EBEL – Tipsport ELH 5:3 (kon.) | DEL – Tipsport liga 4:7 (kon.) | DEL – Tipsport ELH 6:7 (kon.)
Tipsport liga – EBEL 6:2 (kon.) | EBEL – DEL 6:8 (kon.) | Tipsport liga – Tipsport ELH 4:4 (kon.)
konec
Slovenská Tipsport liga
4:4 (2:3, 2:1 - -:-)
Česká Tipsport ELH
sk Sobota 17.02.2018, 19:00All Star Cup
Partner:
     
    Zápas sa síce skončil nerozhodne, ale Slovensku to stačí. Domáci hokejisti sa stávajú víťazmi celého turnaja. Gratulujeme! (19:39:08)
     
    28:35
    Marek Slovák bol v samostatnom úniku, ale neuspel. Zakončovať chcel k pravej žrdi, no nevyšlo mu to podľa predstáv.
    26:18 Cason HOHMANN - 4:4


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    26:18
    Slovenský tím dal gól!
    Je vyrovnané! CASON HOHMANN z tímu Banskej Bystrice zavesil puk pod hornú žrď a Slovensko je aktuálne iba kúsok od výhry na turnaji. Ak by udržalo tento výsledok, mohlo by oslavovať.
     
    22:03
    Mohlo byť aj vyrovnané! Svitana si vytvoril pozíciu z pravého krídla, ale nemal to na strelu. Puk preto zatiahol za bránku a chcel ešte niečo vymyslieť, ale už nemal priestor.
    20:25 Branko RADIVOJEVIČ - 3:4


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    20:25
    Slovenský tím dal gól!
    Je znížené! Slovenský kapitán BRANKO RADIVOJEVIČ využil rýchly brejk svojho tímu a švihom prestrelil českého gólmana.
     
    19:55
    Brankár českého tímu chcel pomôcť s rozohrávkou, ale stratil puk. Od modrej čiary tak mohol do prázdnej bránky strieľať Sládok, ale netrafil, pretože mu puk preskočil hokejku.
    17:32 Lukáš PECH - 2:4


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    17:32
    Český tím dal gól!
    Hosťujúci hokejisti skórujú aj štvrtýkrýt v tomto zápase. Presadil sa LUKÁŠ PECH a Česi majú dobre nakročené k výhre celého turnaja.
    14:59 Dominik LAKATOŠ - 2:3


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    14:59
    Český tím dal gól!
    Sekundu pred koncom polčasu idú hostia opäť do vedenia. Strelou z pravého kruhu sa o to postaral DOMINIK LAKATOŠ, ktorý Tomeka obstrelil popri pravom betóne.
     
    14:00
    Presne minútu pred koncom prvého polčasu sa do samostatného úniku dostal kapitán Radivojevič, ale prudkou strelou opečiatkoval iba hornú žrď českej bránky.
    13:12 Štepán NOVOTNÝ - 2:2


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    13:12
    Slovenský tím dal gól!
    Je vyrovnané! Zvyšujúci sa tlak Slovenska využil z bezprostrednej vzdialenosti od bránky ŠTEPÁN NOVOTNÝ. Necelé dve minúty pred koncom prvej polovice preto pokračujeme za stavu 2:2.
     
    12:22
    Hohmann z Banskej Bystrice mohol vyrovnať! Na brankára sa vyrútil so súperom za sebou, ale aj napriek tomu prudko vystrelil. Mieril pomedzi betóny, no tento priestor si Svoboda postrážil.
     
    08:22
    Česi sa dostali do prečíslenia dvoch proti nikomu, na konci ktorého prišla strela z ľavého kruhu, ale Tomek sa bleskovo presunul k pravej žrdi a puk skrotil.
    07:11 ŽEJDL - 1:2


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    07:11
    Český tím dal gól!
    Hostia idú prvýkrát v zápase do vedenia! Po peknej a rýchlej akcii skočil puk pred bránku, odkiaľ prišlo zakončenie do odkrytej siete. Gól strelil LUKÁŠ ŽEJDL.
    05:26 Jaroslav BEDNÁŘ - 1:1


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    05:26
    Český tím dal gól!
    Veľká radosť na strane početnej českej skupinky v Bratislave! JAROSLAV BEDNÁŘ sa presadil strelou z pravého kruhu a duel sa začína v podstate od začiatku.
    00:58 Marek SLOVÁK - 1:0


    ZDROJ: HOKEJKA TV
     
    00:58
    Slovenský tím dal gól!
    Famózny úvod duelu o zlato! Blackwater posunul puk pred bránku, kam si nakorčuľoval MAREK SLOVÁK a iba ho jemne tečoval do odkrytej časti siete. Slovensko vyhráva 1:0.
     
    Veľké derby a najväčší zápas dnešného dňa na záver! V priamom súboji o prvé miesto sa stretnú tímy slovenskej a českej najvyššej súťaže. Slováci zatiaľ pred svojím publikom dvakrát vyhrali a na konte majú 6 bodov. Česi raz prehrali, takže majú tri body, ale v prípade výhry by mali rovnaký bodový zisk a lepší vzájomný zápas oproti Slovensku. Hrať sa teda bude o veľa.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 1. Slovák, 14. Novotný, 21. Radivojevič, 27. Hohmann – 6. Bednář, 8. Žejdl, 15. Lakatoš, 18. Pech


    Slovenská Tipsport liga: Tomek (Valent) – Sládok, Šedivý, Brejčák, Ross – Radivojevič, Bezúch, Slovák, Koyš, Blackwater, Svitana, Hohmann, Novotný
    Česká Tipsport ELH: Svoboda (Kašík) – De La Rose, Flemming, Hrbas, Vyrůbalík – Bednář, Hanzl, Lakatoš, Nečas, Pech, Polanský, Tomášek, Žejdl
    ocianews.com