Německo – Švýcarsko 1:8 (kon.) | Švédsko – Česko 6:3 (kon.)
konec
Švédsko
6:3 (1:0, 2:2, 3:1)
Česko
Sobota 17.02.2018, 17:00 • ČPP Aréna • Turnaj pěti (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 SÖDEGRAN - 6:3
     
    59:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné. Švédsku se tento tah vyplácí a pravděpodobně si odveze z Turnaje pěti v České republice zlatou medaili. Na brankovišti byl nejaktivnější JOHAN SÖDEGRAN a doslova dotlačil kotouč za bezmocného Škarka. To je pro Čechy neskutečně ledová sprcha. Asistence: Marcus Sylvegärd, Emil Bemström.
    56:27 JOHANSSON - 5:3
     
    56:27
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A tento zajímavý tah se ihned vyplatil. Po vyhraném buly dostal puk na střelu SIMON JOHANSSON a trefil se přesně. Jakub Škarek přes clonu neviděl vůbec nic. Asistence: Tom Hedberg, Emil Bemström.
    50:57 DVOŘÁK - 4:3
     
    50:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné střely z otočky je opět sníženo! Samuel Ersson zřejmě netušil, kam se odrazil kotouč, čehož využil JAROSLAV DVOŘÁK a pohotově prostřelil překvapeného švédského gólmana. Asistence: David Kvasnička.
    41:20 BEMSTRÖM - 4:2
     
    41:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nepříjemné... Česká republika už opět prohrává o dva góly. Obrana zaspala a nechala na brankovišti úplně volného EMILA BEMSTRÖMA, který zblízka zakončil pod horní tyčku. Asistence: Linus Karlsson, Pontus Holmberg.
    31:56 KAUT - 3:2
     
    31:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    A podruhé ji Češi využívají! Ondřej Machala nádhernou přihrávkou mezi nohama soupeře našel MARTINA KAUTA a ten se opřel do krásné bomby, která skončila až v síti. Asistence: Ondřej Machala, David Kvasnička.
    30:22 BERGLUND - 3:1
     
    30:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A seveřané opět odskakují do dvoubrankového vedení. VICTOR BERGLUND se natlačil před bránu a našel mezírku přesně nad Škarkovým ramenem. Neomylně přesná rána švédského beka. Asistence: Johan Södegran.
    29:42 HRABÍK - 2:1
     
    29:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec se to podařilo a je sníženo! Další rána Kvasničky už byla výborná a přesně našla ještě hůl KRYŠTOFA HRABÍKA, který změnil směr tak, aby nemohl Ersson reagovat. Asistence: David Kvasnička, Martin Kaut.
    26:30 BEMSTRÖM - 2:0
     
    26:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko jde naprosto zaslouženě do dvoubrankového vedení. Tak dlouho střílelo, až se ujala nádherná rána TOMA HEDBERGA. Asistence: Emil Bemström, Jacob Peterson.
    11:52 ENGARAS - 1:0
     
    11:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Velmi špatná rozehrávka, kterou Švédsko trestá a ujímá se vedení. Do úplně odkryté brány zakončoval FILIP ENGARAS po přihrávce od Filipa Sveningssona. Asistence: Filip Sveningsson.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 12. Engaras (Sveningsson), 27. Hedberg (Bemström, Peterson), 31. Berglund (Södegran), 42. Bemström (Karlsson, Holmberg), 57. Johansson (Hedberg, Bemström), 60. Södegran (Sylvegärd, Bemström) – 30. Hrabík (Kvasnička, Kaut), 32. Kaut (Machala, Kvasnička), 51. Dvořák (Kvasnička)


    Švédsko: Ersson (Ahman) – Hedberg, Pilö, Walfridsson, Johansson, Själin, Berglund – Södergran, Peterson, Walli-Walterholm – Holmberg, Karlsson, Bemström – Johansson, Engaras "C", Sylvegärd – Sveningsson, Emanuelsson. Trenér: Anders Johansson.
    Česko: Škarek (Kolář) – Galvas, Kvasnička, Mikyska, Kunst, Zelingr, Gaspar – Machala, Hrabík, Kaut "C" – Dvořák, Chrtek, Pour – Navrátil, Flynn, Toman – Eret, Václavek, Jirásek. Trenéři: Václav Varaďa, Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Bejček, Pešina – Jindra, Zíka
    thejrc.org