Büyükakcayová – Kvitová 0:2 (kon.) | Putincevová – Vondroušová 0:2 (kon.)
Al-Nabhaniová – Rybáriková 0:2 (kon.) | Strýcová – Krunićová 2:0 (kon.)
Görgesová – Šafářová 2:0 (kon.) | Garcíaová – Cibulková 2:1 (kon.)
konec
Fatma Al-Nabhaniová
Fatma Al-Nabhaniová
0
3 1  
Magdaléna Rybáriková
Magdaléna Rybáriková
2
6 6  
sk Úterý 13.02.2018, 15:20 • Court 1 • WTA Dauhá - Qatar TotalEnergies Open 2024 (tvrdý povrch)
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní textového prenosu z tenisového turnaja kategórie WTA Premier, ktorý v týchto dňoch hostí katarská Doha. Magdaléna Rybáriková mala pri žrebe šťastie a v prvom kole ju čaká držiteľka voľnej karty Fatma Al-Nabhaniová.

    FATMA AL-NABHANIOVÁ

    Fatma Al-Nabhaniová je pre tenisových fanúšikov veľkou neznámou. Pochádza z Ománu a momentálne figuruje v rebríčku na 520. mieste. Hrá pravou rukou a obojručným bekhendom. Najúspešnejšou pre ňu bola sezóna 2015, v ktorej sa radovala z piatich turnajových titulov kategórie ITF. Minulý týždeň reprezentovala svoju krajinu v 2. skupine Fed Cupu. Ten sa hrá trošku odlišne ako ho poznáme my. Omán sa predstavil v štvorčlennej skupine, ale postup do „finále“ mu tesne ušiel. Fatma Al-Nabhaniová v pozícii tímovej jednotky vyhrala dva z troch singlových zápasov. Od organizátorov turnaja v Dohe zväčša dostáva voľnú kartu pre lokálnu hráčku, keďže so svojim rankingom by nemohla pomýšľať ani na účasť v kvalifikácii. Z deviatich zápasov tu neuspela ani raz, nezískala ani set a celkovo pozbierala len 30 gemov. V roku 2016 ju doslova zosmiešnila priateľka Stana Wawrinku Donna Vekićová, ktorá za necelú hodinku vyhrala 6:0, 6:0.

    MAGDALÉNA RYBÁRIKOVÁ

    Magdaléna Rybáriková je jasnou favoritkou zápasu. V rebríčku WTA je naďalej na 18. mieste, čo je jej kariérnym maximom. Rodáčku z Piešťan ste mohli aj v našom prenose sledovať v sobotu, keď získala pre Slovensko dôležitý bod vo fedcupovom dueli s Ruskom. Mladá Anna Kalinská poriadne vzdorovala našej hráčke, po úspešnom prvom sete viedla v druhom i treťom dejstve o brejk, ale Magdaléna Rybáriková ukázala veľkú bojovnosť. Napriek 53 nevynúteným chybám zápas otočila a pripísala si prvé singlové víťazstvo v tejto tímovej súťaži od roku 2008. V nedeľu nenastúpila pre problémy s chrbtom, no snáď ju tieto zdravotné ťažkosti nebudú limitovať v dnešnom dueli. V Dohe sa predstavila len pred štyrmi rokmi. V prvom kole zdolala Francescu Schiavoneovú, no v ďalšom kole ju vyradila v troch setoch Číňanka Na Li. Motiváciu uspieť má o to väčšiu, pretože po prehre Marie Šarapovovej má veľkú šancu postúpiť minimálne do tretieho kola.
     
    0:0
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    15-0
    Dnešný zápas odštartovala na podaní Fatma Al-Nabhaniová. V úvodnej výmene získava loptičku na svoju stranu, keďže Magdaléna Rybáriková sa dopustila zbytočnej chyby.
     
    30-0
    Magdaléna Rybáriková zahrala kratší úder, čo jej súperka dokonale využila. Vďaka víťaznému úderu z forhendovej strany znásobuje svoje vedenie v prvom geme.
     
