | Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | San Jose – Vegas 3:5 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
4:3 (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)
Nashville Predators
Pátek 09.02.2018, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:01 Mike HOFFMAN - 4:3
     
    63:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je hotovo, Senátoři vítězí! Krátce po nevyužité Arvidssonově příležitosti vyslal Chabot do úniku MIKEA HOFFMANA. Kanadský forvard si roztáhl Sarose, elegantně mu zasunul touš mezi betony a dostal tribuny do extáze. Pro Hoffmana je to jubilejní 100. gól v neprestižnější hokejové lize planety! Asistence: Thomas Chabot.
     
    62:41
    A velká šance také na druhé straně! Anderson už ležel na ledě a domácí měli obrovské štěstí, že se Arvidsson nedostal k dorážce.
     
    62:15
    Karlsson mohl utkání ukončit. Na pravé straně se mu totiž otevřel prostor, čehož ottawský kapitán využil k rychlému výpadu a střelu vyrazil Saros ramenem.
    55:42 P. K. Subban - 3:3
     
    55:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už ale Anderson neměl nárok! Hned čtyřlístek domácích hráčů se trestuhodně stáhl do bezprostřední blízkosti vlastní branky. Po přihrávce Hartnella tedy P.K. SUBBAN pálil mezi kruhy nikým nehlídán a razantní střelou vyrovnal na 3:3. Asistence: Roman Josi, Scott Hartnell.
     
    53:24
    Mohlo být vyrovnáno! Ekholm zavezl puk až na úroveň brankové čáry a nahodil jej na Andersona. Ten si vybral trošku slabší chvilku a nešťastným zákrokem nabídl gól Turrisovi, proti jehož dorážce se ovšem zase vyznamenal.
     
    50:33
    Dzingel převedl interesantní jízdu přes hostující útočné pásmo. Už si Sarose vytáhl a mohl střílet, ještě se ovšem rozhodl objet branky a ze situace nakonec nebylo nic!
     
    48:24
    Pokus od modré čáry vyrazil Anderson pouze před sebe, kde operoval Arvidsson. Maskovaný muž ale výborně zneškodnil i dorážku!
     
    47:09
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Colin White – 2 min., podražení).
    31:59 Magnus PÄÄJÄRVI - 3:2
     
    31:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí dokonávají obrat a vedou 3:2! Erik Karlsson opět ukázal svoji extratřídu a neskutečnou rozehrávkou oslovil MAGNUSE PÄÄJÄRVIHO, který pádil zprava sám na branku. První střelu Saros vyrazil, ale útočník se dostal k objetí brány a zasunul puk za čáru. Asistence: Erik Karlsson.
     
    29:43
    Predators mohli inkasovat už v plném počtu. Do samostatného úniku se dostal Colin White. Svůj první gól v dresu Senators se pokusil zaznamenat bekhendovou kličkou, narazil ovšem na skvělého Sarose, jenž se roztáhl a puk za sebe nepustil!
     
    27:20
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Kyle Turris – 2 min., držení).
    24:08 Max MCCORMICK - 2:2
     
    24:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Gól, který většina diváků ani neviděla, vyrovnává skóre! Dzingel odvedl kus práce za brankou a poslal puk do skrumáže. Tam do něj plácl MAX McCORMICK a kotouč zapadl do malé mezírky mezi Sarosem a tyčkou. Asistence: Ryan Dzingel, Mark Borowiecki.
     
    22:21
    Obrovská šance! Zničehonic se na levé straně utrhl Dzingel. Místo techniky vsadil na razanci a dělovkou příklepem trefil Sarosovu hokejku.
     
    18:22
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Colton Sissons – 2 min., držení).
    18:05 Calle JÄRNKROK - 1:2
     
    18:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už se ovšem Predators prosazují a znovu vedou. Hartnell v dlouhém souboji v rohu pásma vyšťoural puk a posunul jej na Bonina. Ten moc dobře věděl o před brankou najetém CALLA JÄRNKROKOVI a naservíroval mu snadné zakončení za rozhozeného gólmana. Asistence: Nick Bonino, Scott Hartnell.
     
    17:20
    Obrovská šance hostů! Bonino v přečíslení krásně našel Hartnella, jenž těsně minul z části odkrytou klec.
     
    12:09
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Jean-Gabriel Pageau – 2 min., sekání).
     
    10:31
    DiDomenico je při chuti! Nyní předvedl povedený průnik, po kterém se z pravé strany natlačil před Sarose. Tam již byl trošku v nouzi a musel pálit bekhendem, což maskovaného muže nezaskočilo.
    08:00 Chris DIDOMENICO - 1:1
     
    08:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Ottawě hra ve čtyřech na bou stranách prospěla. Po buly v útočném pásmu si za Sarosovou brankou vyměnil puk Smith s Zingelem a druhý jmenovaný narýsoval přihrávku mezi kruhy na volného CHRISE DI DOMENICA, jenž svůj pokus neomylně zavěsil do horního rohu. Asistence: Ryan Dzingel, Zack Smith.
     
    07:26
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Dion Phaneuf – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Scott Hartnell – 5 min., bitka).
     
    07:26
    Brankář Saros před dotírajícím Borowieckim raději přerušuje hru. Poté se do sebe pustili Phaneuf s Hartnellem. Souboj vyhrál domácí hráč, jenž po sérii tvrdých ran povalil soka k ledu!
     
    04:41
    Toto byla velká šance na zvýšení! Po zaváhání defenzivy se sám před brankou ocitl Craig Smith. Zkusil zakončení do horní části branky, nicméně trefil Andersonovu vyrážečku.
    00:41 P. K. Subban - 0:1
     
    00:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový nástup hostů! Predators se usadili v útočném pásmu a po sérii přihrávek se kotouč dostal k pravému mantinelu. Tam nahodil na branku P.K. SUBBAN a jeho pokus si bruslí srazil do branky obránce Ceci. Bez asistence.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 8. DiDomenico (Dzingel, Z. Smith), 25. M. McCormick (Dzingel, Borowiecki), 32. Pääjärvi (E. Karlsson), 64. Hoffman (Chabot) – 1. P. K. Subban, 19. Järnkrok (Bonino, Hartnell), 56. P. K. Subban (Josi, Hartnell)


    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – E. Karlsson, Oduya, Ceci, Phaneuf, Borowiecki, Chabot – White, Duchene, Hoffman – DiDomenico, Z. Smith, Dzingel – Pyatt, Pageau, Pääjärvi – M. McCormick, Blunden.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm (A), Y. Weber, Jemelin – Arvidsson, Johansen, Åberg – C. Smith, Turris, Fiala – Järnkrok, Bonino, Hartnell – Watson, Sissons, Salomäki.

    Diváci: 14 632
    bahis siteleri