Muži - dopolední program (kon.) | Ženy - odpolední program (kon.)
Muži - večerní program (kon.)
konec
Ženy - odpolední program

Středa 14.02.2018, 06:05 • Kangnung curling centre • Zimní olympijské hry - Curling
Sledujte:
     
    9
    Risk Američankám nevyšel, sice se pokusily o double take-out, ale nakonec z toho byl bod pro Japonky, které tak vítězí 10:5 a první kolo už poznalo všechny vítězné týmy.
     
    8
    Švédky posledním kamenem uhrály v osmém endu dvojku a další zápas prvního kola má svého vítěze. Švédská ženská curlingová reprezentace poráží Dánsko 9:3 a navazuje na mužské kolegy, kteří v ranním programu vkročili do turnaje rovněž výhrou nad Dánskem.
     
    7
    Naopak Britky razantně ukončily zápas s Olympijskými sportovkyněmi z Ruska a čtyřkou rozhodují duel ve svůj prospěch. Konečný výsledek zní 10:3 pro velkou Británii.
     
    6
    Američanky se posledním kamenem v šestém endu probudily z kómatu a trojkou se částečně vrací do zápasu. Odvrátily tak jednoznačný debakl alespoň.
     
    4
    Švýcarkám se ale vůbec nevydařil. Navíc ani pořádně neodsunuly čínský kámen, který je na stejné úrovni jako švýcarský a musí se měřit.
     
    3
    Naopak pokračuje noční můra Američanek, které opět nedokázaly využít výhodu posledního kamene a Japonsko si připsalo další tři body.
     
    2
    Průběžné výsledky po 2. endu

    Olympijští sportovci z Ruska – Velká Británie 1:3
    Dánsko – Švédsko 0:1
    Japonsko – USA 4:0
    Švýcarsko – Čína 1:2
     
    2
    Do velkých problémů se dostávají reprezentantky USA. Při vlastní výhodě nedokázaly uhrát vůbec nic a Japonky další dvojkou zdvojnásobují vlastní náskok.
     
    1
    Britská skipka Muirheadová zvládla bravurně poslední roll a zajistila Velké Británii luxusní náskok v začátku v podobě 3:0.

    Ondřej Jícha

    Konečné výsledky 1. kola
    Olympijští sportovci z Ruska – Velká Británie 3:10
    Dánsko – Švédsko 3:9
    Japonsko – USA 10:5
    Švýcarsko – Čína 2:7
    bahis siteleri