    30-15
    Prvýkrát v zápase sa na tabuľu skóre zapisuje aj Slovenka. Fatma Al-Nabhaniová išla na sieť nepripravená a napokon jej druhý volej končí za základnou čiarou.
     
    30-30
    Fatma Al-Nabhaniová si komplikuje situáciu v úvodnom geme zápasu. Loptičku z pomerne ľahkej pozície poslala z forhendovej strany len do siete.
     
    40-30
    Magdaléna Rybáriková pomáha svojej súperke ďalšou nevynútenou chybou z bekhendu. Fatma Al-Nabhaniová má tak šancu získať prvý gem zápasu na svoju stranu.
     
    1:0
    Slovenská tenistka nevstúpila do zápasu najlepšie. Aj teraz po slabšom servise súperky zahrala kratší úder, a tak sa nemôže čudovať, že z druhej strany prišiel víťazný úder.
     
    0-15
    Magdaléna Rybáriková začína svoj gem na podaní tým najlepším možným spôsobom. Na konto si pripisuje prvé eso dnešného duelu.
     
    15-15
    Magdaléna Rybáriková sa snažila zatlačiť súperku prechodom na sieť. Pri prechodovom údere ale poslala loptičku mimo vymedzeného priestoru.
     
    30-15
    Fatma Al-Nabhaniová sa teraz zaskvela skutočne parádnym víťazným úderom priamo z returnu. Magdaléna Rybáriková sa naťahovala za loptičkou márne.
     
    30-30
    Magdaléna Rybáriková si pomáha priamym bodom z podania a vyrovnáva skóre tohto gemu. Dúfajme, že aj ďalšiu loptičku získa na svoju stranu.
     
    40-30
    Fatma Al-Nabhaniová má prvý brejkbal dnešného zápasu. Slovenka jej výrazne pomohla, keď neposlala loptičku na druhú stranu dvorca.
     
    40-40
    Fatma Al-Nabhaniová zahodila veľkú šancu na získanie brejku. Mala skutočne veľmi dobrú pozíciu, no jej forhendový úder skončil ďaleko za základnou čiarou.
     
    A-40
    Magdaléna Rybáriková posiela loptičku opäť iba do siete. Jej súperka tak zadarmo získava ďalšiu možnosť na to, aby odskočila našej tenisovej jednotke.
     
    2:0
    Prvý brejk zápasu je na svete. Prekvapujúco, ale zaslúžene ho získava Fatma Al-Nabhaniová. Magdaléna Rybáriková išla nepripravená na sieť a doplatila na to obhodením po čiare.
     
    15-0
    Naša tenistka skutočne nie je v hernej pohode. Aj teraz musela ísť Fatma Al-Nabhaniová len cez druhé podanie, no Slovenka return poslala do siete.
     
    15-15
    Následne Fatma Al-Nabhaniová pomáha pre zmenu našej tenistke. Jej úder sa zastavil na páske a následne sa loptička odrazila na jej polovicu dvorca.
     
    15-30
    Magdaléna Rybáriková sa dostáva do vedenia v tomto geme. Druhýkrát v krátkom časovom úseku totiž reprezentantka Ománu poslala loptičku len do siete.
     
    30-30
    Mariana Alvesová teraz zahlásila aut, no Fatma Al-Nabhaniová si zobrala na pomoc jastrabie oko. Moderná technika opravila výrok hlavnej rozhodkyne, a tak je z toho eso.
     
    40-30
    Fatma Al-Nabhaniová má šancu získať aj tretí gem v dnešnom zápase. Kratším úderom si pritiahla súperku k sieti. Následne Magdaléna Rybáriková z ťažkej pozície poslala loptičku do siete.
     
    40-40
    Začiatok stretnutia je najmä v znamení nevynútených chýb. Teraz sa z forhendovej strany pomýlila Fatma Al-Nabhaniová, a tak budeme svedkami zhody.
     
