Boston – Buffalo 2:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 6:3 (kon.) | Montreal – Nashville 2:3 (0:1 po s.n.)
Columbus – New Jersey 6:1 (kon.) | Tampa – Los Angeles 4:3 (kon.) | Carolina – Colorado 3:1 (kon.)
Arizona – Philadelphia 3:4 (1:2 po s.n.) | Minnesota – Chicago 3:0 (kon.) | San Jose – Edmonton 6:4 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Winnipeg – NY Rangers 1:3 (kon.) | Washington – Detroit 4:5 (po pr.)
Dallas – Vancouver 0:6 (kon.)
konec
San Jose Sharks
6:4 (2:0, 1:3, 3:1)
Edmonton Oilers
Neděle 11.02.2018, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Joe PAVELSKI - 6:4
     
    58:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE PAVELSKI trefuje od modré čáry prázdnou branku a pravděpodobně pečetí výhru domácích! Asistence: Chris Tierney a Melker Karlsson.
     
    58:25
    Tierney vyhodil puk do středního pásma a hosté jsou v šesti!
    57:33 Joakim RYAN - 5:4
     
    57:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! JOAKIM RYAN si jako obránce najel mezi kruhy a první pokus vyrazil brankář, ale Ryan se dostal k dorážce a posálí domácí do vedení! Asistence: Timo Meier a Joe Pavelski.
     
    54:15
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Brent Burns – 2 min., zlomená hůl / hraní).
     
    52:22
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Logan Couture – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    47:45
    Boedker jel s Tierneym dva na jednoho a první zmiňovaný to vzal na sebe a střelu do teploměru pokryl Montoya, který udržel remízový stav!
    43:41 Tomáš HERTL - 4:4
     
    43:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno a prosazuje se český útočník TOMÁŠ HERTL! Ten dostal nahrávku před branku, kde byl úplně sám, zamíchal s pukem a poté ho bekhendem poslal do pravé šibenice! Asistence: Logan Couture a Kevin Labanc.
    41:21 Brandon DAVIDSON - 3:4
     
    41:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Z 3:0 je to 3:4! BRANDON DAVIDSON dostal nahrávku od Draisaitla a zakončil do prázdné branky! Asistence: Leon Draisaitl a Michael Cammalleri.
    38:02 Leon DRAISAITL - 3:3
     
    38:02
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Klefbom nahodil na branku, kde si LEON DRAISAITL zastavil puk a poslal ho mezi betony Della. Asistence: Oscar Klefbom.
     
    36:07
    Hertl se dostal ke střele z mezikruží a branku Edmontonu jen těsně minul!
    34:20 Zack KASSIAN - 3:2
     
    34:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    ZACK KASSIAN dává druhou branku v dnešním utkání a opět ze samostatného nájezdu, který tentokrát Kassian zakončil napoprvé střelou mezi betony. Asistence: Yohann Auvitu a Kris Russell.
     
    33:22
    McDavid vypíchl puk Donskoiovi a jel sám na Della, kterého se pokusil překonat střelou mezi betony, ale to se mu nepovedlo. Dell si vysloužil za tento zákrok obrovský potlesk domácích fanoušků.
     
    29:46
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Jujhar Khaira – 2 min., držení).
    28:49 Zack KASSIAN - 3:1
     
    28:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ZACK KASSIAN, který jel sám na branku, ale minul. Jenže puk se se štěstím od zadního mantinelu odrazil zpět k tyči a Kassian na druhý pokus dorazil puk do branky. Bez asistence.
    22:30 Barclay GOODROW - 3:0
     
    22:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    BARCLAY GOODROW vypíchl puk jednomu z hostů ve středu hřiště, Hansen se tohoto puku jal, zavezl ho do útočné třetiny a zpětnou nahrávkou poslal černou gumu zpět na Goodrowa. Ten vystřelil a trefil se přesně do populárního trojúhleníku mezi tělo, lapačku a beton! Asistence: Jannik Hansen.
     
    16:45
    Couture vystřelil ze stahovačky, ale maskovaného muže v brance Edmontonu nepřekonal. Po chvilce se dostal do šance Labanc, který měl Montoyu na zemi, ale branku přestřelil, protože trefil Rusella.
    07:21 Joe PAVELSKI - 2:0
     
    07:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Darnell Nurse nahrál z rohu hřiště do brankové konstrukce a JOE PAVELSKI napadal na správném místě, puk se k němu odrazil a Joe uklidil puk za bezmocného Montoyu. Bez asistence.
     
    06:13
    Velký závar před brankou hostů! Al Montoya vyrazil puk pouze před sebe, kde byl Regan, který se snad pětkrát pokoušel o dorážku, ale ani jednou netrefil puk, a tak se k dorážce dostal Hansen, který trefil Montoyu.
     
    03:19
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Timo Meier – 2 min., hákování).
    01:15 Joakim RYAN - 1:0
     
    01:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou hned z kraje utkání do vedení! JOAKIM RYAN dostal puk od Donskoie na modrou a vystřelil tahem. Pavelski dobře clonil před brankářem a tenhle puk zalétl na zadní tyč! RYAN dává svou první branku v NHL! Asistence: Joonas Donskoi a Joe Pavelski.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 2. J. Ryan (Donskoi, Pavelski), 8. Pavelski, 23. Goodrow (Hansen), 44. Hertl (Couture, Labanc), 58. J. Ryan (Meier, Pavelski), 59. Pavelski (Tierney, M. Karlsson) – 29. Kassian, 35. Kassian (Auvitu, Russell), 39. Draisaitl (Klefbom, Cammalleri), 42. Davidson (Draisaitl, Cammalleri)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Dillon, Vlasic, J. Ryan, Braun, DeMelo, Burns (A) – Pavelski (C), Goodrow, Donskoi – Meier, Hansen, Couture (A) – Hertl, Tierney, Labanc – O'Regan, M. Karlsson, Bødker.
    Edmonton Oilers: Montoya (Talbot) – Russell (A), Nurse, Klefbom, Benning, Davidson – Cammalleri, Khaira, R. Strome – Maroon, Pakarinen, Lucic (A) – Draisaitl, Kassian, Slepyšev – Letestu, Auvitu, McDavid (C) – Puljujärvi.

    Rozhodčí: Tim Peel, Steve Kozari – David Brisebois, Derek Amell
    thejrc.org