NY Islanders – Detroit 7:6 (po pr.) | NY Rangers – Calgary 4:3 (kon.) | Washington – Columbus 4:2 (kon.)
Florida – Los Angeles 1:3 (kon.) | Carolina – Vancouver 4:1 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:5 (kon.)
Dallas – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Edmonton 3:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
Dallas Stars
4:3 (1:2, 0:0, 2:1 - 0:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 10.02.2018, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tyler SEGUIN - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Dallas Stars.

    Jediným úspěšným střelcem nakonec tedy je TYLER SEGUIN, jenž tak svou trefou rozhodl o vítězství Dallasu.
    58:47 Justin SCHULTZ - 3:3
     
    58:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins vyrovnávají stav utkání! Letang nahrál na pravou stranu Malkinovi, jehož střelu zblokoval Lindell, ale kotouč se poté odrazil přesně na JUSTINA SCHULTZE, jehož střela už skončila v bráně Dallasu. Asistence: Jevgenij Malkin, Kris Letang.
    46:51 Dan HAMHUIS - 3:2
     
    46:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars otáčejí vývoj utkání na svou stranu!!! Opět to byla první formace Dallasu, která zatlačila hostující celek v jeho obranném pásmu, kde nakonec i Murray přišel o svou hůl. Benn nahrál na modrou Paterynovi, jehož střelu ještě brankář Pittsburghu vyrazi, ale bylo to přímo k DANU HAMHUISOVI a jeho dělovka skončila přesně v růžku hostující klece. Asistecen: Greg Pateryn, Jamie Benn.
    42:46 John KLINGBERG - 2:2
     
    42:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jamie Benn vyslal přihrávku za bránu Pens, kam si pro ní dojel Radulov, jenž naslepo nahrál zpět do pravého kruhu, kde na jeho hranici číhal JOHN KLINGBERG, jehož pohotová střela skončila mezi betony Murrayho. Asistence: Alexander Radulov, Jamie Benn.
    17:57 Tyler SEGUIN - 1:2
     
    17:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    První formace předvedla parádní forčeking, když Radulova zatlačil za bránou Pens na Dumolina, který tak puk nezpracoval, a ten se dostal k Bennovi v rohu kluziště, jenž ihned přihrál přes brankoviště na TYLERA SEGUINA, jenž se už nemýlil. Asistence: Jamie Benn, Dillon Heatherington.
    10:41 Carl HAGELIN - 0:2
     
    10:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens se prosazují ve svém oslabení!!! CARL HAGELIN parádně vystihl Klingbergovu přihrávku a dostal se do úniku, který zakončil nekompromisní střelou. Bez asistence.
    09:07 Riley SHEAHAN - 0:1
     
    09:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Aston-Reese ve středním pásmu posunul kotouč do jízdy RILEY SHEAHANOVI, jenž přebruslil Johnse a následně se natlačil před Lehtonena, za kterého i protlačil puk, a poslal tak Pens do vedení. Asistence: Zach Aston-Reese, Ian Cole.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 18. Seguin (Ja. Benn, Heatherington), 43. J. Klingberg (Radulov, Ja. Benn), 47. Hamhuis (Pateryn, Ja. Benn), rozh. náj. Seguin – 10. Sheahan (Aston-Reese, Cole), 11. Hagelin, 59. J. Schultz (Malkin, Letang)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Alexandr Radulov (DAL)
    0:0   Jevgenij Malkin (PIT)
    2. série:
    1:0   Tyler Seguin (DAL)
    1:0   Sidney Crosby (PIT)
    3. série:
    1:0   Jason Spezza (DAL)
    1:0   Phil Kessel (PIT)


    Dallas Stars: Lehtonen (Bishop) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Johns, Heatherington – Ja. Benn, Seguin, Radulov – Roussel, Faksa, Pitlick – Janmark, Dickinson, D. Shore – Elie, Spezza, B. Ritchie.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang, Dumoulin, J. Schultz, Määttä, Oleksiak, Cole – Rust, Crosby, Guentzel – Kessel, Malkin, Hagelin – Sheary, Sheahan, Aston-Reese – Reaves, Rowney, Simon.
    thejrc.org