    40-A
    Magdaléna Rybáriková dostáva šancu na to, aby získala stratené podanie späť. Fatma Al-Nabhaniová má problémy s výškou úderov, čo potvrdila aj teraz, keď loptičku poslala do siete.
     
    2:1
    Fatma Al-Nabhaniová spravila tretiu nevynútenú chybu za sebou. Z forhendovej strany sa snažila zahrať krížny víťazný úder, no opäť nasmerovala loptičku len do polovice siete.
     
    15-0
    Magdaléna Rybáriková si kratším úderom pritiahla súperku k sieti. Následne sa ju snažila obhodiť forhendovým úderom po čiare, no loptička skončila v tesnom aute.
     
    15-15
    Slovenská tenistka napravuje svoje predošlé zaváhanie. Predviedla výborné podanie na stred kurtu, na ktoré Fatma Al-Nabhaniová reagovala len úderom do siete.
     
    30-15
    Fatma Al-Nabhaniová bola vo výmene aktívnejšia a zaslúžene boduje. Po sérii kvalitných úderov z forhendu si prešla na sieť, kde výmenu ukončila precíznym volejom.
     
    30-30
    Fatma Al-Nabhaniová mala šancu vypracovať si dve šance na zisk brejku. Opäť sa položila do forhendového úderu, ale loptičku nasmerovala len do priestoru pre štvorhru.
     
    30-40
    Fatma Al-Nabhaniová netrafila loptičku ideálne, a tak sa nemôže čudovať tomu, že loptička skončila takmer na druhom dvorci. Magdaléna Rybáriková má k dispozícii gembal.
     
    40-40
    Spomínaný gembal si Magdaléna Rybáriková doslova odstrelila. Jej forhendový úder bol veľmi nepodarený a loptička skončila ďaleko za základnou čiarou. Na svete je zhoda.
     
    40-A
    Slovenská hráčka teraz trpezlivo hrala súperke do bekhendovej strany. Napokon sa dočkala aj jej chyby, keď Fatma Al-Nabhaniová nasmerovala loptičku za základnú čiaru.
     
    2:2
    Magdaléna Rybáriková vyrovnáva skóre prvého setu. Po veľmi dobrom podaní mala komfortnú pozíciu na útok a výmenu bez väčších problémov ukončila forhendovým víťazným úderom.
     
    15-0
    Slovenská tenistka sa snažila skrátiť hru, no tento pokus jej vôbec nevyšiel. Loptička bola až príliš vysoká, Fatma Al-Nabhaniová ju dobehla a následne zahrala víťazný úder z bekhendu.
     
    30-0
    Fatma Al-Nabhaniová si pripisuje na konto ďalšiu získanú loptičku. Opäť zaúradoval jej dobrý forhendový úder, keď loptičku poslala popri pravej postrannej čiare.
     
    30-15
    Nábeh na čistú hru nebude vidieť. Fatma Al-Nabhaniová sa totiž dopustila nevynútenej chyby, keď poslala loptičku opäť len do siete.
     
    40-15
    Fatma Al-Nabhaniová má k dispozícii dve šance na zisk piateho gemu. Tentokrát bola z forhendovej strany úspešnejšia a zaznamenala víťazný úder.
     
    3:2
    Magdaléna Rybáriková sa vôbec nepohybuje ideálne. Teraz dokonca ani nereagovala na úder svojej súperky, ktorá sa tak dostáva do opätovného vedenia. Slovenka si počas prestávky zatiaľ neberie medical time.
     
    0-15
    Magdaléna Rybáriková vstupuje do šiesteho gemu lepšie. Kvalitným podaním donútila ománsku tenistku poslať loptičku len do siete.
     
    0-30
    Aj z ľavej strany predviedla Magdaléna Rybáriková veľmi kvalitné podanie. Fatma Al-Nabhaniová bola pri loptičke, ale ani teraz nedokázala rozvinúť výmenu.
     
    0-40
    Magdaléna Rybáriková veľmi rýchlo získava tretiu loptičku v rade. Vyzerá to tak, že nebude mať na servise žiadne problémy a bez najmenších ťažkostí vyrovná skóre.
     
