Japonsko – Švédsko 1:2 (kon.) | Švýcarsko – Korea 8:0 (kon.)
konec
Švýcarsko
8:0 (3:0, 3:0, 2:0)
Korea
Sobota 10.02.2018, 13:10 • Kwandong Hockey Centre • Olympijské hry - ženy • Skupina B
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    51:48 Lara STALDEROVÁ - 8:0
     
    51:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Druhý gól přidává i LARA STALDEROVÁ. Dostala se úniku a rychlým forehandovým blafákem zakončila mezi tyč a beton brankářky. Alina Müllerová si připisuje jíž šestý kanadský bod! Asistence: Alina Müllerová
    49:42 Lara STALDEROVÁ - 7:0
     
    49:42
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky svou přesilovou hru rychle využívají. Na modré se ke střele z nápřahu dostala LARA STALDEROVÁ a trefila se přesně do pravého horního rohu. Asistence: Christine Meierová a Alina Müllerová.
    37:19 Phoebe STÄNZOVÁ - 6:0
     
    37:19
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    PHOEBE STÄNZOVÁ přidává svou druhou branku. Na modré čáře obrala Korejku, poté se prosmýkla kolem další protihráčky a od mantinelu přihrála na Raselliovou. Její střela se k bráně nedostala a tak mohla právě Stänzová dorážet do odkryté klece. Asistence: Evelina Raselli.
    22:21 Phoebe STÄNZOVÁ - 5:0
     
    22:21
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Korejky jsou dnes zatím opravdu na ručník. Po přihrávce Raselliové před bránu zamířila PHOEBE STÄNZOVÁ z první nad rameno korejské brankářky. Asistence: Evelina Raselliová.
    21:26 Alina MÜLLEROVÁ - 4:0
     
    21:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky začaly třetinu opět velmi aktivně a vytěžily z toho další branku. A kdo jiný by se dnes mohl trefit, než ALINA MÜLLEROVÁ! Dnešní hvězda se dostala k odraženému puku mezi kruhy, zamířila a trefila přesně. Bez asistence.
    19:48 Alina MÜLLEROVÁ - 3:0
     
    19:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    ALINA MÜLLEROVÁ kompletuje hattrick ještě v první třetině zápasu. Po pohledné kombinaci švýcarské formace zakončovala hráčka s číslem 25 na zádech do prázdné branky. Třetí asistenci si připisuje Sara Benzová. Asistence: Sara Benzová, Christine Meierová.
    11:24 Alina MÜLLEROVÁ - 2:0
     
    11:24
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je tu druhá branka favorita utkání. Přečíslení dva na jednoho zakončila po přihrávce Benzové ALINA MÜLLEROVÁ a střílí svůj druhý gól v zápase. Asistence: Sara Benzová, Lara Stalderová.
    10:23 Alina MÜLLEROVÁ - 1:0
     
    10:23
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A skvělé oslabení Švýcarek končí první gólem zápasu! ALINA MÜLLEROVÁ se s kotoučem dostala do útočného pásma a střelou z levého kruhu se trefila přesně pod lapačku korejské brankářky. Asistence: Sara Benzová.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 11. Müllerová (S. Benzová), 12. Müllerová (S. Benzová, Stalderová), 20. Müllerová, 22. Müllerová, 23. Stänzová (Raselliová), 38. Stänzová, 50. Stalderová (Meierová, Müllerová), 52. Stalderová (Müllerová)


    Švýcarsko: Schellingová (Alderová) – Altmannová (C), Bullová, Gassová, Meierová (A), Zollingerová, L. Benzová – Rüediová, Raselliová (A), Stänzová – Stalderová, S. Benzová, Müllerová – N. Waidacherová, I. Waidacherová, Rüeggová – Forsterová, M. Waidacherová, Allemannová.
    Korea: So-Jung Shin (Do-Hee Han) – Su-Yeon Eom, Chae-Lin Park, Se-Lin Kim, Park Yoon-Jung, Ye-Eun Park (C), Mi-Hwan Cho – Yu-Jung Choi (A), Jong-Ah Park, Jin-Gyu Lee – Jiy-Eon Choi, Soo-Jin Han, Su Hyon Jong – Un Hyang Kim, Hee-Won Kim, Griffinová – Hae-In Ko, Parková, Danelle Im – Su-Sie Jo (A), Chung Gum Hwang.

    Rozhodčí: Allen, Ariano Lortie – Leclerc, Todd
    thejrc.org