Německo – Švýcarsko 1:8 (kon.) | Švédsko – Česko 6:3 (kon.)
konec
Německo
1:8 (0:3, 1:4, 0:1)
Švýcarsko
Sobota 17.02.2018, 13:30 • Hradec Králové • Turnaj pěti (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:48 PETRIC - 1:8
     
    47:48
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ihned po skončeném oslabení se Švýcaři vydali do útoku a vstřelili osmý gól. Postaral se o něj dorážkou JAN PETRIG. Na toto byl Maurer krátký. Asistence: Luca Wyss, Ramon Tanner.
    36:50 LEHMANN - 1:7
     
    36:50
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Demolice pokračuje. Na 7:1 zvyšuje parádním bekhendovým blafákem MARCO LEHMANN po perfektní přihrávce od Simice. Krásný hokejový moment. Asistence: Axel Simic.
    29:23 SIMIC - 1:6
     
    29:23
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři navyšují svůj náskok už na pět přesných zásahů. Na středu hřiště zůstal volný AXEL SIMIC a tohoto postavení využil dokonale, když svoji dorážku otřel o břevno a následně puk zapadl do sítě. Asistence: Yannick Brüschweiler.
    26:17 DÖPFNER - 1:5
     
    26:17
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    To už zavání debaklem. ANDREAS DÖPFNER totiž obdržel přihrávku do ideální pozice a neměl problém zavěsit do poloodkryté branky soupeře. Asistence: Jan Petrig, Sven Leuenberger.
    25:35 EGGENBERGER - 1:4
     
    25:35
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A máme to znovu o tři branky. Přesilovku využil parádní ranou mezi betony NANDO EGGENBERGER, poté co si vyjel do ideální střelecké pozice na pravém kruhu. Asistence: Marco Lehmann, Tobias Geisser.
    22:50 KOZIOL - 1:3
     
    22:50
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci přečkali obrovské šance soupeře a sami snižují na 1:3. FABIAN KOZIOL nahodil kotouč od modré čáry a díky provozu před Schmidem se puk odrazil od pravé tyče do sítě. Asistence: Tim Bullnheimer.
    15:00 EGGENBERGER - 0:3
     
    15:00
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Začíná to pro Němce vypadat velmi špatně, prohrávají totiž už o tři branky. Po parádní přihrávce byl osamocený mezi kruhy SVEN LEUENBERGER a krásně vystřelil k levé tyči. Neffin tak znovu musí lovit puk ze sítě. Asistence: Jan Petrig.
    12:15 MATEWA - 0:2
     
    12:15
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Svůj nápor nakonec využili ke vstřelení druhého gólu. LUCAS MATEWA dostal nabito od Tobiase Geissera a trefil se náramně do pravé šibenice. Na toto byl Neffin krátký. Asistence: Tobias Geisser.
    07:39 EGGENBERGER - 0:1
     
    07:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A máme tady první gól zápasu. Postaral se o něj NANDO EGGENBERGER. Švýcarský kapitán si krásně vyjel z rohu hřiště a střelou na bližší tyč překonal Neffina. Asistence: Fadri Riatsch.

    Patrik Soukup

    Branky a nahrávky: 23. Koziol (Bullnheimer) – 8. Eggenberger (Riatsch), 13. Matewa (Geisser), 15. Leuenberger (Petrig), 26. Eggenberger (Lehmann, Geisser), 27. Döpfner (Petrig, Leuenberger), 30. Simic (Brüschweiler), 37. Lehmann (Simic), 48. Petrig (Wyss, Tanner)


    Německo: Neffin (41. Maurer) – Bölke, Farny, Koziol, Sander, Birner, Hertel – Bullnheimer, Wohlgemuth "C", Reichel –Bassler, Brunnhuber, Ehl – Pfeifer, Fischer, Mieszkowski – Lillich, Mühlbauer. Trenér: Tom Schädler.
    Švýcarsko: Schmid (Messerli) – Geisser, Matewa, Schüpbach, Vouardoux, Brunner, Wütrich, Widmer – Wyss, Riatsch, Müller – Eggenberger "C", Brüschweiler, Lehmann – Simic, Döpfner, Leuenberger – Petrig, Liechti, Tanner – Derungs. Trenér: Camichel Corsin.

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Doležal, Svoboda.
    thejrc.org