HC Plzeň – Č. Budějovice 11:0 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
11:0 (3:0, 4:0, 4:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 16.02.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    55:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí ještě pořád nemají dost, na světě je jedenáctá trefa. DANIEL KAISER se z prostoru mezi kruhy trefil přesně! Asistence: Stanislav Vajner a Milan Steinbrücker.
     
    52:08
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Martin Lidák – 2 min., podražení). Trest odpyká Yahor Hrakholski.
     
    51:18
    Velká šance i na druhé straně! Matouš Masopust dvakrát pálil z blízkosti na Čecha, ten zatím drží čisté konto.
     
    49:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A desítka je na světě! Takovou čepuje DANIEL KUCHÁRIK. Domácí útočník vystihl hostující rozehrávku, následně si pohrál s Lidákem, kterého překonal krásným forhendovým blafákem. Bez asistence.
     
    48:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už jen jedna trefa zbývá indiánům k dokonání desítky. Další přesilovou hru využívá střelou od modré čáry domácí DAVID JIŘÍČEK! Asistence: Dominik Soukup.
     
    48:12
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Yahor Hrakholski – 2 min., sekání).
     
    46:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle byl trochu záhadný gól Plzně, po několika odrazech kotouč zapadl k tyčce hostující branky. Šťastným střelcem osmé trefy indiánů je TOMÁŠ HOLLAR. Asistence: Dominik Soukup a Jan Slanina.
     
    41:45
    Daniel Kuchárik zatím hattrick počítat nebude, nyní byl ve skvělé pozici, leč gólman Lidák proti němu vytáhl skvělý zákrok betonem.
     
    35:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši hned první nabídnutou přesilovou hru využívají. DANIEL KUCHÁRIK poklekl k rychlé střele mezi kruhy, poté vymetl horní Lidákovy branky. Další pohledný gól a dominance indiánů pokračuje. Asistence: Václav Adamec a Adam Páník.
     
    34:42
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Yahor Hrakholski – 2 min., napadení).
     
    33:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nádhernou akcí se prezentoval domácí MARCEL MARCEL, který našlápl ve středním pásmu, dostal se až před branku, následně zamířil přesně nad lapačku gólmana Lidáka. Krásná branka a domácí vedou už 6:0. Asistence: Maxmilián De Sousa.
     
    30:53
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Daniel Malák – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    28:16
    A už to mohlo být 6:0. V další akci byl znovu Ženíšek, který dorazil střelu od modré čáry, puk šel je těsně mimo.
     
    25:36
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Václav Adamec – 2 min., podražení).
     
    24:00
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Daniel Kaiser – 2 min., hrubost).
     
    22:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni střílí bůra. ADAM ŽENÍŠEK nejprve tečoval střelu od modré čáry, takže Lidák musel touš složitě vyrazit, záhy ho domácí útočník bez potíží dorazil do prázdné branky. Asistence: Tomáš Pánek.
     
    20:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už však doopravdy udeřilo, předchozí zázračný zákrok Lidáka gólu zabránil, teď už je to tu čtvrtý gól. Po buly se opět domácí nacpali k brankovišti a DANIEL KUCHÁRIK zvyšuje vedení indiánů. Asistence: Adam Ženíšek.
     
    20:45
    Po dorážce střely od modré čáry měl na holi další gól Plzně Dominik Soukup, ale proti jeho pokusu se parádně vytáhl Lidák, jenž puk zastavil vyrážečkou!
     
    19:00
    Zvoní tyč! Daniel Kuchárik si po rychlém brejku přichystal pěknou střelu, kterou orazítkoval vzdálenější tyčku.
     
    16:34
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Adam Ženíšek – 2 min., hrubost).
     
    04:23
    Oddechový čas pro hosty.
     
    04:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je zatím veliká dominance ze strany Plzně! Indiáni se ihned po buly znovu dostali k brance Motoru, kde se najednou vytvořila skrumáž, čehož využil MILAN STEINBRÜCKER, jenž dorazil puk za bezmocného Lidáka. Ten zatím zůstává v brance. Asistence: Adam Ženíšek.
     
    03:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to už o dvě branky! Domácí se dostali do přečíslení, které na sebe vzal DOMINIK SOUKUP, jenž naznačil přihrávku i střelu, ale nakonec celou akci zakončil krásnou kličkou do bekhendu! Asistence: Jan Slanina.
     
    00:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned v první minutě se Západočeši dostávají do vedení. Po vyhraném buly se modrobílí procpali před branku Motoru, kde si vytvořili veliký tlak, do prázdné sítě nakonec bez problémů doklepl puk VÁCLAV ADAMEC! Asistence: Adam Ženíšek a Daniel Kuchárik.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 1. Adamec (Ženíšek, Kuchárik), 4. Soukup (Slanina), 5. Steinbrücker (Ženíšek), 21. Kuchárik (Ženíšek), 23. Ženíšek (Pánek), 34. Marcel (De Sousa), 36. Kuchárik (Adamec, Páník), 47. Hollar (Soukup, Slanina), 49. Jiříček (Soukup), 50. Kuchárik, 56. Kaiser (Vajner, Steinbrücker)


    HC Plzeň 1929: Čech (Prchlík) – Páník, Hamšík (A), Pánek (C), Jiříček, De Sousa, Vajner, Malák – Kaiser, Slanina (A), Soukup, Hollar, Marcel, Adamec, Steinbrücker, Ženíšek, Kuchárik, Kvasnička
    HC Motor České Budějovice: Lidák (Kadlec) – Jasečko, Dvořák, Cibulka, Pavlát, Hail – Masopust (A), Hrakholski, Michal (C), Dub, Hanák (A), Ryba, Fousek, Březina, Lukeš, Anderle

    Rozhodčí: Růžičková – Rubáš, Tvrdík
    thejrc.org