Česko – USA 6:2 (kon.) | Rusko – Česko 9:2 (kon.)
konec
Rusko
9:2 (2:2, 2:0, 5:0)
Česko
Čtvrtek 15.02.2018, 21:30 • USA Hockey Arena, Plymouth • Reprezentace do 18 let
Partner:
    59:36 MALYŠEV - 9:2
     
    59:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Český tým působí hodně odevzdaně. Nyní od pravého mantinelu vystřelil ANTON MALYŠEV a trefil se ke vzdálenější tyči. Dostál vůbec nereagoval. Asistence: Nikita Ochotjuk.
    58:31 SVEČNIKOV - 8:2
     
    58:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další trestuhodná chyba v obraně národního týmu. Opět ji využil ANDREJ SVEČNIKOV, jenž sám před Dostálem zamířil k levé tyči a trefil se na milimetry přesně. Asistence: Semjon Kizimov.
    56:04 SVEČNIKOV - 7:2
     
    56:04
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové v dnešním zápase dávají již druhý gól ve vlastním oslabení, když český tým špatně rozehrál. Chovanov s ANDREJEM SVEČNIKOVEM unikali dva sami na brankáře, přihráli si a druhý jmenovaný nakonec zakončil do poloodkryté branky. Aistence: Alexandr Chovanov.
    47:31 MICHAJLOV - 6:2
     
    47:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko zvyšuje už na 6:2. VLADISLAV MICHAJLOV si povodil kotouč a dostal se až mezi kruhy, odkud sám neatakovaný vystřelil přesně pod horní tyč. Asistence: Vasilij Podkozin, Ilja Kruglov.
    45:23 KIZIMOV - 5:2
     
    45:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové zvyšují na rozdíl tří branek. SEMJON KIZIMOV nabral rychlost a z levé strany projel před brankovištěm. Když už se zdálo, že celou situaci přejel, poslal bekhendem puk za bezmocného gólmana kolem levé tyče. Asistence: Ruslan Isčakov.
    36:01 KHOVANOV - 4:2
     
    36:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi faulovali ALEXANDERA CHOVANOVA v samostatném úniku a rozhodčí nařídil nájezd, ve kterém si zmiňovaný hráč počínal mazaně, když počkal na pohyb gólmana a z levé strany zamířil přesně k tyči.
    22:31 DENISENKO - 3:2
     
    22:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruský tým se znovu ujímá vedení. Přihrávka od mantinelu přišla až mezi kruhy, kde stál nepokrytý GRIGORIJ DENISENKO, jenž z první prostřelil Dostála k levé tyči. Asistence: Andrej Svečnikov, Nikita Ochotjuk.
    18:52 KLEJNA - 2:2
     
    18:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým vyrovnává. Po střele od modré čáry vypukl zmatek před Isaevovým brankovištěm. Není úplně jasné, jak se puk dostal za brankovou čáru, za autora branky však byl označený FRANTIŠEK KLEJNA, jenž střílel od modré. Asistence: Matěj Blümel, Matěj Pekař.
    15:41 MOROZOV - 2:1
     
    15:41
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové jdou do vedení v dvojnásobném oslabení. IVAN MOROZOV , jenž v samostatném úniku trefil vzdálenější tyč Dostálovy branky rychlou střelou švihem. Bez asistence.
    10:32 MIKHAILOV - 1:1
     
    10:32
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové vyrovnávají po povedené individuální akci. Autorem branky je VLADISLAV MIKHAILOV, jenž si od mantinelu vybruslil sám až do předbrankového prostoru. Rychlou a přesnou střelou k tyči pak z mezikruží vystřelil přesně. Asistence: Semyon Kizimov.
    07:54 LAUKO - 0:1
     
    07:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se dostávají do vedení! Prudká střela od modré čáry od Doktora se odrazila od betonů gólmana před branku, kde stál pohotový JAKUB LAUKO a okamžitě poslal kotouč k tyči. Gólman neměl šanci. Asistence: Vojtěch Doktor.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 11. Mikhailov (Kizimov), 16. Morozov, 23. Denisenko (Svečnikov, Ochotjuk), 37. Khovanov (TS), 46. Kizimov (Isčakov), 48. Michajlov (Podkozin, Kruglov), 57. Svečnikov (Chovanov), 59. Svečnikov (Kizimov), 60. Malyšev (Ochotjuk) – 8. Lauko (Doktor), 19. Klejna (Blümel, Pekař)


    Rusko: Isajev (Miftachof) – Romanov, Ochotjuk, Malyšev, Misjul, Galenuk, Žuravlev, Žiljakov – Denisenko, Chovanov, Svečnikov – Marčenko, Morozov, Rotenberg – Sokolov, Žabrejev, Isčakov – Kruglov, Podkozin, Michajlov – Kizimov. Trenér: Alexandr Zybin.
    Česko: Dostál (Dvořák) – Klejna, Bernáth, Dajčar, Dluhoš, Adámek, Doktor, Kowalczyk – Lauko, Pekař, Plášek – Gajarský, Čajka, Teplý – Kvasnica, Kropáček, Blümel – Přikryl, Matiášek. Trenér: David Bruk.
    thejrc.org