Kladno – Havířov 3:1 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 1:4 (kon.)
Ústí n/L – Prostějov 4:2 (kon.) | Třebíč – Kadaň 4:0 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 17.02.2018, 16:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Pro oko diváka ještě malé poštuchování mezi Skuhravým (KVA) a Čápem (CEB), oba obdržel po dvou minutách za hrubost.
     
    39:58
    U mantinelu za Novotného brankou se ale Michal Plutnar (KVA) také nepohlídal a dvě vteřiny před koncem třetiny je poslán na trestnou lavici taktéž za vysokou hůl.
     
    39:20
    Ošklivý zákrok u modré čáry, Vítu Jonákovi (CEB) sjela hůl do obličeje Šenkeříka, který šel ihned k zemi. Jasné dvě minuty za vysokou hůl.
     
    36:48
    Novotný v pohodě zachytil puk, to ale nebylo zajímavé. Poté se do sebe totiž pustili Jan Tomeček (KVA) a Filip Vlček (CEB). Kdyby se mezi ně nepostavil rozhodčí, byla by to pěkná bitka, takto se sotva stihli obejmout. I tak ale oba putují společně na trestnou lavici.
     
    30:59
    Za vražení na hrazení si odpyká dvě minuty Filip Novák (CEB). A za dvě minuty může být rád, zákrok šel totiž částečně na hlavu.
     
    22:34
    Martin Heřman (CEB) je tedy vyloučen na dvě minuty za napadení.
     
    07:00
    Podobně jako před chvíli, znovu faul na brankáře. Luboš Rob (CEB) horlivě dorážel, podsekl ale Novotného a odchází na dvě minuty na trestnou lavici – podražení.
     
    05:16
    Sebastian Gorčík (KVA) při dojíždění nahozeného puku trefil brankáře Kváču, od rozhodčího vidí dvě minuty za napadení.
     
    02:55
    První přesilovka, hosté museli v obraně zatáhnout za ruční brzdu, Zdeněk Čáp (CEB) je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 18. Kverka (Šenkeřík, Flek), 19. Gríger (O. Beránek), 35. Krejčí (Tuominen), 48. Kverka (Kohout) – 14. Rob (F. Novák)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Závorka) – Sičák (A), Krejčí, M. Rohan, Plutnar, J. Tomeček, Šenkeřík – T. Rachůnek, Balán (A), Flek – Stloukal, Kverka, Kohout – Tuominen, Skuhravý (C), Gorčík – O. Beránek, Vrdlovec, Gríger – Šik.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Bláha) – Kutlák (C), Čáp, Kučný, Vráblík, F. Novák (A), Fillman – J. Mikyska, Rob, Nedorost (A) – Dostálek, Vampola, Čermák – Heřman, Vlček, Jonák – M. Bárta, Galamboš, Martin Novák.

    Rozhodčí: Tomáš Veselý, Roman Svoboda – Michal Jílek, Martin Šperl

    Diváci: 4618
    thejrc.org