Znojmo – Villach 6:5 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
6:5 (1:2, 3:1, 1:2 - 1:0)
EC Villach SV
Neděle 11.02.2018, 16:30 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • Nadstavba
Partner:
     
    60:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí se po vhazování ujali puku. Zavezli puk do útočného pásma, kde Rudy z levého kruhu nahrál HONZOVI BULÍNOVI, ten z prostoru před brankou přesně skóroval a připsal si tak páty bod v dnešním zápasu. Asistence: Samuel Rudy.
     
    59:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí šest vteřin před koncem vyrovnávají. Po Kosnarově přihrávce se od modré čáry trefil do pravého rožku branky HONZA BULÍN. Asistence: Martin Kosnar.
     
    59:45
    Villach právě vstřelil branku!
    Po tlaku Znojemských se do přečíslení dostali hosté. Rainer nahrál BERNHARDU SCHÜTZENHOFEROVI, před ním stál už jen Velička, kterého položil a mířil přesně pod horní tyč. Asistence: Michael Rainer.
     
    53:02
    Villach právě vstřelil branku!
    Velká radost na staně hostů, kteří vyrovnávají. Svou dnešní druhou trefu zaznamenává MICHAEL RAINER. Asistence: Stefan Steurer.
     
    39:55
    Villach právě vstřelil branku!
    Jeden z hostů vyslal na znojemskou bránu střelu od modré, ta orazítkovala levou tyčku znojemské svatyně. Puk poté zůstal na brankové čáře, odkud ho do branky doklepl BENEDIKT ELIAS WOHLFAHRT. Bez asistence.
     
    37:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí se v oslabení prosazují. Druhou branku si připisuje MARIN KOSNAR, který po přihrávce Honzy Bulína zakončoval z prostoru u levé tyče brankáře hostů k vzdálenější tyči. Asistence: Jan Bulín, Zdeněk Brabec.
     
    26:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak tohle bylo neuvěřitelné! Jan Bulín vyhrál buly. K puku se okamžitě dostal MARTIN KOSNAR, který svou střelou pod horní tyč vymetl branku hostů. Asistence: Jan Bulín.
     
    22:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Roubal prokličkoval s pukem až před branku hostů, odkud nahrál mezi kruhy volnému DANIELU PIŠOVI, který neotálel a mířil přesně pod horní tyč branky. Asistence: Filip Roubal.
     
    13:48
    Villach právě vstřelil branku!
    Po střele od modré se k dorážce dostal jeden z hostů branku minul, znojemský brankář ale zůstal ležet mimo branku, a tak nestihl zaeagovat na to, když se za brankou ujal puku MICHAEL RAINER objel znojemského brankáře, překonal bránící znojemské hráče a trefil odkrytou bránu Znojma. Bez asistence.
     
    10:54
    Villach právě vstřelil branku!
    Po Thalerově střele z mezikruží, která mířila nad znojemskou branku se puku ujal Bernhard Schützenhofer, nahrál právě LUKASI THALEROVI, který byl tentokrát z předbrankového prostoru úspěšnější a vsítil puk za Kolupaevova záda. Asistence: Bernhard Schützenhofer.
     
    02:58
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští si vytvořili tlak před soupeřovou brankou, ze kterého přesně zakončil ONDŘEJ SVOBODA, a posílá tak Znojmo již ve třetí minutě do vedení! Asistence: Jan Bulín, Martin Kosnar.

    Nikola Katolická

    Branky a nahrávky: 3. Svoboda (Bulín J., Kosnar), 23. Piš (Roubal), 27. Kosnar (Bulín J.), 38. Kosnar (Bulín J., Brabec), 60. Bulín (Kosnar), 61. Bulín (Rudy) – 11. Thaler (Schützenhofer), 14. Rainer, 40. Wohlfahrt, 54. Rainer (Steurer), 60. Schützenhofer (Rainer)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kolupaev (Velička) – Rudy, Konečný, Štěpanovský, Hladil, Hrubý, Peří – Zmeškal, Kosnar, Zelenkov – Svoboda, Stromko, Bulín J. – Miščík, Roubal, Piš – Ligocký.
    EC Villach SV: Nußbacher (Schmidt) – Rauter, Friedrich, Sivec, Pölzl – Wohlfahrt P., Steurer, Brunner – Wohlfarht P., Thaler, Schützenhofer – Wuntschek, Rainer, Friedrich.

    Rozhodčí: Čech – Nechvátal, Reich

    Diváci: 57
    thejrc.org