Buffalo – NY Islanders 4:3 (kon.) | New Jersey – Calgary 2:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 5:3 (kon.)
Ottawa – Nashville 4:3 (po pr.) | Tampa – Vancouver 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 6:1 (kon.)
Minnesota – Arizona 3:4 (po pr.) | Chicago – Dallas 2:4 (kon.) | San Jose – Vegas 3:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:5 (1:1, 1:1, 1:3)
Vegas Golden Knights
Pátek 09.02.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:39 Jonathan MARCHESSAULT - 3:5
     
    58:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Autorem branky je JONATHAN MARCHESSAULT, který jel sám na prázdnou branku a potvrzuje vítězství Vegas v dnešním utkání. Asistence: Reilly Smith a Nate Schmidt.
    55:10 James NEAL - 3:4
     
    55:10
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas jde do vedení! JAMES NEAL si vyměnil puk s Perronem a prostřelil Jonese mezi nohy! Asistence: David Perron a Colin Miller.
    49:36 Brayden MCNABB - 3:3
     
    49:36
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Autorem branky je BRAYDEN MCNABB, který naznačil střelu před Burnsem, který mu toto spolkl a poté McNabb vystřelil z bodu pro vhazování přesně pod víko! Asistence: Oscar Lindberg a Cody Eakin.
    47:45 Joe PAVELSKI - 3:2
     
    47:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Burns poslal krásnou nahrávku na vzdálenější tyčku a JOE PAVELSKI puk uklidil pod víko! Rozhodčí tuto branku nejprve neuznal, protože si myslel, že puk trefil tyč, ale všichni se radovali, a tak se hra přerušila a po komunikaci s časoměřiči a shlédnutím záznamu je branka uznána! Asistence: Brent Burns a Logan Couture.
    31:47 Timo MEIER - 2:2
     
    31:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme opět vyrovnáno! TIMO MEIER zavezl puk do útočného pásma, nahrál na Burnse, který vystřelil z bodu pro vhazování a tenhle pokus vyrazil Fleury před sebe a puk se odrazil od Meiera do branky! Asistence: Brent Burns a Chris Tierney.
    20:37 William KARLSSON - 1:2
     
    20:37
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas jde do vedení! WILLIAM KARLSSON přihrál na Marchessaulta, kterého fantasticky vychytal Jones, ale puk se dostal na zadní tyč, kde stál právě Karlsson, který posunul puk do branky. Asistence: Jonathan Marchessault a Reilly Smith.
    14:00 Erik HAULA - 1:1
     
    14:00
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se dostalo k první střele, ze které skóruje! Perron se dostal ke střele z mezikruží a jeho pokus vyrazil Jones před sebe. ERIK HAULA byl první, kdo dojel před Jonese a jeho dorážka projela mezi nohama domácího brankáře a je vyrovnáno. Asistence: David Perron a Colin Miller.
    04:40 Joe PAVELSKI - 1:0
     
    04:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci jdou do vedení! Meier objel branku a poslal puk na modrou, odkud Burns vystřelil přízemní střelu a JOE PAVELSKI tenhle puk tečoval k pravé tyči branky Vegas. Asistence: Brent Burns a Timo Meier.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 5. Pavelski (Burns, Meier), 32. Meier (Burns, Tierney), 48. Pavelski (Burns, Couture) – 14. Haula (Perron, C. Miller), 21. W. Karlsson (Marchessault, R. Smith), 50. McNabb (O. Lindberg, Eakin), 56. Neal (Perron, C. Miller), 59. Marchessault (R. Smith, Schmidt)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Dillon, Vlasic, J. Ryan, Braun, DeMelo, Burns (A) – Pavelski (C), Goodrow, Donskoi – Meier, Couture (A), J. Ward – Hertl, Tierney, Labanc – O'Regan, M. Karlsson, Bødker.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb (A), Engelland (A), C. Miller, Theodore, Hunt, Schmidt – Leipsic, Neal, R. Smith – Eakin, O. Lindberg, Carpenter – Bellemare, Haula, Perron (A) – W. Karlsson, Marchessault, Tuch.

    Rozhodčí: Brad Watson, Kyle Rehman – Kiel Murchison, Steve Barton
    bahis siteleri