Zlaté Moravce – Trnava 1:4 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:4 (0:3)
FC Spartak Trnava
sk Sobota 17.02.2018, 16:00Niké liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Na hraciu plochu sa dostane aj skúsený Štefan Pekár. Vymení Jána Vlaska, ktorý odohral vydarený zápas. Bol motorom útočných akcii Trnavy a pri treťom góle si pripísal asistenciu.
     
    66
    Nestor El Maestro robí druhé striedanie v dnešnom dueli. Opäť je to výmena hráčov s rovnakým postom. Ivan Hladík nahradzuje Martina Tótha.
     
    62
    Prvýkrát v dnešnom zápase strieda aj trnavský tréner. Na zasneženú hraciu plochu sa dostane Reagy Ofosu, ktorý je novou posilou tímu zo slovenského Ríma. Polhodinu pred koncom nahradí Erika Jirku.
     
    56
    Juraj Jarábek si v tejto chvíli vyčerpal všetky svoje striedania. Nevýrazný Cleber Silva Nascimento smeruje na lavičku náhradníkov – vymení ho Haris Harba.
     
    46
    Domáci tréner urobil počas prestávky jedno striedanie. Ľubomír Urgela je novým hráčom na hracej ploche. Naopak, po prvom dejstve sa zápas skončil pre Roberta Bartolomeua.
     
    31
    Juraj Jarábek reaguje na nepriaznivé skóre úvodným striedaním. Možno aj kvôli menším zdravotným problémom odchádza z ihriska Karol Karlík a približne na hodinu hry ho nahradí Marek Rigo.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 83. O. Šašinka (pen.) – 12. Čanturišvili (Godál), 17. Pehlivan (Tóth), 27. Egho (Vlasko), 61. A. Kadlec


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 1:2. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 19:14.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Kotula, Horník, Nikolić, Chren (C) – Karlík (31. M. Rigo) – Paixao da Silva, Bariš, Nascimento (56. Harba) – O. Šašinka, Bartolomeu (46. Urgela).
    Náhradníci: Novota – M. Rigo, Urgela, Orávik, Harba, Duga.

    FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Tóth (66. Hladík), Godál (C), Čonka – Sloboda, Pehlivan – Jirka (62. Ofosu), Vlasko (79. Pekár), Čanturišvili – Egho.
    Náhradníci: Urminský – Ofosu, Yilmaz, Hladík, A. Lovás, Greššák, Pekár.

    Rozhodčí: Jozef Pavlík – Roman Slyško, Juraj Lieskovský
    thejrc.org