Finsko – Švédsko 4:2 (kon.) | Česko – Švýcarsko 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
Švýcarsko
Středa 14.02.2018, 18:00 • ČPP Aréna Hradec Králové • Turnaj pěti (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:43 VOUARDOUX - 4:2
     
    48:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak jsem se zřejmě unáhlil, protože z čista jasna Švýcaři snižují na 2:4! Krásnou přihrávku na pravou stranu dostal LOIC VOUARDOUX a neměl problém trefit odkrytou bránu. Asistence: Andreas Döpfner.
    44:56 NAVRÁTIL - 4:1
     
    44:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle už vypadá s českým výběrem hodně dobře. Přesilovou hru využívá krásnou střelou schovanou za bránícího hráče JAKUB NAVRÁTIL, který tak vstřelil svůj druhý gól v premiérovém utkání. To je debut jako hrom! Asistence: Oscar Flynn, Jakub Galvas.
     
    40:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    ONDŘEJ MACHALA nejprve projel celým hřištěm, ale své luxusní sólo nestihl zakončit. Dostal se pak ale ještě ke střele bekhendem, která prošla až za brankovou čáru, takže Češi vedou už 3:1! Asistence: Ondřej Chrtek.
    26:35 NAVRÁTIL - 2:1
     
    26:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak na góly jsme museli čekat až do 25. minuty, ale pak přišly hned tři za sebou! Skóre otáčí přesnou tečí JAKUB NAVRÁTIL, který při své premiéře v reprezentaci hned střílí branku. Asistence: David Kvasnička, Jakub Galvas.
     
    26:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Odpověď českého týmu na sebe však nenechala dlouho čekat. Po 84 vteřinách je opět vyrovnáno. Úspěšným střelcem se stává kapitán týmu MARTIN KAUT. Asistence: Kryštof Hrabík.
    24:47 MÜLLER - 0:1
     
    24:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A Švýcaři přesilovou hru využívají! Z levého kruhu poslal ze zápěstí ránu NICOLAS MÜLLER a Jakub Škarek na ni nedokázal včas zareagovat. Asistence: Sven Leuenberger, Yannick Brunner.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 27. Kaut (Hrabík), 27. Navrátil (Kvasnička, Galvas), 41. Machala (Chrtek), 45. Navrátil (Flynn, Galvas) – 25. Müller (Leuenberger, Brunner), 49. Vouardoux (Döpfner.)


    Česko: Škarek (Kolář) – Kvasnička, Galvas, Buchtela, Mikyska, Gaspar, Zelingr, Kunst, Václavek – Kaut "C", Nečas "A", Hrabík – Pour, Chrtek, Machala "A" – Toman, Flynn, Navrátil – Jirásek, Rousek, Eret. Trenéři: Václav Varaďa, Rostislav Vlach.
    Švýcarsko: Zaetta (Schmid) – Matewa, Geisser "A", Burger, Brunner, Vouardoux, Schüpbach, Wüthrich, Widmer – Eggenberger "C", Müller, Brüschweiler – Simic "A", Lehmann, Derungs – Petrig, Leuenberger, Döpfner – Riat, Tanner, Wyss. Trenér: Camichel Corsin.

    Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Kis, Rampír
    thejrc.org