Olomouc – Vítkovice 4:9 (kon.) | Královské Vinohrady – Panthers 3:8 (kon.) | Ostrava – Jičín 17:5 (kon.)
konec
FBS Olomouc
4:9 (0:2, 1:3, 3:4)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 10.02.2018, 18:00 • SH Čajkaréna - Olomouc • ČEZ Extraliga žen • 19. kolo
     
    57:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Devátá branka v síti domácích! Martináková nahrávala ze vzduchu na HANU KONÍČKOVOU a ta opět ze vzduchu dokázala skórovat. Asistence: Natálie Martináková – 4:9.
     
    55:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To je neskutečné, tato hráčka je snad u všeho. Hložánkové se sice nepodařilo překonat brankářku, na následnou střelu JUSTYNY KRZYWAKOVÉ již Franková nestačila. Asistence: Petra Hložánková – 4:8.
     
    53:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Oslabení sice domácí hráčky zvládly, ale cca minutu po jeho ukončení Ostravanky opět odskakují. Ivana Šupáková přihrála dnes velmi aktivní JUSTYNĚ KRZYWAKOVÉ, a ta se nemýlila. Asistence: Ivana Šupáková – 4:7.
     
    47:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A to, že Olomoučanky jsou na koni, je jedna veliká pravda! Lucie Cholinská potáhla míček po lajně a nahrála na střed nepokryté TEREZE REIMEROVÉ, která se s míčkem nepárala a vsítila již čtvrtou branku svého týmu. Asistence: Lucie Cholinská – 4:6.
     
    46:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak toto je velmi netradiční branka, která způsobuje, že domácí jsou mírně na koni. PETRA MANDÁTOVÁ podstoupila buly s protihráčkou v rohu hřiště a záhadným způsobem míček skončil až za zády gólmanky Příleské. Bez asistence – 3:6.
     
    43:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ani Olomouc ovšem ještě neřekla poslední slovo v tomto utkání. Přesnou přihrávku před branku v podání Barbory Suchánkové využila LUCIE CHOLINSKÁ, která vykřesala menší naději na zvrat. Asistence: Barbora Suchánková – 2:6.
     
    40:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Neuběhla ani minuta třetí třetiny a už se nám mění stav. HANA KONÍČKOVÁ dostala ideální přihrávku před bránu, kde nadvakrát překonala Martinu Frankovou. Asistence: Barbora Husková – 1:6.
     
    38:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pátá branka v domácí síti znamená již čtyřbrankový rozdíl mezi celky. Tentokráte JUSTYNA KRZYWAKOVA zamířila přesně po nahrávce spoluhráčky Petry Hložánkové. Asistence: Petra Hložánková – 1:5
     
    31:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A Franková musí již po čtvrté v tomto zápase lovit míček ze sítě. Přesnou nahrávku Alžběty Ďuríkové využila DENISA FERENČÍKOVÁ nejlépe jak mohla, a to bylo pro tuto akci osudné. Asistence: Alžběta Ďuríková – 1:4.
     
    28:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A pozor, máme zde snížení na 1:3! Jitka Oháňková si zpracovala míček a nahrála na TEREZU REIMEROVOU, která nezklamala a vsítila. Asistence: Jitka Oháňková – 1:3.
     
    24:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A již potřetí končí míček v síti domácích! Justyna Krzywakova pohotově nahrála ANNĚ NIEMCOVÉ, která se s míčkem nepárala a vsítila. Asistence: Justyna Krzywakova – 0:3.
     
    12:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je zde druhá branka utkání a opět v síti brankářky Frankové. Natálie Martináková se dobře uvolnila u mantinelu a poslala krosovku na HANU KONÍČKOVOU, která z první trfila odkrytou branku. Asistence: Natálie Martináková – 0:2.
     
    09:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A po necelých deseti minutách utkání zde máme první branku do sítě outsidera. Katarína Klapitová rychle nahrála VERONICE ENENKELOVÉ, která s nabídnutou příležitostí naložila skvěle. Asistence: Katarína Klapitová – 0:1.

    Kryštof Škodák

    Branky a nahrávky: 29. Reimerová (Oháňková), 44. Cholinská (Suchánková), 46. Mandátová, 48. Reimerová (Cholinská) – 10. Enenkelová (Klapitová), 13. Koníčková (Martináková), 25. Niemcová (Krzywaková), 32. Ferenčíková (Ďuríková), 39. Krzywaková (Hložánková), 41. Koníčková (Husková), 54. Krzywaková (Šupáková), 56. Hložánková (Krzywaková), 58. Koníčková (Martináková)


    FBS Olomouc: Franková – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová – Sklenářová, Rozenbergová, Pařízková – Pavlíková, Suchánková, Tomanová – Oháňková, Horáčková, Šablaturová – Reimerová, Cholinská.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Příleská) – Hložánková, Kolářová, Halfarová, Niemcová, Klapitová, Koníčková, Theimerová, Ďuríková – Žurková, Ferenčíková, Enenkelová – K. Kociánová, Šupáková, Husková – Boľová, Planková, Martináková – Krzywaková.

    Rozhodčí: Michal Prouza – Petr Rogowski

    Diváci: 101
    thejrc.org