Salzburg – Kladno 8:0 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Liberec – Jihlava 0:7 (kon.)
Č. Budějovice – Slavia 3:2 (po pr.) | Sparta – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | HC Plzeň – Pardubice 1:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
0:7 (0:3, 0:1, 0:3)
HC Dukla Jihlava
Sobota 10.02.2018, 12:00 • Svijanská Aréna • Extraliga staršího dorostu • 22. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Zdravém všechny fanoušky českého hokeje! Nadstavbová část Extraligy mladšího dorostu pokračuje 22. kolem a by budeme společně sledovat utkání, ve kterém budou jasným favoritem domácí. Tým Bílí Tygři Liberec vyzve soupeře HC Dukla Jihlava!

    Liberečtí mladíci se nacházejí na první příčce tabulky, po nepřesvědčivé základní části se totiž obdivuhodně zvedli. Body nebrali akorát ze zápasů se Salzburgem, mezi českými týmy jinak nemají konkurenci! K poslednímu utkání nastoupili svěřenci trenéra Milana Plodka v pátek a Kometu rozdrtili 8:2, ačkoliv prohrávali 0:2. Čas na regeneraci bude minimální.

    Dukla je na tom o poznání hůře. V tabulce skupiny o umístění v play-off okupuje dvanáctý flek a žehrat může především na ofenzivu, kterou má druhou nejhorší v soutěži. V nedávné době se Jihlava zmohla a držela sérii tří výher za sebou. Šňůru ovšem v pátek výsledkem 7:1 razantně přestřihla Sparta. Stejně jako Tygři budou mít hráči Dukly naprosté minimum času na oddych. Na severu Čech ale mohou hrát s čistou hlavou, nemají totiž co ztratit!

    V předchozím vzájemném utkání jsme na Horáckém zimním stadionu sledovali nájezdovou loterii. Nakonec se radovali Tygři a zvítězili 3:2. Jihlava ale v utkání vymazala dvoubrankové manko.

    Jak se bude zápas vyvíjet? Sledujte v sobotu po poledni, kdy padne ve Svijanské Aréně úvodní vhazování!
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Novák) – Aubrecht, Adamec, Šuráň, Hampl, Had, Ira (A) – Rychlovský, Liška, Drábek, Cikhart, Křepelka, Bitman (A), Hájek (C), Kotyza, Žemba, Šeliga.

    HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Křišta, Piskač, Veleba (C), Smolko, Kratochvíl, Marek, Zvěřina, Rašín – Brož (A), Vala, Chlubna, Čermák, Krajíček, Najman, Filip, Juda, Pigl, Barák, Svoboda.

    Rozhodčí: Folk – Kajínek, Zavřel..
     
    Oba týmy již vstoupily na hrací plochu. Tygři oblékli tradiční bílé dresy, Dukla vínové. Zápas započne za pár chvil!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Na úvodním vhazování získal puk Rychlovský. Hra byla velice rychle přerušena, kvůli chybnému postupu na buly se totiž bude proces opakovat.
     
    00:34
    Žemba zavezl kotouč za branku. Domácí se usazují v pásmu a rozvíjí zajímavý tlak.
     
    00:50
    Nakonec vyslal záludné nahození od modré čáry Jan Hampl. Juřička toho přes clonu nemohl nic vidět, ale střelu si našel a přerušuje hru.
     
    01:31
    Piskač má k vyhozenému puku nejblíže, icing se tedy nepíská a Dukla může útočit.
     
    01:44
    A nakonec z toho byla poměrně zajímavá situace! Piskačovu pobídku tečoval Krajíček do vzduchu. Brankář Zajíček byl mírně dezorientován, ale nakonec se zmohl na zákrok lapačkou.
     
    02:34
    Nyní Zajíček přerušuje hru, když si v poklidu pohlídal pokus od modré čáry.
     
    02:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vida, překvapení je na světě, hosté se ujímají vedení! Po levé straně táhl akci Chlubna. S pukem doputoval až na kruh, načež si všiml mezi kruhy volného TOMÁŠE PIGLA, jenž se opřel do střely bez přípravy a zamířil přesně k tyči. Asistence: Chlubna, Čermák.
     
