Tábor – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Řisuty – Jablonec n/N 4:5 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 7:2 (kon.)
Poruba 2011 – Opava 16:1 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 2:4 (kon.) | Mor. Budějovice – Kolín 2:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nymburk 4:3 (po pr.) | Dvůr Králové n. L. – Letňany 3:2 (po pr.) | Písek – Pelhřimov 7:5 (kon.)
Bílina – Most 5:0 (kont.) | David Servis – Klatovy 3:2 (po pr.) | Děčín – Kobra 7:6 (po pr.)
Trutnov – Vrchlabí 1:2 (kon.)
po prodl.
HC Děčín
7:6 (1:3, 3:2, 2:1 - 1:0)
HC Kobra Praha
Sobota 17.02.2018, 18:002. liga skupina Západ • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:15
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Medvědi se hned dostali do první akce a skončilo to rozhodujícím gólem v prodloužení. DANIEL VOLRÁB dostal přihrávku na milimetr přesnou od Romana Navarry a z levého kruhu dělovkou propálil Moučka – 7:6. Asistence: Roman Navarra a Ondřej Hříbal.
     
    59:57
    Hosté mohli rozhodnout utkání. Kotouč po jejich střele zůstal znovu těsně před brankovou čárou a obětavě kotouč vystřelil do bezpečí děčínský obránce Hříbal. Krušné chvilky nyní prožil Děčín, ale i tuto situaci Medvědi ustáli.
     
    55:39
    Lukáš Zika dostal nabito z pravé strany a zívala před ním poloodkrytá hostující klec. Napřáhl ke střele, ale poté pouze promáchl. Další velká šance Medvědů zůstala bez odezvy.
     
    53:10
    Na brankovišti zůstal kotouč a už se ho hosté snažili doklepnout za ní, ale Lavinger svou holí na poslední chvíli zažehnal obrovské nebezpečí a vyhodil puk až před Moučka..
     
    53:06
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Chmel – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    52:37
    Oliverius s Navarrou se dostali do šance ve vlastním oslabení a kdyby druhý jmenovaný zkrotil skákavý kotouč, asi by z toho byla velká šance. Nakonec ho do rukavice ukryl Mouček a hra je přerušena.
     
    51:15
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michajličenko – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Domácí svou početní výhodu využívají a srovnávají stav utkání. DANIEL VOLRÁB dokázal zužitkovat přihrávku Ziky a završuje tak svůj hattrick – 6:6. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Lukáš Zika a Michal Oliverius.
     
    43:14
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tuma – 2 min., vražení na hrazení).
     
    42:13
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned po vhazování unikli Medvědi do přečíslení a to zužitkoval přesnou střelou do horní části hostující branky DANIEL VOLRÁB a je tu další kontaktní branka děčínského celku – 5:6. Asistence: Michal Oliverius a Ondřej Hříbal.
     
    41:58
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po chybě děčínské obrany se k puku dostali hosté a JAKUB JEDLIČKA napřáhl na levém kruhu a propálil Lavingera – 4:6. Asistence: Martin Matějček a Jakub Verbík.
     
    39:54
    Pouhých šest vteřin před vypršením druhé periody mohlo být dokonce vyrovnáno! Michal Oliverius vystřelil a jeho střelu lapil bravurně ze vzduchu Mouček, jenž tak nyní zabránil jasnému děčínskému gólu. Klobouk dolů před hostujícím brankářem. Celá hostující pětka mu poté přišla poděkovat.
     
    39:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    V poslední minutě druhé třetiny dávají Medvědi kontaktní branku, už potřetí v tomto utkání.Z vrcholu mezi kruhy se dostal ke střele DANIEL VOLRÁB, který poté svou přízemní střelou prostřelil Moučka mezi jeho betony – 4:5. Asistence: Michal Oliverius a Ondřej Hříbal.
     
    38:06
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi svou přesilovou hru využívají. MICHAL OLIVERIUS pálil z těžkého úhlu, Mouček šel do pokleku a svou holí si pak přehodil puk za sebe – 3:5. Asistence: Daniel Volráb a Ondřej Hříbal.
     
    37:30
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Chlapík – 2 min., krosček).
     
    37:30
    Petráš nabral rychlost, z levého kruhu si sjel až před Moučka a ten si proti němu připisuje další přesný zákrok!
     
    35:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    A hned na to hosté svou přesilovou hru využívají. ROMAN VERBÍK po pěkné souhře dostal puk do prostoru mezi kruhy a odtud vyslal střelu, která prošla Lavingerovi mezi jeho betony – 2:5. Kobra tak vede už rozdílem tří gólů. Asistence: Jakub Jedlička a Adam Chlapík.
     
    34:48
    Do samostatného úniku ve vlastním oslabení ujel Daniel Volráb, ale tváří v tvář Moučkovi neuspěl. Moc nechybělo a mohlo to být opět o jednu jedinou branku.
     
    33:50
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Balcar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:40
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Toto pravidlo se nyní naplnilo. Hned z rychlého protiútoku totiž hosté znovu Děčínu odskakují na rozdíl dvou branek. ADAM CHLAPÍK se ocitl těsně před Lavingerem a poté ho svou střelou zápěstím překonává – 2:4. Asistence: Martin Matějček a David Skočovský.
     