    3:3
    V dnešnom dueli sme pred chvíľou zaregistrovali prvú čistú hru. Dosiahla ju Magdaléna Rybáriková, keďže vďaka jej aktívnej hre poslala Fatma Al-Nabhaniová loptičku len do siete.
     
    15-0
    Fatma Al-Nabhaniová predviedla veľmi dobrý servis na telo. Magdaléna Rybáriková si nedokázala včas odstúpiť a loptičku z náročnej pozície poslala do siete.
     
    30-0
    Fatma Al-Nabhaniová získava na svoje konto ďalšiu loptičku. Tentokrát si prešla na sieť, kde zahrala šikovný volej. Magdaléna Rybáriková loptičku dobehla, ale potom ju poslala do siete.
     
    30-15
    Magdaléna Rybáriková mala teraz veľké šťastie. Jej úder tečovala páska a následne loptička spadla nechytateľne na druhú stranu dvorca.
     
    30-30
    Magdaléna Rybáriková sa dostáva na kontakt v tomto geme. Hrala súperke do bekhendovej strany a napokon sa dočkala jej nevynútenej chyby.
     
    40-30
    Fatma Al-Nabhaniová si v správny čas pomáha kvalitným servisom. Magdaléna Rybáriková na podanie von z dvorca nereagovala, z čoho premení druhé eso ománskej hráčky.
     
    40-40
    Siedmy gem prvého setu ešte nekončí. Fatma Al-Nabhaniová bola síce vo výmene aktívnejšou hráčkou, ale napokon ju ukončila nevydareným úderom za základnú čiaru.
     
    40-A
    Teraz sme boli svedkami najdlhšej výmeny zápasu. Na jej konci prichádza forhendový úder do siete, ktorého autorkou bola Fatma Al-Nabhaniová. Rodáčka z Piešťan má tak cenný brejkbal.
     
    3:4
    Super! Fatma Al-Nabhaniová robí ďalšiu zbytočnú nevynútenú chybu. Loptička skončila za základnou čiarou našej tenistky, a tak sa Magdaléna Rybáriková prvýkrát v zápase dostáva do vedenia.
     
    15-0
    Tentokrát sa šťastie priklonilo na stranu ománskej tenistky. Loptička z rakety Fatmy Al-Nabhaniovej narazila do pásky, ale následne spadla na druhú stranu dvorca.
     
    15-15
    V dlhej výmene mala pevnejšie nervy slovenská tenistka. Fatma Al-Nabhaniová chybuje z forhendovej strany, keď loptičku opäť nasmerovala do siete.
     
    15-30
    Magdaléna Rybáriková si pomáha priamym bodom z podania. Fatma Al-Nabhaniová nedostala loptičku na druhú stranu, a tak bude musieť doťahovať manko.
     
    15-40
    Ďalšie výborné podanie zo strany zverenky Petra Hubera. Wimbledonská semifinalistka tak získava tretiu loptičku po sebe. Výkon našej tenistky sa začína zlepšovať.
     
    3:5
    Slovenská tenistka bez väčších problémov potvrdzuje brejk z predošlého gemu. Fatma Al-Nabhaniová sa po forhendovej chybe dostáva do situácie, kedy pôjde podávať na udržanie v prvom sete.
     
    0-15
    Magdaléna Rybáriková začína deviaty gem lepšie než jej súperka. Výborne skrátila hru, čo jej súperka nečakala. Fatma Al-Nabhaniová sa ani za loptičkou nerozbehla.
     
    0-30
    Magdaléna Rybáriková je dve loptičky od toho, aby získala na svoju stranu úvodné dejstvo. Chyby na strane jej súperky pribúdajú, čo nás samozrejme teší.
     
    0-40
    Fatma Al-Nabhaniová z bekhendovej strany poslala loptičku len do siete. To znamená, že Magdaléna Rybáriková má tri šance na to, aby ukončila dianie v úvodnom dejstve.
     