    03:40
    Tygři se pokoušejí o odpověď. Rychle nahodili puk do pásma, tam jej však získali hosté a vyrážejí kupředu.
     
    04:22
    Valovi se kotouč trošku zamotal na hokejce a Aubrecht mu jej vypíchl. Černá guma se ovšem dostala přímo k Rašínovi, který od modré čáry okamžitě pálil a Zajíček měl další práci.
     
    04:58
    Šeliga se před brankou sápal po puku. Bránící Smolko mu zdárně přizvedl hokejku a žádné nebezpečí se tedy nekonalo.
     
    05:43
    Had předvedl za vlastní brankou elegantní naznačení a zbavil se napadajícího hráče. Tygři rozvíjejí akci.
     
    06:18
    Jihlava působí nesmírně aktivním dojmem a nyní opět zaměstnala gólmana. Puk se dostal za kruhy k volnému Čermákovi. Ten neváhal, rychle pálil a Zajíček předvedl spolehlivý zákrok.
     
    06:57
    Šelmy dlouho operovaly v pásmu. Nakonec se Rychlovský vytočil zpoza brány, načež sice rozvlnil síť, avšak pouze z boku.
     
    07:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tým z Vysočiny navyšuje náskok a vedla k tomu poměrně nenápadná akce. Krajíček na buly v útočném pásmu uspěl a poslal touš za sebe na PETRA VELEBU. Ten jej zkusil nahodit na bránu a plachtící kotouč nakonec zapadl za Zajíčka, jenž měl zakrytý výhled! Asistence: Krajíček.
     
    08:30
    Tento stav se domácím pochopitelně nelíbí a už opět spěchají do ofenzivy.
     
    08:59
    Místo liberecké šance ovšem přišel rychlý brejk Judy, který svou střelou zpoza kruhů donutil Zajíčka k zákroku.
     
    09:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, papírové předpoklady zatím platí přesně naruby. Po akci Zvěřiny a Filipa se puk dostal až k MIROSLAVU JUDOVI, jenž nachytal Zajíčka v nedbalkách a donutil jej odjet na střídačku! Asistence: Filip, Zvěřina.
     
    09:29
    Střídání v týmu Bílí Tygři Liberec: ze hřiště odchází Zajíček, přichází Novák.
     
    09:46
    Mohlo být sníženo! Šeliga na modré čáře zvedl hlavu a krásnou přihrávkou našel u tyčky hlídkujícího Žembu. Ten ale v obrovské šanci netrefil puk ideálně.
     
    10:21
    Chlubna se vydal ve společnosti Pigla dopředu. Po výměně puku nakonec mohl zakončovat druhý jmenovaný, ovšem na brankovišti na přihrávku nedosáhl.
     
    11:12
    Liberec trošku přidává na obrátkách. Adamec se protáhl po pravé straně až k bekhendovému zakončení. Juřička jej vyrazil před odkrytou bránu, kam spěchalo klubko hráčů, přičemž rychlejší byli ti jihlavští a odklidili touš do bezpečí.
     
    12:40
    Liberec mohou mrzet neproměněné šance. Skóre zůstává z jejich pohledu stále krajně nepříznivé! V těchto chvílích se na obou stranách kupí nepřesnosti a neděje se nic zaznamenáníhodného.
     
    13:17
    Najman se neohroženě vrhl vpřed proti přesile. Nakonec jej zastavil u mantinelu důrazný Aubrecht.
     
    13:55
    Tygrům se střelecky nedaří. Nyní vytvořili před Juřičkou obrovský průvan! Brankář už jen bezmocně ležel na ledě, ale nikdo v bílých dresech nedokázal protlačit volný puk za jeho záda.
     
    14:39
    Cikhart se na pravém kruhu dostal ke kotouči a Juřička musel bleskově vytyčit pravý beton.
     
    14:52
    Dukla je v posledních minutách spíše pod tlakem. Nyní obrací hru a snaží se na chvilku udržet v útočném pásmu.
     
    15:22
    Další zahozená tutovka domácích! Cikhart po pro Liberec šťastném odrazu puku zakončoval z předbrankového prostoru úplně sám, leč vypálil pouze do zadního plexiskla.
     
