Kladno – Havířov 3:1 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 1:4 (kon.)
Ústí n/L – Prostějov 4:2 (kon.) | Třebíč – Kadaň 4:0 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 17.02.2018, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:11 Jan WASSERBAUER - 4:0
     
    55:11
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíčští hráči předvedli krásnou souhru přihrávek v prostoru před Běhulou, kdy se zpoza brány dostal kotouč před svatyni hostů, kde stál připravený JAN WASSERBAUER, který měl volný výhled a propálil kotouč za záda Běhuly. Asistence: Kristl, Havránek.
    49:09 Luboš HORKÝ - 3:0
     
    49:09
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po krásné souhře tří třebíčských hráčů se ke střele dostal z prostoru před bránou jeden z útočníků, jeho pokus ale skončil mimo bránu. Po následném odrazu a neshodě hráčů hostů před jejich bránou se ke kotouči dostal LUBOŠ HORKÝ a ten lehkou střelou dostal kotouč přes brankoviště až k levé tyči a do brány. Asistence: bez asistence.
    31:35 Roman ERAT - 2:0
     
    31:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po rychlé smršti třebíčských hráčů se dostal k završení rychlé akce Horácké Slavie ROMAN ERAT, který propálil kotouč z pravé strany až za záda Běhuly a posouvá tak Třebíč do vedená 2:0. Asistence: Čejka, Dolníček.
    18:25 Jan SÜSS - 1:0
     
    18:25
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Před Běhulu si najel z pravé strany Lukáš Paták, a když už to vypadalo, že se chystá ke střele, nahrál z otočky svému spoluhráči do středu útočného pásma a tím hráčem byl JAN SÜSS, který bezchybně zavěsil kotouč do svatyně hostů. Asistence: Paták, Vágner.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 19. Süss (Paták, L. Vágner), 32. R. Erat (Čejka, Dolníček), 50. L. Horký, 56. Jan Wasserbauer (Kristl, T. Havránek)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Kaláb, Čejka, Hort, Půža, Jiří Wasserbauer – P. Kratochvíl, Dolníček, R. Erat – L. Horký, Kusko, Vodný – Kristl, Jan Wasserbauer, T. Havránek – Paták, Süss, Malec.
    SK Trhači Kadaň: Běhula (Danylec) – Novák, Kadeřávek, Blaha, Šefl, Hlaváček – Chlán, Hejcman, Kůs – Tůma, Havlíček, Chrpa – J. Müller, Rindoš, Dufek – Bláha, Polák, Rezek – Krejčiřík.

    Rozhodčí: Dědek, Koziol – Bubela, Komínek.

    Diváci: 1146
    thejrc.org