    15-40
    Prvú hrozbu straty setu ešte dokázala Fatma Al-Nabhaniová odvrátiť. Po kratšom údere súperky si prešla na sieť a následne zahrala šikovný víťazný úder z forhendu.
     
    30-40
    Magdaléna Rybáriková nedostala svoj return na druhú stranu dvorca. To znamená, že veľmi rýchlo prichádza aj o svoju druhú setbalovú možnosť.
     
    3:6
    Tak sa to napokon podarilo. Magdaléna Rybáriková získava prvý set na svoju stanu, hoci jej k tomu výrazne pomohla Fatma Al-Nabhaniová. Tá totiž zahrala vôbec prvú dvojchybu zápasu.
     
    0-15
    Druhý set začína na podaní slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková. Na úvod zafungovalo jej výborné podanie, na ktoré Fatma Al-Nabhaniová zatiaľ nevie nájsť recept.
     
    0-30
    Magdaléna Rybáriková postupne zlepšuje svoj výkon. Tentokrát sa pekne položila do svojho forhendového úderu a súperke nadala najmenšiu šancu.
     
    0-40
    Fatma Al-Nabhaniová trafila loptičku doslova katastrofálne. Nasmerovala ju niekoľko metrov za základnú čiaru, a tak má Slovenka tri šance na ukončenie tohto gemu.
     
    0:1
    Magdaléna Rybáriková získava piaty gem po sebe. Na úvod druhého setu sa zaskvela čistou hrou aj vďaka tomu, že na jej konci predviedla víťazný bekhend po ľavej postrannej čiare.
     
    0-15
    Fatma Al-Nabhaniová akoby strácala paru. V druhom sete si ešte musí počkať na zisk prvej loptičky. Podobne ako na konci prvého dejstva zahrala dvojchybu.
     
    0-30
    Fatma Al-Nabhaniová posiela z forhendovej strany loptičku len do siete. Magdaléna Rybáriková má tak dobre našliapnuté k zisku ďalšieho gemu pri súperkynom servise.
     
    15-30
    Ománska tenistka teraz preriskovala druhé podanie a oplatilo sa jej to. Magdaléna Rybáriková sa dostala pod tlak a následne nestihla zareagovať na forhend súperky.
     
    30-30
    Magdaléna Rybáriková teraz zachránila svoju súperku. Forhendový úder Fatmy Al-Nabhaniovej zrejme smeroval do autu, no naša hráčka hrala ďalej a loptičku poslala do siete.
     
    30-40
    Fatma Al-Nabhaniová vyprodukovala v tomto geme druhú dvojchybu. Magdaléna Rybáriková sa tak dostáva zadarmo k ďalšej brejkbalovej príležitosti.
     
    40-40
    Druhý gem bude pokračovať ďalej. Fatma Al-Nabhaniová si zaslúži pochvalu, keď si pripravila pozíciu krížnym úderom z forhendu a následne zahrala víťazný úder.
     
    40-A
    Magdaléna Rybáriková ukázala svoje rýchle nohy. Dobehla skrátenie súperky a z náročnej pozície predviedla exkluzívny víťazný úder po čiare.
     
    40-40
    Fatma Al-Nabhaniová si pomohla dobrým servisom. Magdaléna Rybáriková zahrala kratší úder, čím len pripravila záverečnú pozíciu pre ománsku tenisovú jednotku.
     
    40-A
    Dúfajme, že bude platiť do tretice všetko dobré. Fatma Al-Nabhaniová mala dobrú pozíciu, no jej pokus o skrátenie hry skončil len na páske.
     
    0:2
    Magdaléna Rybáriková získava šiesty gem v rade a odskakuje súperke aj v druhom sete. Fatma Al-Nabhaniová sa na seba hnevá, pretože práve skončený gem darovala našej tenistke svojimi vlastnými chybami.
     
    0-15
    Magdaléna Rybáriková si pomáha na úvod tretej hry priamym bodom z podania. Fatma Al-Nabhaniová vyzerá byť poriadne frustrovaná.
     