    15:42
    Velice se množí ofsajdy. Během několika málo sekund jich bylo k vidění několik na obou stranách, což bylo skutečně velice kuriózní.
     
    16:19
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Drábek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Zvěřina – 2 min., hrubost).
     
    16:51
    Hra ve čtyřech zatím více svědčí Jihlavským. Ti kombinují ve vlastním obranném pásmu a s vysokým vedením v zádech se nikam neženou.
     
    17:36
    Cikhart ve středním pásmu prohrál sprinterský souboj s obráncem Velebou a hrát může nadále Dukla.
     
    18:14
    Hosté se usadili před Novákem. Menší tlak zakončil střelou od modré čáry Veleba a Novák jej vyrazil hokejkou až do ochranné sítě.
     
    18:47
    I při kompletním obsazení na ledě zůstává Jihlava aktivní. Pokračovala v pohybu před Novákem a tygří defenziva tentokráte zasáhla dobře.
     
    19:27
    První část se pomalu chýlí ke konci a kotouč se nachází v neutrální zóně. Zdá se, že už obě mužstva spíše vyhlížejí přestávku.
     
    19:57
    Po odrazu puku do ochranné sítě se ještě jednou vhazovalo před Novákem. Filip to lišácky zkusil přímo z buly a skutečně se mu podařilo vystřelit! Novák ale zasáhl včas.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí překvapivým výsledkem. V souboji prvního s dvanáctým vedou hosté z Jihlavy zcela jednoznačně 0:3! Rozhozenou defenzivu Liberce postupně potrestali Tomáš Pigl, Petr Veleba a Miroslav Juda. Posléze Tygři vystřídali gólmany, náhradník Novák už ale zdaleka tolik práce neměl. Na druhé straně předvádí Juřička velice spolehlivý výkon! Liberec musí doufat, že se mu povede podobná gólová smršť jako včera, kdy prohrával s Kometou 0:2, ale přesto 8:2 zvítězil.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Bílí Tygři se chtěli hned v úvodu prostřední dvacetiminutovky rychle vrhnout do pásma, ale dopustili se zakázaného uvolnění.
     
    20:31
    Na druhé straně vyhodila puk také Dukla. V tomto případě se icing nepískal a Hampl tedy musel rozehrát.
     
    21:05
    Už to vypadalo, že se bude Piskač hnát do obrovské šance, vše ovšem ukončil hvizd arbitra, čároví totiž postřehli postavení mimo hru.
     
    21:22
    Přihrávka Hájka zpoza brány zůstala nezasažena a kotouč projel až do neutránlí zóny.
     
    21:56
    Křepelka se snažil prosadit proti přesile. Byl to Svoboda, kdo mu puk vypíchl a zamezil mu tak v pokračování v cestě.
     
    22:43
    Teď už se Liberec usadil v pásmu. Od modré čáry nahazoval Aubrecht a i přes dobrou clonu Křepelky si Juřička střelu našel a vyrazil ji.
     
    23:41
    Čermák zavezl kotouč do útočného pásma a snaží se vymyslet nějakou zajímavou přihrávku. Zatím nemá dostatek variant a Tygři pozorně brání.
     
    24:11
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hampl – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Čermák – 2 min., hrubost).
     
    24:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava přidává další gól a pomalu to zavání debaklem. Při hře ve čtyřech na obou stranách se puk dostal na modrou čáru k PAVLU ZVĚŘINOVI. Hostující obránce jej poslal na branku a Novák nepředvedl zrovna přesvědčivý zákrok, střelu totiž vyrazil pouze nad sebe a nezabránil jejímu dopadu za brankovou čáru. Asistence: Brož, Veleba.
     
    24:51
    Tygři se pokusili o odpověď, tečující Křepelka však opět ztroskotal na velmi dobře chytajícím Juřičkovi.
     
    25:43
    Chlubna se ocitl v pásmu bez podpory spoluhráčů a musel tedy zakončovat individuálně. Střelu zblokoval pozorný Šuráň.
     