    31:11
    Lukáš Zika se dostal do samostatného úniku, do kterého ho vyslal Michal Oliverius, jenže jeho blafák Mouček dokázal chytit a zabránil tak vyrovnání!
     
    28:19
    Velké chvíle Lavingera. Nejprve vykopl betonem střelu Matějčka a poté do jeho branky směřoval kotouč po další ráně hostů. Lavinger se ale stihl přemístit a holí vyhodil puk, který byl těsně před brankovištěm!
     
    26:54
    Adam Chlapík dostal nabito do prostoru mezi kruhy, jeho dělovku ale chytá Lukáš Lavinger, který podržel svůj tým a jeho šance v utkání!
     
    26:25
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Volráb – 2 min., podražení).
     
    25:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po další akci Medvědů se už domácí dočkali a dávají kontaktní branku. Roman Navarra viděl úplně volného před Moučkem LUKÁŠE ZIKU, který poté propasíroval kotouč za jeho záda – 2:3. Znovu jsou tak Děčínští zpět ve hře. Asistence: Roman Navarra a Michal Oliverius.
     
    23:58
    Daniel Volráb se ocitl na vrcholu levého kruhu a na Moučka vyslal jedovatou střelu, kterou hostující brankář na poslední chvíli vykopl svým pravým betonem.
     
    19:39
    Roman Verbík napálil kotouč a ten skončil u Lavingera. Následně zůstal stát na děčínském brankovišti a dva hráči hostů se snažili doklepnout ho za. Jenže nakonec Petráš odpálil touš do bezpečí a zachránil Děčín od čtvrtého gólu!
     
    17:17
    Navarra dostává dvě minuty za hákování a přesilovku si zahraje Kobra.
     
    16:47
    Matějček dorážel střelu spoluhráče a kotouč poté skákal na děčínském brankovišti, nakonec ho Lavinger ukryl pod lapačku a také hru přerušil.
     
    12:32
    Jan Chovanec projel podél pravého mantinelu na pravý kruh a střelou bekhendem umístil svou tvrdou střelu jen těsně nad břevno hostující branky!
     
    11:06
    Medvědi měli opět velkou šanci dostat se Kobře na dostřel jediné branky, ale Zikovu dorážku z mezikruží lapil Mouček. Ten byl opět úspěšný a drží svůj tým.
     
    10:15
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují Medvědům na rozdíl dvou branek. Po rychlém přečíslení dostal nabito před děčínskou klec DOMINIK ŠTEINER a svou pohotovou střelou nedal Lavingerovi vůbec žádnou šanci – 1:3. Asistence:Jakub Jedlička.
     
    08:55
    Zdeněk Petráš se ocitl tváří v tvář Moučkovi, kterého ale nadvakrát nepřekonal. Hostující brankář tak nyní hodně svůj tým podržel a následně pak přerušil hru.
     
    03:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování ale ujeli Medvědi do přečísleni a před brankou Kobry sehráli pěknou kombinaci. MICHAL OLIVERIUS pak dostal přihrávku na pravý kruh a poté střelou švihem překonává Moučka – 1:2. Medvědi jsou tak zpátky ve hře. Asistence: Roman Navarra a Lukáš Zika.
     
    03:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do další šance a před Lavingerem se ocitl JAKUB JEDLIČKA, jenž ho prostřeluje – 0:2. Asistence: Adam Chlapík.
     
    01:57
    Šticha hned opouští brankoviště a nahrazuje ho Lavinger.
     
    01:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení se hosté prosazují. Děčínský brankář chtěl za brankou rozehrát kotouč a poslal ho přímo na hůl DAVIDA ŠTEINERA, který tak trefuje zcela prázdnou děčínskou branku – 0:1. Bez asistence.
     
    00:43
    Hned na to se na druhou stranu dostala Kobra, ale také nic nevymyslela. Navíc se Hlinka dopustil hákování a dostává dvě minuty. Přesilovka pro Děčín.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Oliverius (Navarra, Zika), 26. Zika (Navarra, Oliverius), 39. Oliverius (Volráb, Hříbal), 40. Volráb (Oliverius, Hříbal), 43. Volráb (Oliverius, Hříbal), 45. Volráb (Zika, Oliverius), 61. Volráb (Navarra, Hříbal) – 2. David Šteiner, 4. Jedlička (Chlapík), 11. Dominik Šteiner (Jedlička), 32. Chlapík (Matějček, Skočovský), 36. Roman Verbík (Jedlička, Chlapík), 42. Jedlička (Matějček, Jakub Verbík)


    HC Děčín: Šticha (od 2. Lavinger) – Hříbal, Balcar, Michajličenko, Loukota, Chmel, Molnár – Volráb, Horák, Oliverius – Chovanec, Petráš, Zika – Navarra, Amirov, Kouřil
    HC Kobra Praha: Mouček (Bílek) – Skočovský, Semrád, Šteiner Do., Drahorád, Verbík J., Verbík R., Kolařík – Jedlička, Matějček, Tuma – Slanina, Chlapík, Šteiner Da. – Hlinka, Antončík, Mužík

    Rozhodčí: Vyštejn – Goltsch, Janíček

    Diváci: 420
    thejrc.org