Helas Brno – Litoměřice 0:6 (kon.) | Vysoké Mýto – Sparta 1:6 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Třinec 5:1 (kon.)
Chrudim – Interobal Plzeň 13:2 (kon.) | Olympik Mělník – Česká Lípa 5:2 (kon.) | Svarog Teplice – Slavia 5:3 (kon.)
konec
FK Chrudim
13:2 (6:1)
SK Interobal Plzeň
Pátek 16.02.2018, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • 1. Futsal liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:54
    Na desetimetrový kop se vrátil Dmitrij Litviněnko, který nejprve vykopl Štrajtovu střelu nad sebe a následně jí vyrazil i z brankové čáry!
     
    39:54
    Po faulu Michala Mareše bude Plzeň na závěr kopat desítku!
     
    37:36
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tak přece jen ještě Plzeňští přidávají jeden čestný úspěch, MICHAL ŠTRAJT zůstal nikým nehlídaný na zadní tyči a přesným zakončením korigoval skóre 13:2!
     
    37:06
    Takřka dva na nikoho postupovali hráči z Plzně, dvakrát měl před sebou jen brankáře Žďánského Jaroslav Slavík, ani jednou ho ale neprostřelil!
     
    33:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimští si se svým soupeřem hrají jako kočka s myší. Max vybojoval míč při rohu, rychlou akci potáhl po lajně a připravil ÉVERTONOVI čtvrtou branku v dnešním utkání – 13:1!
     
    32:18
    Do střelecké listiny se chtěl zapsat také Pavel Drozd, prudkou dělovkou od postranní čáry ale napálil "jen" tyčku!
     
    31:27
    Jan Křemen si troufl na individuální akcí, dostal se až do střelecké pozice a výrazně protáhl brankáře Žďánského!
     
    28:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V Chrudimi byla načepována dvanáctka! Max po kombinaci s Évertonem posunul míč na volného DAVIDA DROZDA, který ostrou ranou umístil míč přímo do plzeňské šibenice – 12:1!
     
    26:53
    Zdeněk Sláma na druhé straně nastřelil břevno chrudimské branky!
     
    26:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Lepší premiéru v chrudimském dresu Brazilec ÉVERTON ani přát nemohl! Ve 27. minutě totiž v prvním utkání dokonává hattrick – 11:1!
     
    25:33
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je doslova pohroma pro plzeňskou obranu, která inkasuje podesáté! LUKÁŠ REŠETÁR obral na soupeřově polovině plzeňské hráče a přesnou střelou k tyči upravil již na 10:1!
     
    24:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Matěj Slováček se proměnil na pozici asistenta, připravil zakončení do prázdné branky pro LUKÁŠE REŠETÁRA – 9:1!
     
    24:27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A radost chrudimských futsalistů zanedlouho pokračuje! Koudelka z rohového kopu našel krásným lobem pravačku MATĚJE SLOVÁČKA, který umístil přesně k tyči – 8:1!
     
    23:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na sedmou ERA-PACKu nemusíme příliš dlouho čekat! Lukáš Rešetár se svojí typickou kličkou zbavil obránce na levé čáře a připravil lehké zakončení pro ÉVERTONA – 7:1!
     
    22:50
    Éverton rozehrál volný přímý kop přesně na nohu Felipeho, ten se ještě kličkou zbavil bránícího hráče a následně výrazně protáhl Bartůňka!
     
    20:27
    Roman Mareš obdržel za nedodržení povolené vzdálenosti žlutou kartu.
     
    20:00
    Střídání v týmu FK ERA-PACK Chrudim: ze hřiště odchází Dmitrij Litviněnko, přichází Jakub Žďánský.
     
    15:56
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Vzápětí se prosazují i Plzeňští, pěkná kombinace vyslal do útoku JANA KŘEMENA, který parádním obstřelem na zadní tyč odmazal čisté konto ze statistik Litviněnka – 6:1!
     
    15:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to zavání náběhem na dvouciferný výsledek! ROMAN MAREŠ obral soupeře na pravé straně a svůj samostatný únik zakončil přesnou ranou mezi nohy Bartůňka – 6:0!
     
    13:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    S Plzní to nevypadá vůbec dobře a nepomohla jí ani výměna brankáře! Do kombinace se nyní zapojil i brankář Litviněnko, který ukázkovým lobem vyslal do šance LUKÁŠE REŠETÁRA, který přivítal Bartůňka mezi tyčemi – 5:0!
     
    12:06
    Střídání v týmu SK Interobal Plzeň: ze hřiště odchází Lukáš Němec, přichází Michal Bartůněk.
     
    12:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na čtvrtou branku v síti Interobalu jsme nemuseli dlouho čekat! David Drozd vysunul po lajně MATĚJE SLOVÁČKA, na jehož zakončení si sice Němec sáhl, ale mimo tři tyče ho nevytěsnil – 4:0!
     
    11:20
    David Drozd se prezentoval ostrým faulem na půlící čáře, za což mu patří žlutá karta.
     
    11:09
    A krátce po standardní situaci se mohl Interobal prosadit! Střela Zdeňka Slámy ale prolétla jen kousek od pravé tyče Litviněnkovy branky!
     
    10:13
    Hrubici plzeňské obrany mohl potrestat Lukáš Rešetár, který se dvakrát dostal sám před Němce! Ani v jednom případě ale na talentovaného gólmana nevyzrál.
     
    03:12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak zde je zaděláno na debakl! Matěj Slováček nyní ukázkově vysunul do volného prostoru svoje "dvojče" TOMÁŠE KOUDELKU, který si sám před gólmanem Němcem věděl rady a zvýšil již na rozdíl tří branek – 3:0!
     
    02:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak skvělý start Chrudimi nebere konce a vzápětí přichází i druhá branka v síti třetího týmu tabulky. Éverton ukázkovou patičkou vybídl k šanci FELIPEHO, který opět namířil do černého – 2:0!
     
    00:49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je naprosto famózní úvodní střídání nejčerstvější posily Chrudimi! Brazilec ÉVERTON se dostal k míči a ostrou ranou ze střední vzdálenosti nekompromisní ranou k tyči otevírá střelecký účet zápasu – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 1. Éverton (R. Mareš), 3. Felipe (Éverton), 4. Koudelka (Slováček), 13. Slováček (D. Drozd), 14. Rešetár (Litviněnko), 16. R. Mareš, 24. Éverton (Rešetár), 25. Slováček (Koudelka), 25. Rešetár (Slováček), 26. Rešetár, 27. Éverton (Drozd), 29. Drozd (Max), 34. Éverton (Max) – 16. Křemen, 38. Štrajt (Křemen)

    Karty:   12. D. Drozd (CHR), 21. R. Mareš (CHR)


    FK Chrudim: Litviněnko (21. Žďánský) – Éverton, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Rešetár (C), Slováček, Felipe
    SK Interobal Plzeň: Němec (13. Bartůněk) – Rozboud, Forman, Kučera, Slavík, Sláma, Štrajt, Abrham, Štverák, Mižár, Křemen, Künster

    Rozhodčí: Gasnárek, Vaněk – Štipčák
    thejrc.org