    26:10
    Jihlava vyrazila do přečíslení tří proti dvěma. Nevyřešila jej úplně dobře, ale přesto se mezi kruhy dostal k zakončení Krajíček. Obránce byl však blízko a pokus srazil mimo klec.
     
    27:42
    Tygrům zkrátka není přáno. Cikhart těsně před Juřičkou dobře sklepl letící puk, ten zapadl jen několik centimetrů vedle tyčky, ale do branky se opět nedostal!
     
    28:29
    Hraje se už dlouho bez přerušení. Jihlava stále drží pohodlné čtyřbrankové vedení a zkušeně s ním hospodaří.
     
    28:59
    Střelu z nulového úhlu Novák v poklidu zachytil a přerušil tak hru. Pokračovat se bude vhazováním po jeho pravé ruce.
     
    29:21
    Od modré čáry pálil Vala. Atakoval jej při tom Žemba a i z toho důvodu bylo zakončení nepřesné.
     
    29:57
    Cikhart individuálně pronikl do ofenzivního pásma a po ledě vystřelil. Střela mířila po teči do protipohybu Juřičky, ten ale zasáhl špičkou betonu a vykopl ji.
     
    30:52
    Po pokračujícím náporu Severočechů vyhazuje Jihlava alespoň na zakázané uvolnění.
     
    31:09
    Křepelka po pravé straně vlétl do útočného pásma a svižnou střelou prověřil Juřičku. Ten opět dokázal, že je dnes připraven na maximum.
     
    31:31
    Po Žembově přihrávce rukou se domácí provinili ještě zakázaným uvolněním. Hra se tak opět stěhuje před jejich bránu.
     
    31:53
    Filip chvátal s pukem na holi až za branku, tam ale spolehlivě zasáhl Adamec a po jeho vypíchnutí může hrát Drábek.
     
    32:31
    Kratochvíl ve vlastním obranném pásmu nedokázal rozehrát a puk mu utekl. Napadat se jej vydal Hájek, ale obránce Jihlavy byl u puku jako první a ještě mu udělal kličku.
     
    32:51
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kotyza – 2 min., krosček).
     
    33:23
    Liberec už nemá na co čekat a i v oslabení aktivně a vysoko napadá soupeřovu rozehrávku.
     
    33:50
    Jihlava se v početní výhodě nemůže ani dostat do pásma. Tygři přidávají již několikáté vyhození a zatím v tomto oslabení brání velmi dobře.
     
    34:24
    Až teď si Novák sáhl na puk, leč střela Chlubny od modré čáry nebyla nikterak těžkým oříškem.
     
    34:40
    Čermák krásně našel u tyčky volného Krajíčka, jenž zblízka nenašel mezírku v Novákově postoji! To byla velká šance na využití přesilovky.
     
    34:55
    Kotyza naskočil z lavice hanby na led a hned se zapojil do přečíslení. Nakonec přihrál Žembovi, jemuž ale střela trvala příliš dlouho a Juřička se přemístil natolik, aby zvládl lapačkou zasáhnout.
     
    35:48
    Další zmatek před brankou Dukly. Puk byl dnes už poněkolikáté volný a Juřička spočinul v nepříliš hokejové poloze. Šeliga ovšem ani s pomocí spoluhráčů nedotlačil černou gumu tam, kam z domácího pohledu patří!
     
    36:30
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Juda – 2 min., podražení).
     
    36:51
    Najman ukázkově zablokoval hůl Bitmanovi a Liberec se tedy nedostal ke střele. Ba naopak, Dukla vyrazila do brejku a práci měl Novák.
     
    37:22
    Drábek pronikl do pásma a nabil Rychlovskému. Tomu střela nesedla a po zemi projela až k zadnímu hrazení.
     
    37:59
    Od modré čáry se rozhodl pro střelu Hampl, trefil však jen brankáře Juřičku, který dnes puky doslova přitahuje.
     
    38:37
    Liberec pokračuje v tlaku. Zajímavě tečoval Cikhart a kotouč prolétl nedaleko tyčky.
     
    38:56
    Adamec nahodil od modré čáry a na Juřičku dorážel opět Cikhart. Také teď schoval maskovaný muž puk ve výstroji včas!
     
