Leaders Ružinov Ružinov – Česko U20 2:1 (kon.) | Slovensko U20 – West Coast 3:3 (kon.) | Kert Park Praha – Grenchen 1:1 (kon.)
Plzeň – Belpa 4:1 (kon.) | Leaders Ružinov Ružinov – West Coast 2:0 (kon.) | Belpa – Česko U20 2:3 (0:1 po s.s.)
Kert Park Praha – Slovensko U20 3:1 (kon.) | Plzeň – Grenchen 1:2 (kon.)
konec
Leaders Ružinov Bratislava
2:1 (1:0, 1:1)
Česko U20
Sobota 10.02.2018, 09:30 • Hokejbalová hala • Pilsen Challenge • Skupina B
     
    29:30
    Vyloučení v týmu Leaders Ružinov Bratislava (Jašo – 2 min., podražení).
     
    27:48
    Začíná se nám to i více řezat. Nyní ale chyběl Prokopovi jen krok, aby případně z blízkosti zakončoval do prázdné branky!
     
    22:27
    Vyloučení v týmu Leaders Ružinov Bratislava (Hajduk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:58
    Česko U20 právě vstřelilo branku!
    Český výběr zavřel svého soupeře do třetiny a brzy snižuje na rozdíl jedné branky! TOMÁŠ MAJER zůstal zcela osamocený mezi kruhy, kam dostal zpoza branky přesnou přihrávku od Jana Prokopa, kterou uklidil nekompromisně k levé tyči. Asistence: Jan Prokop.
     
    20:44
    Ružinov právě vstřelil branku!
    Bratislava stejně jako v prvním dějstvím střílí z ničeho nic branku! Nedůraz české obrany před gólmanem Janákem využil RICHARD HAJDUK. Asistence: František Polák.
     
    13:03
    Tomáš Zajíček zkusil vypálit od červené čáry a jeho pokus nadělal gólmanu Ivanovi velké starosti. Ten si ale nakonec dokázal s vypětím všech sil poradit i s následnými dorážkami.
     
    08:50
    Vyloučení v týmu Leaders Ružinov Bratislava (Modrič – 2 min., držení protihráče).
     
    08:35
    Ružinov právě vstřelil branku!
    Bratislav se znovu dostala do rychlé akce, při níž dokázal Czanik před brankou ještě přistrčit míček na druhou stranu, kde jako první do něj plácl hokejkou MAREK JAŠO, po jehož zásahu se balonek jen tak tak dostal za brankovou čáru. Asistence: Michal Czanik.
     
    08:28
    Nečekaná chyba v obraně Čechů a Ružinov šel přečíslení tři na gólmana! Bratislavští ale příliš o sobě nevěděli a nakonec vše skončilo pouze nepřesnou přihrávkou, která prolétla brankovištěm.

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 9. Jašo (Czanik), 21. Hajduk (Polák) – 22. Majer (Prokop)


    Leaders Ružinov Bratislava: Ivan (Humlíček) – Andris, Danko, Hajduk, Gregorík, Horváth – Nezval, Polák, Jašo, Jaššo, Modrič, Behúl, Križan, Hlavačka, Czanik
    Česko U20: Janák (Čapek) – Kvapil, Fanderlík, Kalus, Hrabár, Geba, Smudek, Kyclt, Sloup – Prokop, Moravec, Zajíček, Šimůnek, Král, Singer, Majer, Vobruba, Sýkora, Malina, Holec.

    Rozhodčí: Martis, Černý
    thejrc.org