Liberec – Ne 2:17 (kon.) | Chodov – Bohemians 9:5 (kon.) | Židenice – Tatran 2:6 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
2:6 (0:1, 1:4, 1:1)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Neděle 11.02.2018, 17:00 • MSH Vodova Brno • ČEZ Extraliga žen • 19. kolo
     
    59:40
    Tatran právě vstřelil branku!
    Poslední gól zaznamenává DANIELA REINDLOVÁ, která snadno pronikla kolem bránících protivnic a přesnou střelou určila konečný stav. Asistence: Adéla Kramperová.
     
    56:24
    Židenice právě vstřelily branku!
    Brňanky se pokouší na poslední chvíli zdramatizovat průběh hry. VERONIKA VÝVODOVÁ využívá jednu z mnoha brněnských příležitostí, jež se Židenicím aktuálně naskytují. Asistence: Kristýna Pospíšilová.
     
    35:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vedení hostujícího celku umocňuje LENKA FALTUSOVÁ. Ta se zapojila do přečíslení proti Židenicím a ve správnou chvíli zasunula míček k nehlídané tyči. Asistence: Liana Matěvosová.
     
    34:38
    Tatran právě vstřelil branku!
    Krátce po rozehrání volného úderu si do vhodné pozice naběhla JULIE FAŤUNOVÁ a ukázkovou střelou vymetla horní část brány. Asistence: Liana Matěvosová.
     
    28:10
    Židenice právě vstřelily branku!
    Důraz před soupeřovou brankou přinesl viditelný výsledek. MARTINA INDROVÁ dorazila původně neúspěšné nahození do sítě a vrací Židenice zpět do hry. Asistence: Monika Dundelová.
     
    23:38
    Tatran právě vstřelil branku!
    Přesunující se Remešová neměla vůbec jednoduchou práci. U brankoviště se zničehonic objevila dvojice nepokrytých soupeřek, přičemž JULIE FAŤUNOVÁ měla nejlepší místo k zakončení. Asistence: Karolína Marko.
     
    20:18
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hodně rychlý nástup do druhé třetiny, co se týče gólů! LENKA FALTUSOVÁ pronikla mezerou v brněnské obraně a bez výraznějších problémů posílila pražský náskok ve skóre. Asistence: Liana Matěvosová.
     
    10:49
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovická defenziva přečkala okamžiky mírnějšího náporu ze strany domácích a vydala se do protiakce. Do slibné pozice si naběhla LIANA MATĚVOSOVÁ a hladce překonala gólmanku Židenic. Asistence: Lenka Faltusová.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 29. Indrová (Dundelová), 57. Vývodová (Pospíšilová) – 11. Matěvosová (Faltusová), 21. Faltusová (Matěvosová), 24. Faťunová (Marko), 35. Faťunová (Matěvosová), 36. Faltusová (Matěvosová), 60. Reindlová (Kramperová)


    K1 Florbal Židenice: Remešová (Krištofová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Pospíšilová – Machů, Hyksová, Janečková – Smutná, Mošťková, Dundelová – Novotná, Léblová, Sejáková – Vývodová, Indrová.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Humlová (Drbalová) – Sedmíková, Zehrerová, Válková, Brotánková – Reková, Vachušková, Reindlová – Viplerová, Marko, Matěvosová – Chaloupková, Chaloupková, Faťunová – Vlachová, Faltusová, Kramperová.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 111
    thejrc.org