    39:12
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hájek – 2 min., sekání).
     
    39:57
    Jihlava si v početní výhodě nic nevytvořila, domácí už se v klidu ubránili. Vhazuje se v neutrální zóně a následovat bude přestávka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá perioda vyšla lépe týmu z Vysočiny. Pavel Zvěřina zvýšil trošku šťastně už na 4:0! Nutno ale říct, že stav je pro Liberec poněkud krutý. Tygři se snaží hodně střílet, chodit do předbrankových prostorů, gólman Juřička je však zkrátka překážkou, na kterou hledají recept marně. Zdá se, že je rozhodnuto, ale neodsuzujme domácí tým příliš brzy! Jihlava bude mít v úvodu třetí části k dispozici ještě 72 sekund přesilové hry.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Na početní výhodu nenavázali hosté nejlépe, Rašín totiž přihrával nepřesně a píská se zakázané uvolnění.
     
    40:43
    Nováka překvapil nečekaný odraz puku přímo do jeho brankoviště. Musel tedy rychle přitisknout betony k ledu.
     
    40:57
    V oslabení se otevřel na levé straně prostor Kotyzovi. Liberecký forvard sprintoval až na kruh, odkud vyprášil Juřičkovu lapačku.
     
    41:12
    Liberec oslabení přečkal bez úhony a už hraje opět v plném počtu.
     
    42:32
    Pasáž plnou nepřesností na obou stranách ukončili domácí symbolicky vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    42:45
    Nahození ze středního pásma v poklidu sebral brankář Juřička. Hru před dotírajícími Tygry raději přerušil a bude se vhazovat.
     
    43:06
    Barák chvátal s pukem na holi kupředu, skvělým zásahem se ovšem prezentoval obránce Ira a špičkou hole mu kotouč vypíchl!
     
    43:54
    K vidění bylo několik tvrdých střetů v oblasti u mantinelu. Je ale chválihodné, že obě mužstva zatím hrají opravdu férově a zákroky jsou v drtivé většině případů v souladu s pravidly.
     
    44:34
    Tygři zatím marně hledají energii na zvrat. Nyní je zastavil další icing, po kterém proběhne vhazování po Novákově pravé ruce.
     
    45:30
    Kotyza ze středu hřiště nahodil puk za branku a odjíždí střídat. Ke kotouči se dostávají hosté z Jihlavy.
     
    45:59
    Pátý gól visel ve vzduchu. Po odrazu od zadního mantinelu se baseballově pokoušel dorážet Piskač, ale promáchl! Pro Duklu je to škoda, usmívala se na něj totiž úplně prázdná branka.
     
    46:51
    Liberečtí obléhali soupeřovu svatyni. Nakonec zakončoval z poměrně ostrého úhlu Drábek, čímž bezchybného Juřičku nezaskočil.
     
    47:48
    Kotouč ze skrumáže u mantinelu vycestoval ha hokejku Kotyzy. Ten z pravého kruhu pálil zápěstím a Juřička si připisuje další úspěšný zákrok. Udrží čisté konto?
     
    48:38
    Cikhart se po Adamcově přihrávce natahoval marně. Puk se ale nachází v jihlavském pásmu i nadále.
     
    49:18
    Další tutovka Dukly! Do samostatného úniku se utrhl Vala. Zkoušel vystřelit mezi Novákovy nohy, ten je ale sklapl včas a udržel stávající skóre.
     
    50:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Teď už ale byl maskovaný muž bez jakékoliv šance! Juda namazal TOMÁŠI CHLUBNOVI, jenž měl před sebou spoustu prostoru, najel si až před Nováka a trefil se parádně pod víko. Asistence: Juda.
     
    50:34
    Na brankovišti se po puku natahoval Juda, ale černá guma mu nakonec ujela z čepele. Kdyby se tak nestalo, bylo by před Novákem opět veselo.
     
    51:56
    Hampl se prezentoval skrytým nahozením od modré čáry. To si i přes změť hokejek a těl našlo cestu až k Juřičkovi, který spolehlivě přerušil hru.
     
