NY Islanders – Detroit 7:6 (po pr.) | NY Rangers – Calgary 4:3 (kon.) | Washington – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Los Angeles 1:3 (kon.) | Carolina – Vancouver 4:1 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:5 (kon.)
Dallas – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Edmonton 3:2 (kon.)
konec
New York Rangers
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Calgary Flames
Sobota 10.02.2018, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers využívají přesilovku! Brady Skjei s J. T. Miller si vyměnili kotouč, druhý jmenovaný pak naznačil střelu, ale křižnou nahrávkou našel volného MIKU ZIBANEJADA,který trefil odkrytou klec! Asistence: J. T. Miller, Brady Skjei.
    46:41 Rick NASH - 3:3
     
    46:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    A máme srovnáno! Rangers si vytvořili několik šancí a tu poslední využili! Nick Holden zavezl kotouč před branku, jeho pokus Smith odrazil pouze k volnému RICKU NASHOVI, který pohodlně dorazil kotouč! Asistence: Nick Holden, Mats Zuccarello.
    38:27 Matthew TKACHUK - 2:3
     
    38:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary se ujímá vedení, když využívá přesilovou hru! TJ Brodie poslal kotouč na modrou na volného Dougieho Hamiltona, který vypálil od modré. Těsně před brankou tečoval kotouč MATTHEW TKACHUCK, který tak přidává další branku! Asistence: Dougie Hamilton, TJ Brodie.
    32:37 Curtis LAZAR - 2:2
     
    32:37
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je bleskurychlé srovnání! Ryan Lomberg poslal krásný lob do jízdy CURTISU LAZAROVI, který kotouč jen pošťouchl směr branku. Kotouč podjel pod Henrikem Lundqvistem a máme srovnáno! Asistence: Ryan Lomberg, Matt Stajan.
    31:52 Michael GRABNER - 2:1
     
    31:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se ujímají vedení! Domácí se dostali do přečíslení 3 na 2. MICHAEL GRABNER nahrával od mantinelu na střed, ale Giordano tečoval kotouč mezi betony Smithe! Asistence: J. T. Miller, Kevin Hayes.
    18:15 Brett KULAK - 1:1
     
    18:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary se dostalo po delší době ke střele a hned je z toho gól! BRETT KULAK nabral rychlost a dostal se s kotoučem až do třetiny Rangers. Kulak napřáhl ke střele a perfektní střelou k druhé tyči překonal Pavelce. Asistence: Micheal Ferland, Johnny Gaudreau.
    07:53 Kevin HAYES - 1:0
     
    07:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers využívají přesilovku! Rangers si vytvořili velký tlak v přesilovce, který proměnili v gól! Anthony DeAngelo vypálil ze středu hřiště, kde stál KEVIN HAYES, který svou snad čtvrtou dorážkou překonal Smithe! Asistence: Anthony DeAngelo, David Desharnais.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 8. K. Hayes (DeAngelo, Desharnais), 32. Grabner (J. T. Miller, K. Hayes), 47. Rick Nash (Holden, Zuccarello), 53. Zibanejad (J. T. Miller, Skjei) – 19. Kulak (Ferland, J. Gaudreau), 33. Lazar (Lomberg, Stajan), 39. Tkachuk (D. Hamilton, Brodie)


    New York Rangers: Pavelec (21. H. Lundqvist) – McDonagh, Kampfer, Skjei, DeAngelo, Holden – Zuccarello, Zibanejad, Rick Nash – Lettieri, K. Hayes, Grabner – Fast, Desharnais, J. T. Miller – Carey, Holland, C. McLeod.
    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Giordano, D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan, Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Hathaway – Lomberg, Stajan, Lazar.

    Rozhodčí: St. Laurent, Rank – Gawryletz, Gibbons
    bahis siteleri