Columbus – Philadelphia 1:2 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 0:3 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 2:1 (kon.) | Buffalo – Los Angeles 2:4 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 6:3 (kon.)
Minnesota – Anaheim 2:3 (2:3 po s.n.) | Arizona – Edmonton 1:0 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
New York Islanders
Sobota 17.02.2018, 01:30 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Na závěr jsme mohli vidět ještě jeden kuriózní moment. Výhru definitivně pojišťuje poněkud neobvyklým způsobem JOHN TAVARES, jenž se před prázdnou svatyní snažil objet Faulka. Ten jej na poslední chvíli podrazil, ale rozhodčí ukazuje na branku a uznává technický gól! Bez asistence.
    52:00 Anthony BEAUVILLIER - 0:2
     
    52:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelná lekce z produktivity! Nezaujatým fanouškům musí být Caroliny snad i líto. Zničehonic se kotouče chopil ANTHONY BEAUVILLIER a vrhl se mezerou mezi beky přímo na branku. Před Wardem se dostal do kolize s obráncem, ale přesto se trefil zcela přesně mezi betony. Bez asistence:
    30:06 Johnny BOYCHUK - 0:1
     
    30:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    Kouzlo gólmanů odčarováno! Nelson u mantinelu vyhrál souboj o kotouč a přihrál na modrou čáru JOHNNYMU BOYCHUKOVI. Ten se nerozpakoval, vypálil pěkně "z voleje" a zvláštně postavenému Wardovi prolétla jeho dělovka kolem betonu až do sítě. Typický gól v zápase, ve kterém se na úvodní zásah dlouho čeká. Asistence: Brock Nelson, Ross Johnston.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 31. Boychuk (B. Nelson, Johnston), 52. Beauvillier, 60. Tavares


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Pesce, Slavin, Faulk, H. Fleury, Hanifin, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen, J. Staal, Aho – Williams, V. Rask, B. McGinn – Di Giuseppe, E. Lindholm, Skinner – Stempniak, D. Ryan, Nordström.
    New York Islanders: Greiss (Halák) – Boychuk, Leddy, Pulock, Hickey, Aho, Pelech – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Beauvillier – Fritz, B. Nelson, Ladd (A) – Clutterbuck (A), Cizikas, Johnston.

    Diváci: 15 448
    thejrc.org