NY Islanders – Detroit 7:6 (po pr.) | NY Rangers – Calgary 4:3 (kon.) | Washington – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Los Angeles 1:3 (kon.) | Carolina – Vancouver 4:1 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:5 (kon.)
Dallas – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Edmonton 3:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Los Angeles Kings
Sobota 10.02.2018, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:25 Anže KOPITAR - 1:3
     
    40:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté skórují hned po 25 sekundách třetí části a odskakují tak na rozdíl dvou branek! Alex Iafallo zavezl puk po levém křídle do útočného pásma a nádherným pasem přesně našel nastavenou hůl ANŽEHO KOPITARA, který kotouč usměrnil za záda Säteriho. Asistence: Alex Iafallo a Derek Forbort.
    36:03 Jonny BRODZINSKI - 1:2
     
    36:03
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Na pravém kruhu plácl bekhendem do kotouče JONNY BRODZINSKI a poslal ho mimo dosah brankáře Säteriho, který toho navíc asi mnoho neviděl – 1:2. Asistence: Derek Forbort.
    23:09 Nick SHORE - 1:1
     
    23:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají stav! NICK SHORE dostal puk na levý kruh, stáhl si ho více na střed hřiště a přesnou střelou nad lapačku nedal Säterimu šanci zakročit – 1:1. Asistence: Derek Forbort a Andy Andreoff.
    11:32 Aaron EKBLAD - 1:0
     
    11:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Teď už byl Quick bezmocný! Denis Malgin totiž zmátl obranu Kings i brankáře přihrávkou, při níž kotouč odrazil o zadní mantinel přímo k AARONOVI EKBLADOVI, který přes lehajícího obránce poslal puk do odkryté branky. Asistence: Denis Malgin a Michael Matheson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Ekblad (Malgin, Matheson) – 24. N. Shore (Forbort, Andreoff), 37. Brodzinski (Forbort), 41. Kopitar (Iafallo, Forbort)


    Florida Panthers: Säteri (Reimer) – Ekblad, Yandle (A), Pysyk, Matheson, Petrovic, McCoshen – Bjugstad, Barkov (A), Dadonov – Malgin, Trocheck, Huberdeau – Mamin, McCann, J. McGinn – Sceviour, MacKenzie (C), Haley.
    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Doughty (A), Forbort, LaDue, Muzzin, Folin, Martinez – Toffoli, Kopitar (C), Iafallo – D. Brown (A), Kempe, Pearson – Lewis, T. Mitchell, Clifford – Brodzinski, N. Shore, Andreoff.

    Rozhodčí: Hebert, O'Rourke – Nansen, Sericolo
    bahis siteleri