Česko – USA 6:2 (kon.) | Rusko – Česko 9:2 (kon.)
konec
Česko
6:2 (3:1, 2:1, 1:0)
USA
Čtvrtek 15.02.2018, 01:00 • USA Hockey Arena, Plymouth • Reprezentace do 18 let
Partner:
    56:01 BLÜMEL - 6:2
     
    56:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Američané to zkusili bez gólmana a MATĚJ BLÜML vybojoval kotouč v obranném pásmu a okamžitě jej z dálky poslal do odkryté klece. Kotouč sice neměl velkou rychlost, avšak pomalu se do branky doklouzal. Pro Blümela jde o čtvrtou branku zápasu. Bez asistence.
    38:45 BLÜMEL - 5:2
     
    38:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým přidává pátou branku! Opět se prosadil MATĚJ BLÜMEL, jenž se silově natlačil před obranu soupeře a v samostatném úniku napálil beton gólmana, od kterého se obloučkem puk doskákal až za brankovou čáru. Blümel tak završuje hattrick! Rozhodčí ještě jde na video. Asistence: Adam Gajarský.
    33:02 BLÜMEL - 4:2
     
    33:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým střílí dnes již druhou branku ve vlastním oslabení. Dluhoš brejku přihrál kotouč na MATĚJE BLÜMELA, jenž vzal odpovědnost na sebe, silově se natlačil před posledního obránce a následně sám před Morem dokázal poslat kotouč přesně k pravé tyči. Asistence: Jan Dluhoš.
    23:27 MIDDENDORF - 3:2
     
    23:27
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané po rychlé akci snižují. ERIK MIDDENDORF vypálil od mantinelu a kotouč se nešťastně otřel o výstroj jednoho z hráčů českého národního výběru a zapadl přesně k tyči. Asistence: Jack DeBoer.
    10:50 KVASNICA - 3:1
     
    10:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté výborně sehrané oslabení zakončili gólem, když dvojice napadajících útočníků vystihla rozehrávku. Přihrávka pak putovala na osu, kam si sjel MICHAL KVASNICA a sám před DeRidderem poslal puk vedle levé tyče do branky. Asistence: Vojtěch Kropáček.
    07:50 BLÜMEL - 2:1
     
    07:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým využívá přesilovku a bere si vedení zpět. Čajka uviděl na pravém kruhu volného MATĚJE BLÜMELA, jenž neváhal a z první vystřelil přesně k pravé tyči. Gólman se nestihl přesunout. Asistence: Petr Čajka.
    04:31 FARABEE - 1:1
     
    04:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Spojené státy rychle vyrovnávají. JOEL FARABEE měl třetí příležitost v zápase, kterou už ale využil, když propálil gólmana z úhlu. Asistence: Oliver Wahlstrom.
    03:21 PLÁŠEK - 1:0
     
    03:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým jde do vedení hned z první akce zápasu! Prosadil se KAREL PLÁŠEK, jenž si hezky sjel do střelecké pozice a nedal gólmanovi šanci. Asistence: Jakub Lauko, Matěj Pekař.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 4. Plášek (Lauko, Pekař), 8. Blümel (Čajka), 11. Kvasnica (Kropáček), 34. Blümel (Dluhoš), 39. Blümel (Gajarský), 57. Blümel – 5. Farabee (Wahlstrom), 24. Middendorf (DeBoer)


    Česko: Dvořák (Dostál) – Klejna, Bernáth, Dajčar, Dluhoš, Adámek, Doktor, Kowalczyk – Lauko, Pekař, Plášek – Gajarský, Čajka, Teplý – Sklenář, Kropáček, Blümel – Kvasnica, Přikryl, Matiášek.
    USA: DeRidder (21. Mor) – Samuelsson M., Emberson, Miller, Wilde, Samuelsson A., Stastney, King – Hain, Pivonka, Giles – Farabee, Hughes, Wahlstrom – Gruden, Wise, Weiss – Middendorf, DeBoer, Janicke – Randl.

    Rozhodčí: Rekucki, Schlittenhardt – Briganti, Dokken.
    thejrc.org