    52:23
    Jakub Filip se z levé strany natlačil až před Nováka. Nakonec zakončit nedokázal.
     
    52:31
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Filip – 2 min., podražení).
     
    53:05
    Tygři zatím v přesilovce vyprodukovali jedinou střelu. Tu měl na svědomí Kotyza a branku netrefil. Mezitím Jihlava už podruhé vyhazuje do bezpečí.
     
    53:53
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Aubrecht – 2 min., držení).
     
    54:10
    Touš vylétl mimo mantinely. Vhazování proběhne ve střední třetině, kam se už sjíždí hráči obou týmů.
     
    54:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zatímco Liberec si už nepřeje nic jiného, než závěrečnou sirénu, Jihlava dnešní utkání hltá plnými doušky. Nyní zvyšuje už na 6:0 a byla to hokejová paráda. VÍTĚZSLAV BROŽ si vzal puk a proháčkoval se až před Nováka. S tím si pohrál elegantní bekhendovou kličkou a umístil puk k tyčce. Bez asistence.
     
    55:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Demolice pokračuje, na světelné tabuli svítí před zápasem naprosto nepředstavitelných 0:7! Dukla využila zkrácenou přesilovku zásluhou TOMÁŠE VALY, jenž napřáhl na modré čáře a čistým průstřelem zatloukl do liberecké rakve další hřebík. Asistence: Veleba, Najman.
     
    55:59
    Tygrům se dnes nedaří takřka v ničem. Stále se ale snaží alespoň připravit Juřičku o nulu, což se ale nepovedlo ani Drábkovi, jež z pravého kruhu nastřelil gólmanovu vyrážečku.
     
    56:48
    Domácí akci táhne Bitman, jenž se protlačil až do útočného pásma. Tam už byl o kotouč připraven.
     
    57:27
    Rychlovský našel kotouč ve skrumáži před vlastní brankou a vyvezl jej na druhou stranu kluziště. K zakončení nedošlo, Had totiž černou gumu nedostal pod kontrolu.
     
    58:30
    Drábek předvedl pohlednou individuální akci, na jejímž konci poslal puk do brankoviště. Ke smůle Liberce jej nikdo nezasáhl.
     
    59:35
    Utkání se chýlí ke konci. Puk drží Tygři, ale už nic převratného nestihnou a odnesou si nepříjemný debakl.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Vítězem utkání se stává naprosto drtivě tým HC Dukla Jihlava! Hosté z Vysočiny se postarali o obrovské překvapení, když jakožto celek ze spodku tabulky zvítězili na ledě lídra a ještě jej vyprovodili sedmigólovým debaklem. Ve třetí části už si Dukla náskok bezpečně hlídala a dokázala jej i navýšit, když zaskočené Tygry dorazili svými zásahy Tomáš Chlubna, Vítězslav Brož a Tomáš Vala. Zajímavé je, že obě mužstva předvedla totálně rozdílné výkony oproti svým pátečním utkáním, kdy Tygři porazili Brno 8:2 a Dukla podlehla Spartě 1:7.
     
    To už je ode mne ze severu Čech vše. Děkuji za pozornost, přeji příjemně strávené odpoledne a někdy příště opět na počtenou! (14:23:54)

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 3. Pigl (Chlubna, Čermák), 8. Veleba (Krajíček), 10. Juda (Filip, Zvěřina), 25. Zvěřina (Brož, Veleba), 51. Chlubna (Juda), 55. Brož, 56. Vala (Veleba, Najman)


    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (10. Novák) – Aubrecht, Adamec, Šuráň, Hampl, Had, Ira (A) – Rychlovský, Liška, Drábek, Cikhart, Křepelka, Bitman (A), Hájek (C), Kotyza, Žemba, Šeliga.
    HC Dukla Jihlava: Juřička (Chaloupek) – Křišta, Piskač, Veleba (C), Smolko, Kratochvíl, Marek, Zvěřina, Rašín – Brož (A), Vala, Chlubna, Čermák, Krajíček, Najman, Filip, Juda, Pigl, Barák, Svoboda.

    Rozhodčí: Folk – Kajínek, Zavřel.
    thejrc.org