    0-30
    Magdaléna Rybáriková si pripisuje na konto ďalší priamy bod z podania. Fatma Al-Nabhaniová je na returne v týchto chvíľach prakticky bezzubá.
     
    0-40
    Magdaléna Rybáriková získava tretí priamy bod za sebou. Za menej než minútu si vypracovala tri možnosti na ukončenie tohto gemu.
     
    0:3
    Víťazná séria Magdalény Rybárikovej pokračuje ďalej. Rodáčka z Piešťan na konci tretej hry vynikajúco skrátila hru. Fatma Al-Nabhaniová síce loptičku dobehla, no už ju nedostala na druhú stranu dvorca.
     
    15-0
    Do štvrtého gemu lepšie vstupuje takmer domáca hráčka. Magdaléna Rybáriková nezahrala najlepší return a loptičku z forhendovej strany poslala len do siete.
     
    30-0
    Slovenská tenistka sa teraz dopustila ďalšej nevynútenej chyby. Loptička z forhendovej strany skončila len v priestore vyhradenom pre štvorhru.
     
    30-15
    Magdaléna Rybáriková mala teraz aj kúsok šťastia. Svoj náročný return umiestnila presne na základnú čiaru, čo potvrdila aj moderná technika.
     
    30-30
    Fatma Al-Nabhaniová si komplikuje gem, pri ktorom jasne viedla. Magdaléna Rybáriková bola trpezlivá a po chybe súperky má možnosť získať brejkbalovú šancu.
     
    30-40
    Ani tentokrát ománskej tenistke nepomohlo jastrabie oko. Svedkami sme štvrtej dvojchyby Fatmy Al-Nabhaniovej, čo znamená ďalší brejkbal pre slovenské farby.
     
    0:4
    Je to tam! Magdaléna Rybáriková bola vo výmene aktívnejšia, forhendovým úderom si pripravila pozíciu a následne ju ukončila precízne zahraným volejom do protipohybu.
     
    0-15
    Slovenská tenistka predvádza na podaní výborný výkon. Fatma Al-Nabhaniová ani tentokrát nereagovala dobre a umiestňuje loptičku len do polovice siete.
     
    15-15
    Fatma Al-Nabhaniová teraz predviedla veľmi pekný return. Magdaléna Rybáriková si nestihla odskočiť a následne nasmerovala loptičku len do siete.
     
    30-15
    Magdaléna Rybáriková sa prvýkrát zapisuje aj do štatistiky dvojchýb. Ani na dvakrát sa jej nepodarilo poslať loptičku ponad sieť a do vymedzeného priestoru na servis.
     
    30-30
    Magdaléna Rybáriková napravuje svoje predošlé zaváhanie. Aktívnou hrou dostala súperku pod tlak. Fatma Al-Nabhaniová si s ním neporadila a loptičku poslala do siete.
     
    40-30
    Magdaléna Rybáriková si trošku komplikuje situáciu v tomto geme. Jastrabie oko ukázalo jej aut, a tak má Fatma Al-Nabhaniová šancu ukoristiť jej podanie.
     
    1:4
    Fatma Al-Nabhaniová predviedla skutočne krásny krížny forhendový úder. Dokázala tak prelomiť sériu získaných gemov slovenskej tenistky a aspoň trochu sa vracia do hry o dnešné víťazstvo.
     
    0-15
    Fatma Al-Nabhaniová nezačína gem pri svojom servise práve najlepšie. Jej forhendový úder totiž skončil niekoľko centimetrov za základnou čiarou.
     
    0-30
    Fatma Al-Nabhaniová predviedla podobnú chybu ako pred pár sekundami. Magdaléna Rybáriková sa tak zadarmo dostáva do komfortného náskoku.
     
    0-40
    Takmer domáca tenistka zjavne nie je vo svojej koži. Robí piatu dvojchybu v dnešnom zápase, a tak má Magdaléna Rybáriková k dispozícii ďalšie brejkbaly.
     
    1:5
    Magdaléna Rybáriková pôjde podávať na víťazstvo v dnešnom zápase. Fatma Al-Nabhaniová totiž z bekhendovej strany poslala loptičku do tesného autu. Koniec zápasu by tak mal byť otázkou už len niekoľkých minút.
     
