Columbus – Philadelphia 1:2 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 0:3 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 2:1 (kon.) | Buffalo – Los Angeles 2:4 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 6:3 (kon.)
Minnesota – Anaheim 2:3 (2:3 po s.n.) | Arizona – Edmonton 1:0 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Philadelphia Flyers
Sobota 17.02.2018, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:52 Sean COUTURIER - 1:2
     
    61:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Travis Konecny na vrcholu mezikruží obranného pásma vypíchl puk Artěmijovi Panarinovi a po zpětném oblouku krásnou kolmou zadovkou podél hrazení našel SEANA COUTURIERA, který šlápl do pedálů a krásnou střelou zápěstím z pravého kruhu zamířil nad pravým betonem Sergeje Bobrovského ke vzdálenější levé tyči! Philadelphia vítězí! Asistence: Travis Konecny.
    56:32 Cam ATKINSON - 1:1
     
    56:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    David Savard na pravém křídle od modré čáry nahodil puk zápěstím před bránu, kde byl kotouč zablokován. V mezikruží se ale skvěle zorientoval CAM ATKINSON, který volný puk bekhendem poslal z otočky nad pravým betonem Michala Neuvirtha do sítě! Columbus konečně propálil českého brankáře a vyrovnal na 1:1. Asistence: David Savard a Dean Kukan.
     
    53:42
    Artěmij Panarin na pravém křídle mířil z úhlu pod horní tyč, jenže Michal Neuvirth puk vyrazil vyrážečkou nad bránu! Český brankář je dnes k nepřekonání.
     
    49:43
    V hledišti to jen zahučelo poté, co na domácí straně u pravé tyče nevyužil velkou šanci David Savard!
     
    46:32
    Wayne Simmonds a po něm Jakub Voráček se ocitli u levé tyče v obrovské šanci, jenže ani jeden fantastického brankáře Sergeje Bobrovského z velké blízkosti nepřekonal! Brankář Columbusu předvedl úžasný přesun a střelu do zdánlivě prázdné brány dokázal vyrazit vyrážečkou. Philadelphia mohla vést o dva góly.
     
    45:45
    Columbus sice přečkal tlak Philadelphie, jenže vzápětí hrál v šesti. Týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká na trestné lavici Oliver Bjorkstrand.
     
    43:48
    Sean Couturier z pravého kruhu mířil krásnou střelou ke vzdálenější levé tyči, jenže Sergej Bobrovskij se podruhé v zápase překonat nenechal a puk pravým betonem vykopl!

     
    41:16
    Josh Anderson nabral na levém křídle rychlost a z kruhu napřáhl ke střele, kterou Michal Neuvirth na přední tyči vyrazil! Ještě předtím měl ale obrovskou šanci Artěmij Panarin, který málem z blízkosti překonal českého brankáře mezi betony, jenže Michal Neuvirth nakonec levým betonem puk vyrazil po přiklepnutí k tomu pravému mimo! Neopakovatelný zákrok.
     
    34:58
    Claude Giroux se řítil do samostatného úniku, jenže u levé tyče se ocitl na poslední chvíli v tísni a Sergeje Bobrovského bekhendem nepřekonal!
     
    33:07
    Lukáš Sedlák dostal dvě minuty za vražení na hrazení, zatímco Dale Weise usedl na trestnou lavici za hrubost.
     
    32:43
    Jori Lehterä napřáhl v pravém kruhu k prudké střele zápěstím, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Sergej Bobrovskij ji ale skvěle vyrazil pravým betonem mimo!
    31:25 Wayne SIMMONDS - 0:1
     
    31:25
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Shayne Gostisbehere na pravém křídle od modré čáry nahodil puk po vyhraném vhazování před bránu, kde ho na vnitřním oblouku pravého kruhu zády k bráně skvěle tečoval bekhnedem WAYNE SIMMONDS a puk srazil mezi betony Sergeje Bobrovského! Skvělá teč, po které Philadelphia vede v Columbusu 1:0! Asistence: Shayne Gostisbehere a Nolan Patrick.
     
    28:10
    Blue Jackets mohli otevřít skóre v blízkosti pravé tyče, jenže ani nadvakrát Michala Neuvirtha nepřekonali! Lukáš Sedlák z blízkosti mířil ke vzdálenější levé tyči, jenže ztroskotal na pravém betonu svého krajana a dorážka skončila mimo!
     
    26:42
    Alexander Wennberg z vrcholu levého kruhu pro vhazování krásnou střelou mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Michal Neuvirth al předvedl skvělý semafor a puk ukryl v lapačce! Komerční přestávka.
     
    24:28
    Oliver Bjorkstrand se snažil prosadit v mezikruží, kde mu puk sjel na chvíli z hole, nakonec se ale dostal ke střele u pravé tyče, Michal Neuvirth ale jeho pokus z úhlu vyrazil!

     
    16:13
    Artěmij Panarin vyrazil na pravém křídle do přečíslení dva na jednoho a z pravého kruhu mířil nad ledem ke vzdálenější levé tyči, jenže Michal Neuvirth puk vyrážečkou skvěle vyrazil a dorážka Lukáše Sedláka, který se snažil kotouč sklepnout do brány ze vzduchu, skončila na boční síti!
     
    11:49
    Matt Calvert vystřelil z vrcholu levého kruhu a Michal Neuvirth po skvělém rozštěpu ukryl puk pod svou lapačkou, jenže vzápětí mu vypadl a Blue Jackets se dostali k několika dorážkám, ani jedna ale v blízkosti levé tyče gólem neskončila!
     
    09:39
    Sergej Bobrovskij ukradl gól Claudeovi Girouxovi a na levém křídle vystřelil od hrazení o několik sekund později Jordan Weal, po jehož střele brankář Blue Jackets podržel puk v náručí.
     
    06:38
    Artěmij Panarin se ocitl před bránou z ničeho nic v obrovské šanci, jenže z blízkosti trefil pouze levý beton ležícího brankáře Michala Neuvirtha, který předvedl úžasný zákrok!
     
    03:19
    A další chyba Columbusu, které mohl u pravé tyče využít Sean Couturier, jenž se snažil kotouč rychle zasunout na vzdálenější levé tyči po ledě do brány, jenže také on ztroskotal na pravém betonu ležícího Sergeje Bobrovského!
     
    02:26
    Jordan Weal v levém kruhu útočného pásma ukradl puk jednomu z hráčů Columbusu a rychle si sjel před bránu, kde se snažil kotouč zasunout mezi betony Sergeje Bobrovského, brankář Blue Jackets ale předvedl skvělý zákrok a puk vyrazil vleže pravým betonem! Fantastický zákrok.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 57. Atkinson (D. Savard, Kukan) – 32. Simmonds (Gostisbehere, Patrick), 62. Couturier (Konecny)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson (A), Nutivaara, Kukan, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – Bjorkstrand, Wennberg, N. Foligno (C) – Jenner (A), Dubinsky, J. Anderson – Calvert, Sedlák, J. Jokinen. Hlavní trenér: John Tortorella.
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Lyon) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald (A), Hägg, Gudas, Manning – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Simmonds (A), Patrick, Voráček – M. Raffl, Laughton, Weal – Weise, Filppula, Lehterä. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Wes McCauley. Čároví: Tim Nowak, Jonny Murray

    Diváci: 17364
    thejrc.org