    0-15
    Magdaléna Rybáriková začína výborné. Na konto si pripisuje svoje druhé eso v zápase, čo potvrdilo aj jastrabie oko, ktoré si zobrala ománska tenistka.
     
    0-30
    Magdaléna Rybáriková je dve loptičky od víťazstva. Fatma Al-Nabhaniová bola síce aktívnejšia, ale jej posledný forhendový úder skončil tesne za základnou čiarou.
     
    0-40
    Prasiatkom si Magdaléna Rybáriková vypracovala tri šance na ukončenie zápasu. Brány druhého kola sa jej tak otvárajú do korán. Fatma Al-Nabhaniová už zápas zabalila.
     
    15-40
    Ešte budeme v zápase pokračovať. Magdaléna Rybáriková sa dopustila nevynútenej chyby, loptičku poslala do autu, no stále má dve možnosti na ukončenie zápasu v katarskej Dohe.
     
    1:6
    Priamym bodom z podania ukončila Magdaléna Rybáriková dnešné stretnutie. Fatma Al-Nabhaniová spočiatku srdnato vzdorovala, no výkonnostný rozdiel sa následne jasne prejavil.
     
    Koniec zápasu
     
    Magdaléna Rybáriková potvrdila úlohu favoritky a za 65 minút postupuje do druhého kola turnaja v katarskej Dohe. Fatma Al-Nabhaniová v prvom sete viedla 3:2, ale následne získala iba jednu hru. Spravila o 20 nevynútených chýb viac než Slovenka, čo bol kameň úrazu. Na tomto podujatí tenistka z Ománu prehráva aj svoj desiaty zápas. Naopak, Magdaléna Rybáriková sa môže tešiť na ďalší zápas, v ktorom bude jej súperkou nevyspytateľná Rumunka Monica Niculescuová. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (16:39:17)

    Miroslav Kováčik

    Čas utkání: 1:05

    2. set: 0:28

    Al-Nabhaniová Rybáriková
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    11 36 60 27
    Nejdelší série získaných bodů
    2 3 7 7
    Setboly
    0 0 5 2
    Mečboly
    0 0 2 2
    Vítězné údery *
    17 14
    Nevynucené chyby *
    28 8
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:14 0:35 0:21 0:07
    Esa **
    0 2 4 2
    Dvojchyby **
    4 5 1 1
    Udržená podání
    0 / 3
    0 %
    2 / 8
    25 %
    5 / 7
    71 %
    2 / 3
    67 %
    Odvrácené brejkboly
    2 / 5
    40 %
    4 / 10
    40 %
    1 / 3
    33 %
    0 / 1
    0 %
    Body při vlastním podání
    6 / 20
    30 %
    22 / 53
    42 %
    29 / 43
    67 %
    13 / 18
    72 %
    Body po 1. podání *
    14 / 29
    48 %
    18 / 25
    72 %
    Body po 2. podání *
    8 / 24
    33 %
    12 / 19
    63 %
    Úspěšnost 1. podání *
    29 / 53
    55 %
    25 / 44
    57 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    1 / 1
    100 %
    2 / 3
    67 %
    6 / 10
    60 %
    3 / 5
    60 %
    Body při soupeřově podání
    5 / 18
    28 %
    14 / 43
    33 %
    31 / 53
    58 %
    14 / 20
    70 %
    Body po příjmu 1. podání *
    7 / 25
    28 %
    15 / 29
    52 %
    Body po příjmu 2. podání *
    7 / 19
    37 %
    16 / 24
    67 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Fatma Al-Nabhaniová
    Stát: Omán
    Datum narození: 20.05.1991
    Věk: 32 let
    Držení: pravák

    Magdaléna Rybáriková
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 04.10.1988
    Věk: 35 let
    Držení: pravák
    Výška: 180 cm
    Váha: 65 kg
    Mariana Alvesová (POR)
    thejrc.org